Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    18. Srpanj 2019. 13:25

Hvala za savjete za grudnjake za dojenje. Znaci usvajam savjete da pricekam jos par tjedana, pa u muller po kupone i usput kupim 😀
    Felicita i ja bih na tvom mjestu isla na more. Ionako ne mozes utjecat na to hoce se nesto dogoditi ili ne. Odi odmori malo, kupaj se, uzivaj, iskoristi vrijeme za sebe dok si jos u komadu 😊
    Manich - ovo za babe je zakon hehehehe, vjerojatno bi i ja tako odbrusila 😂😂 ali stvarno, mi em nemamo izbor nikakav za robu, onda nam jos glupe babe sve pokupuju zato sto nist ne rade u zivotu i stignu u doc u trgovinu u 7 ujutro (jos se s klincima u busu guraju kad idu u skolu) 😠 nadam se da necu bit ogorcena ko sve te bakice u busevima 😯

Frajla
    18. Srpanj 2019. 13:33

Felicita i ja bi isla ako imas zeleno svijetlo od doktora. Pogotovo sto rijeka ima dobro rodiliste.
    I ja sam si more isplanirala kad cu biti u 30tom tjednu. Najveca briga mi je kak cu se ustati kad sjednem na pod 🤔

felicita28
    18. Srpanj 2019. 13:40

To i mene muci hahaha...ko ce me dizati gore, ja povucem i sebe i onog ko mene dize 😂😂😂 bas me zanima...sunce cu izbjegavati od 11 do 16-17 negdje, a bas me zanima kako ce mi biti za plivati...bila sam na moru prije mjesec dana ali opet sam imala manji trbuh nego sada

18. Srpanj 2019. 13:56

Joooj ja legla i naravno zaspala koza do sada i probudio me zlocesti macak i skuzim da moram piskiti i krenem na wc i cim sam ustala evo boli nazad.... E pa muka mi je vise... Neznam koji sam klinac danas ustala iz kreveta uopce.. 

18. Srpanj 2019. 14:02

Angelina

ayla

Angelina

Ja bome ni ne idem u Lidl, ne da mi se 🙈
    Prijavljujem prve strije 😱 sitne su i crvenkaste, imam ih na bokovima i dolje nisko na trbuhu. Ove na bokovima sam vidjela neki dan, a ove druge ni ne vidim od trbuha nego je dragi primijetio. I sve me vise trbuh svrbi, sad se mazem svaki dan, naravno da sam do sad bila neredovita 😂

Tako i ja sad kad sam popucala pocela sam se cesce mazati al sad mi gotovo samo puca 😣

Ufff, nadam se da to poslije nece biti tako vidljivo 😬

To cemo jos vidjeti 🙈

anemone
    18. Srpanj 2019. 14:02

Felicita, ja sam brinula oko mora i svega dok mi moji nisu poslali snimku trudnice kako skače u vodu i to sa dobrim trbuhom (dobro, ja baš i ne bi to Al nek ženi bude ) 😂
    Ako imaš odobrenje od dr, nemaš brige. Ja se isto spremam u sub, a budem 30 tj i to u Crikvenicu (inače smo u Dalmaciji ili Istri) a sad Crikva baš zbog blizine riječkog rodilišta 😂😊

luce35
    18. Srpanj 2019. 14:05

fritula

luce35

Umjesto omeksivaca ja cesto koristim sodu bikarbonu, bude roba fino mekana 😉

Kako je stavljas u mašinu. Tamo di ide omekšivač?

Da, u pretinac za omeksivac. Probala sam i ocat al mi se nije pokazao. Mozda jer bi malo ulila iz straha da roba ne poprimi miris 🤔

PatyDi
    18. Srpanj 2019. 14:06

Frajla i Felicita, prvo se prebacite na bok pa polako sjednete pa se okrenete na koljena i lagano dignete...tak se ja valjam, ko nasukani kit 🤣🤣🤣

Julie
    18. Srpanj 2019. 14:07

Mi idemo na more 1. ili 2.8. tad cu vec biti u 34. tjednu, ali idemo na 5 dana i valjda ce sve biti ok. Onda imam pregled i ne znam dal ce mi vise dati da idem, tak mi je i prethodni put rekao. 
    Dragi mi je nasao jedne tajice na Sveticama 🙈
    A te babetine, mislim stvarno????? Sa tetrama prat prozore......svasta 🙄🙄🙄

• ReginaP
    18. Srpanj 2019. 14:07

U Lidli kod Arene imate jos preklopnih bodija za curice svih velicina punu korpu, za deckice sve ostalo najmanje 74 :(
    Ja ne znam kako vi s ovim hormonima, ali mene zadnjih dana od jutra do navecer opere cijeli spektar emocija, malo sam sretna, pa tuzna pa ljuta na cijeli svijet pa opet sretna pa nadrkana pa placem i tako u krug.. i nikako se ne mogu smirit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.