Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    18. Srpanj 2019. 11:50

Samo sam ovo uspijela ugrabiti u lidlu, sve su vec razgrabali. Ici cu jos sutra ili prekosutra, zna se dogoditi da jos dopune

PatyDi
    18. Srpanj 2019. 11:55

Felicita, a koliko si kila dobila do sad?
    Angelina, evo ipak sam na kraju narucila s ebaya izdajalicu, za nekih 8$ pa ko sta kazes, ak ce trebati za prvu silu, a nakon toga se uzme nes bolje. 

Pisale smo neki dan o krpicama za pranje pa sam isto s ebaya narucila, 8 kom su pakirane i izgledaju mi mekano 🤷🏼‍♀️

I mislim da sam pocela osjecat malca dok stuca ☺ Ako je to to 🤔

• renata.koscec
    18. Srpanj 2019. 12:04

Nece ucitati fotku, ugl kupila jedne kratke hlace, jednu majicu i jedan topic. 

felicita28
    18. Srpanj 2019. 12:05

DijMar

Angelina, evo ipak sam na kraju narucila s ebaya izdajalicu, za nekih 8$ pa ko sta kazes, ak ce trebati za prvu silu, a nakon toga se uzme nes bolje.

Pisale smo neki dan o krpicama za pranje pa sam isto s ebaya narucila, 8 kom su pakirane i izgledaju mi mekano 🤷🏼‍♀️

Dobila sam 9 na zadnjem pregledu, sad sam vec vjerojatno na 10 negdje..ne zelim ni stat na vagu...koliko si ti dobila?

felicita28
    18. Srpanj 2019. 12:08

Cure ja danas idem na more kod sestricne u Novi Vinodolski i nekako me pere griznja savjesti i strah neki da se ne bi nesto dogodilo lose. Tamo sam ko doma, oni imaju auto, Rijeka je blizu zlu ne trebalo... Sto vi mislite, je li preporucljivo ici na more u 30. Tjednu trudnoce? Pricala sam s doktoricom ona je rekla da moze, ali mi cijelo vrijeme zvoni taj visak plodne vode i sad nisam pametna...

PatyDi
    18. Srpanj 2019. 12:11

felicita28

DijMar

Dobila sam 9 na zadnjem pregledu, sad sam vec vjerojatno na 10 negdje..ne zelim ni stat na vagu…koliko si ti dobila?

Isto 10ak...mozda i voda utjece na kile...

PatyDi
    18. Srpanj 2019. 12:13

felicita28

Cure ja danas idem na more kod sestricne u Novi Vinodolski i nekako me pere griznja savjesti i strah neki da se ne bi nesto dogodilo lose. Tamo sam ko doma, oni imaju auto, Rijeka je blizu zlu ne trebalo… Sto vi mislite, je li preporucljivo ici na more u 30. Tjednu trudnoce? Pricala sam s doktoricom ona je rekla da moze, ali mi cijelo vrijeme zvoni taj visak plodne vode i sad nisam pametna…

Ako imas zeleno svijetlo od dr onda znaci da nemas brige...samo se opusti i uzivaj 😉

marinaaaa
    18. Srpanj 2019. 12:14

felicita28

Cure ja danas idem na more kod sestricne u Novi Vinodolski i nekako me pere griznja savjesti i strah neki da se ne bi nesto dogodilo lose. Tamo sam ko doma, oni imaju auto, Rijeka je blizu zlu ne trebalo… Sto vi mislite, je li preporucljivo ici na more u 30. Tjednu trudnoce? Pricala sam s doktoricom ona je rekla da moze, ali mi cijelo vrijeme zvoni taj visak plodne vode i sad nisam pametna…

Ja sam u 29.tjednu, kupam se svaki dan na moru. Plivam, a kad izađem odem u hlad :) nemam nikakvih tegoba kroz cijelu trudnocu zasad i osjecam se super.  Zato kad citam tegobe i ostale stvari na ovom forumu nemam sta komentirati jer nemam pojma o cemu pricate jer se super osjecam😊 A visak plodne vode nema veze sa morem i kupanjem, ja sam imala kao manjak a na drugom pregledu taman.  

• Kengurica
    18. Srpanj 2019. 12:18

Ja sam bila Lidl Knezija i Lidl Slobostina. Tajica je L bilo jos 10tak komada na Knežiji i jedne M oko 9:30. Znaci tko je planirao muza slati vjerojatno bezveze salje. U Slobostini troje tajica L. Dakle za krupnije jos i ima, nas sitnije banana. Kratke hlace isto veli izbor na Kneziji, tamo sam nasla i broj. Tetre na kneziji sve 3kom rasprodane, a u Slobi je bilo jos valjda 3 paketa tih po tri od toga jedan muski i 2 zenska. One vece tetre su imali u oba i odjece je bilo, ali to nisam gledala. Baba nije bilo, al je zena s kolicima i trudnica i vec u to doba je guzva. 

felicita28
    18. Srpanj 2019. 12:23

DijMar

felicita28

DijMar

Dobila sam 9 na zadnjem pregledu, sad sam vec vjerojatno na 10 negdje..ne zelim ni stat na vagu…koliko si ti dobila?

Isto 10ak…mozda i voda utjece na kile…

Kako mislis? Da zbog toga imamo vise kila nego sto bi trebalo ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.