Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    18. Srpanj 2019. 12:25

DijMar

Angelina, evo ipak sam na kraju narucila s ebaya izdajalicu, za nekih 8$ pa ko sta kazes, ak ce trebati za prvu silu, a nakon toga se uzme nes bolje.

Pisale smo neki dan o krpicama za pranje pa sam isto s ebaya narucila, 8 kom su pakirane i izgledaju mi mekano 🤷🏼‍♀️

I mislim da sam pocela osjecat malca dok stuca ☺ Ako je to to 🤔

Super 👍 ja sam puno citala o tim izdajalicama i kazem ti, zene se ni ne zale na te jeftine sto naruce, tako da cijena ne mora uvijek znaciti i kvaliteta

Angelina
    18. Srpanj 2019. 12:30

Ja bome ni ne idem u Lidl, ne da mi se 🙈 
    Prijavljujem prve strije 😱 sitne su i crvenkaste, imam ih na bokovima i dolje nisko na trbuhu. Ove na bokovima sam vidjela neki dan, a ove druge ni ne vidim od trbuha nego je dragi primijetio. I sve me vise trbuh svrbi, sad se mazem svaki dan, naravno da sam do sad bila neredovita 😂

• Kengurica
    18. Srpanj 2019. 12:33

Mene kod tih Kina izdajalica muci sto ne moraju proci sve safety europske mjere. Da, sve se danas proizvodi u Kini, al kad se Philips proizvodi u Kini svejedno zadovoljava te neke mjere, a Kinezima je jeftinije ako to zaobidju, a njihov zakon njih na to ne tjera. Eto to me muci i kod pamuka (bojanje tkanina ili pak izbjeljivanje) i kod izdajalica. Inace razmisljam da uzmem tu kinesku izdajalicu i instaliram nasu bocicu jer u nju se talozi mlijeko, keoz pumpu brzinski prodje (to ja sebe tjesim). Nisam ni sama pametna. Imate li misljenje o tome? Inace jedna elektricna ima dobre reviewe ‘real bubee electric pump’, a stotinjak kuna dodje.

18. Srpanj 2019. 12:40

Angelina

Prijavljujem prve strije 😱 sitne su i crvenkaste, imam ih na bokovima i dolje nisko na trbuhu. Ove na bokovima sam vidjela neki dan, a ove druge ni ne vidim od trbuha nego je dragi primijetio. I sve me vise trbuh svrbi, sad se mazem svaki dan, naravno da sam do sad bila neredovita 😂

Tako i ja sad kad sam popucala pocela sam se cesce mazati al sad mi gotovo samo puca 😣

Angelina
    18. Srpanj 2019. 12:47

Kengurica

Mene kod tih Kina izdajalica muci sto ne moraju proci sve safety europske mjere. Da, sve se danas proizvodi u Kini, al kad se Philips proizvodi u Kini svejedno zadovoljava te neke mjere, a Kinezima je jeftinije ako to zaobidju, a njihov zakon njih na to ne tjera. Eto to me muci i kod pamuka (bojanje tkanina ili pak izbjeljivanje) i kod izdajalica. Inace razmisljam da uzmem tu kinesku izdajalicu i instaliram nasu bocicu jer u nju se talozi mlijeko, keoz pumpu brzinski prodje (to ja sebe tjesim). Nisam ni sama pametna. Imate li misljenje o tome? Inace jedna elektricna ima dobre reviewe ‘real bubee electric pump’, a stotinjak kuna dodje.

Mogu oni za bilo sto napisati da zadovoljava mjere, to mi nikad necemo znati. Nema zdrave plastike, u svemu ima kemije. Sterilizirat cu ju i to je to. Ne bih nikad djetetu dala da pije iz plasticne kineske bocice, ali za izdajalicu mi nije toliko bitno.
    A i moze se svakako staviti druga bocica na izdajalicu, kao sto kazes

Angelina
    18. Srpanj 2019. 12:48

ayla

Angelina

Tako i ja sad kad sam popucala pocela sam se cesce mazati al sad mi gotovo samo puca 😣

Ufff, nadam se da to poslije nece biti tako vidljivo 😬

fritula
    18. Srpanj 2019. 13:12

Baš sam ima dan dva vidjela neku reportažu gdje pitaju ljude znaju li da omekšivač sadrži životinjske dijelove. Evo ja nisam znala, ali meni je roba kao drvo čak i sa omeksivacem pa ne znam kako bih bez njega. Probala sam ocat i meni to ne djeluje.

PatyDi
    18. Srpanj 2019. 13:13

felicita28

DijMar

felicita28

DijMar

Felicita, a koliko si kila dobila do sad?
    Angelina, evo ipak sam na kraju narucila s ebaya izdajalicu, za nekih 8$ pa ko sta kazes, ak ce trebati za prvu silu, a nakon toga se uzme nes bolje.

Pisale smo neki dan o krpicama za pranje pa sam isto s ebaya narucila, 8 kom su pakirane i izgledaju mi mekano 🤷🏼‍♀️

I mislim da sam pocela osjecat malca dok stuca ☺ Ako je to to 🤔

Dobila sam 9 na zadnjem pregledu, sad sam vec vjerojatno na 10 negdje..ne zelim ni stat na vagu…koliko si ti dobila?

Isto 10ak…mozda i voda utjece na kile…

Kako mislis? Da zbog toga imamo vise kila nego sto bi trebalo ili?

Možda? Ne znam...na p.vodu isto ide neki postotak od kilaže...

luce35
    18. Srpanj 2019. 13:20

Umjesto omeksivaca ja cesto koristim sodu bikarbonu, bude roba fino mekana 😉

fritula
    18. Srpanj 2019. 13:24

luce35

Umjesto omeksivaca ja cesto koristim sodu bikarbonu, bude roba fino mekana 😉

Kako je stavljas u mašinu. Tamo di ide omekšivač?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.