Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Srpanj 2019. 10:41

luce35

Samo da vam javim da mm nista nije nasao a babe pokupovale tetre za prat prozore, ostao sokiran, a kako i ne bi 🤣🤣

Jebene babe kako ljude nije sram.. Meni mama sad rekla kako sam bezobrazna i neodgojena jer sam joj rekla kako sam babi sasula... Sad mi je i ona tlak digla hhhaha jedvaaa cekam da ode na posao u 12 da ostanem sama na miru... Usput danas me tolilo boli dolje da cu izludit.. Sad sam legla i molim boga da prodje inace cu morat tabletu popiti.. Nekad neznam jel to beba sjela nisko pa zato boli ili se samo neke dane jace rastezu ligamenti.. Ali takav pritisak osjecam dolje sve me stisce i bol se siri skroz do guze.. Bas osjecaj kao da ce beba samo izac van.. 

• melbi
    18. Srpanj 2019. 10:49

Bokic! Imam pitanje za curke koje su vec oprale robicu.....da li ste koristile omeksivac ili samo deterdzent? Uzela sam persil sensitive prasak i jos bi uzela neki sensitive omeksivac ali ne znam da li je to preporucljivo....molim savjete🤔

18. Srpanj 2019. 10:50

Manich

luce35

Samo da vam javim da mm nista nije nasao a babe pokupovale tetre za prat prozore, ostao sokiran, a kako i ne bi 🤣🤣

Jebene babe kako ljude nije sram.. Meni mama sad rekla kako sam bezobrazna i neodgojena jer sam joj rekla kako sam babi sasula… Sad mi je i ona tlak digla hhhaha jedvaaa cekam da ode na posao u 12 da ostanem sama na miru… Usput danas me tolilo boli dolje da cu izludit.. Sad sam legla i molim boga da prodje inace cu morat tabletu popiti.. Nekad neznam jel to beba sjela nisko pa zato boli ili se samo neke dane jace rastezu ligamenti.. Ali takav pritisak osjecam dolje sve me stisce i bol se siri skroz do guze.. Bas osjecaj kao da ce beba samo izac van..

Upravo to i mene boli 😔 nezz do ceg je mozda beba pritisce

18. Srpanj 2019. 10:52

melbi

Bokic! Imam pitanje za curke koje su vec oprale robicu…..da li ste koristile omeksivac ili samo deterdzent? Uzela sam persil sensitive prasak i jos bi uzela neki sensitive omeksivac ali ne znam da li je to preporucljivo….molim savjete🤔

Ja sam bez omeksivaca prala i kao nije preporucljivo u pocetku i prala sam s nila baby 

luce35
    18. Srpanj 2019. 11:03

Mene je boljelo uzasno prije par dana, negdje ispod jajnika pa prema preponi i bol je isla prema guzi. Odmah me gin poslala na pretragu urina i urinokulturu ali nalazi ok a i bol se smirila. Gospodjica je ocito pritiskala u nezgodno mjesto

18. Srpanj 2019. 11:09

luce35

Mene je boljelo uzasno prije par dana, negdje ispod jajnika pa prema preponi i bol je isla prema guzi. Odmah me gin poslala na pretragu urina i urinokulturu ali nalazi ok a i bol se smirila. Gospodjica je ocito pritiskala u nezgodno mjesto

Sigurno je onda i kod mene tako jer zbilja ima dana kad bi mogla skakati koliko se okej osjecam a evo danas nista.. Cak me i dok lezim boli sve.. Idem 24tog kod doktorice pa cu joj spomenuti te bolove pa cemo vidjet jel treba mozda odradit opet neke pretrage.. S obzirom da mi je mama imala escherichia coli pa da nisam ja pokupila od nje.. 

Dinah
    18. Srpanj 2019. 11:23

Ja sam koristila "domaci" prasak od Hathor firme, salju postom doma. MIslim da je kila praska 50kn, ali ide ga duplo manje nego obicnog kupljenog i odlicno mi je prao. Zaboravila sam tocno za kolko pranja je ta kila. Imaju za bijelo i za sareno. Od omeksivaca dugo nisam nista koristila, imamo bas osjetljivu kozu pa se trudim sada cim manje. Znate jos koje prirodne deterdjente i praske?

Dinah
    18. Srpanj 2019. 11:29

Maternica se siri, sve se pomice. Ako mozes odmaraj. Meni pomaze mijenjanje polozaja i lezanje na suprotnoj strani od one gdje boli. Neki dan sam se jedva namjestila kolko me boljelo. Ali u udobnom polozaju se smirilo brzo. Sve smo drugacije, valjda moramo slusati svoje tijelo pa kad krenu bolovi odmarat. Nadam se da ti nece biti cijeli dan tako :(

Frajla
    18. Srpanj 2019. 11:37

Dinah

Ja sam koristila "domaci" prasak od Hathor firme, salju postom doma. MIslim da je kila praska 50kn, ali ide ga duplo manje nego obicnog kupljenog i odlicno mi je prao. Zaboravila sam tocno za kolko pranja je ta kila. Imaju za bijelo i za sareno. Od omeksivaca dugo nisam nista koristila, imamo bas osjetljivu kozu pa se trudim sada cim manje. Znate jos koje prirodne deterdjente i praske?

Ja ovak napamet znam samo frosh i ecover. Ali sad ih ima sve vise....
    Prije sam nama stavljala omeksivac, malom ne. Sad sam pocela prati zajedno, pa ga uopce ne stavljam. I ne fali mi uopce. 
    Ako nekoga pati gruba roba evo recept za prirodni omeksivac. (Obavezno raditi u vecoj posudi i u kadi/sudoperu jer se jako pjeni dok reagira)

18. Srpanj 2019. 11:47

Radi mi danas doktorica popodne pa ako se ne smiri za koji sat oticu provjeriti sta je.. Bolje puhat na hladno nego trpit pa si napravit neko zlo.. Legla sam umirila se pa cu mozda i odspavati sat dva.. Valjda ce proci.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.