Netko je pitao za minimalan iznos komplikacija, ne sjecam se tko, al to je 831kn valjda (ako nemate 9mj kontinuiranog staza ili 12mj u zadnje 2 god. Minimum na porodiljnom je 2300 - 2400 tak nekak, ako imate manje od godinu dana kontinuiranog radnog staza ili manje od 1.5god prekinutog radnog staza u zadnje dvije godine. 😒
Istina, to sam i ja mislila. Ako si prijavljena na 8h radnog vremena onda je ta cifra a ako si prijavljena ko ja na 6h radnog vremena onda je jos i manja evo cca prosjek 630kn to mi je dosad doslo najvise 🤣. Ali nesto mi tu smrdi i s obzirom da cu prije porodiljnog dobiti R1 obrazac od njih jer cu se seliti u drugu ispostavu Hzzo-a pokusat cu da mi i prije obrazloze i pokazu svoj nacin obracuna pa ja mislim da imamo pravo na to i da je to nesto kao kad trazim da mi knjigovodstvo obrazlozi platnu listu ako se ne slazem s isplacenom plaćom i obracunatim....

Imate u VG majica topica i tajica u Lidlu i dosta za bebe asortimana. Ja sam zaduzila svoju seku da se laktari pa me upravo sad zvala sto zelim 😂😂😂😂😂
Pa eto kojoj je usput muzicima 🤣🤣

Manich očito je kod vas bila plodna godina
Noemi u Mulleru imaju po nekih 80ak kn mi se čini, a ako se još nisi učlanila, kad to napraviš dobiješ i 15% popusta na kupnju, ali kao što Julie kaže, čekaj kad buknu hahah ja isto ne znam koju veličinu...možda narastu za jedan, možda za dva broja i još nakon poroda kad krene mlijeko, opet će narasti
Bila i ja u Lidlu, ali sebi nisam uzimala niš jer mi ne treba, a malcu sam uzela kapice, podbradnike i 2 veće tetrice, čisto da neš uzmem A kod nas još i turisti uz bakice, ali najveća akcija je bila na voću i povrću di je jedna grabila baš kao da će joj pobjeći ta salata
E da, često puta se i ja pitam kakva ću biti u njihovim godinama jer ovo što viđam je ajme meni...
Samo da vam javim da mm nista nije nasao a babe pokupovale tetre za prat prozore, ostao sokiran, a kako i ne bi 🤣🤣

Samo da vam javim da mm nista nije nasao a babe pokupovale tetre za prat prozore, ostao sokiran, a kako i ne bi 🤣🤣
Jebene babe kako ljude nije sram.. Meni mama sad rekla kako sam bezobrazna i neodgojena jer sam joj rekla kako sam babi sasula... Sad mi je i ona tlak digla hhhaha jedvaaa cekam da ode na posao u 12 da ostanem sama na miru... Usput danas me tolilo boli dolje da cu izludit.. Sad sam legla i molim boga da prodje inace cu morat tabletu popiti.. Nekad neznam jel to beba sjela nisko pa zato boli ili se samo neke dane jace rastezu ligamenti.. Ali takav pritisak osjecam dolje sve me stisce i bol se siri skroz do guze.. Bas osjecaj kao da ce beba samo izac van..
Bokic! Imam pitanje za curke koje su vec oprale robicu.....da li ste koristile omeksivac ili samo deterdzent? Uzela sam persil sensitive prasak i jos bi uzela neki sensitive omeksivac ali ne znam da li je to preporucljivo....molim savjete🤔
Jebene babe kako ljude nije sram.. Meni mama sad rekla kako sam bezobrazna i neodgojena jer sam joj rekla kako sam babi sasula… Sad mi je i ona tlak digla hhhaha jedvaaa cekam da ode na posao u 12 da ostanem sama na miru… Usput danas me tolilo boli dolje da cu izludit.. Sad sam legla i molim boga da prodje inace cu morat tabletu popiti.. Nekad neznam jel to beba sjela nisko pa zato boli ili se samo neke dane jace rastezu ligamenti.. Ali takav pritisak osjecam dolje sve me stisce i bol se siri skroz do guze.. Bas osjecaj kao da ce beba samo izac van..
Upravo to i mene boli 😔 nezz do ceg je mozda beba pritisce
Bokic! Imam pitanje za curke koje su vec oprale robicu…..da li ste koristile omeksivac ili samo deterdzent? Uzela sam persil sensitive prasak i jos bi uzela neki sensitive omeksivac ali ne znam da li je to preporucljivo….molim savjete🤔
Ja sam bez omeksivaca prala i kao nije preporucljivo u pocetku i prala sam s nila baby
Mene je boljelo uzasno prije par dana, negdje ispod jajnika pa prema preponi i bol je isla prema guzi. Odmah me gin poslala na pretragu urina i urinokulturu ali nalazi ok a i bol se smirila. Gospodjica je ocito pritiskala u nezgodno mjesto

Mene je boljelo uzasno prije par dana, negdje ispod jajnika pa prema preponi i bol je isla prema guzi. Odmah me gin poslala na pretragu urina i urinokulturu ali nalazi ok a i bol se smirila. Gospodjica je ocito pritiskala u nezgodno mjesto
Sigurno je onda i kod mene tako jer zbilja ima dana kad bi mogla skakati koliko se okej osjecam a evo danas nista.. Cak me i dok lezim boli sve.. Idem 24tog kod doktorice pa cu joj spomenuti te bolove pa cemo vidjet jel treba mozda odradit opet neke pretrage.. S obzirom da mi je mama imala escherichia coli pa da nisam ja pokupila od nje..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji