Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Srpanj 2019. 07:20

ayla

Manich

felicita28

Mi smo uzeli ovakav a zid smo muz i ja sami farbali, malo maste na volju i ok je ispalo :)
    Sjetila sam se sto sam htjela pitati 😂😂 kakav vam je ten u trudnoci? Znaci meni je katastrofa, nikad gori, cijelo lice i dekolte mi je puno nekakvih sitnih pristica, ne znam jer to dode od hormona ili sta, ali.nije dobro 😥

Jooj preljepooo bas vam je dobro ispalo…. Sad kad gledam sve te ljepe krevetice dodje mi zao sto sam odlucila uzet rabljeni koji mi se naravno ne svidja… Ni boja a bome kad ga sastavim vjerovatno mi se nece svidjeti ni kako izgleda.. Al dobro mozda si jos i uspijem priustiti pa kupim sama novi ako bas budem toliko razocarana ovim sto sam dobila na posudbu.

Nemoj se previse zamarati s kreveticem, ionako ce beba brzo narasti pa ces joj kupiti veliki krevetic, i pitanje hoce li spavati u kinderbetu..

Paaaa ja se nadam da ce htjet barem 2 godine spavati u njemu jer pored mene na krevetu prije toga nemoze.. Moj krevet je jako visok i bojala bi se da spava samnom da nebi pala sa njega... Tako da nece bas imati previse izbora dok ne ocvrsne da moze dobiti pravi krevetic samo za sebe.. 

PatyDi
    16. Srpanj 2019. 07:30

Jutro! Sretno cure :) I ja idem malo na bockanje, da provjerimo zeljezo 😊

• ReginaP
    16. Srpanj 2019. 07:53

Spremam i ja valjak za VV :D Sretno svima

• MonaL.
    16. Srpanj 2019. 08:01

Meni pregled danas 😅 nadam se da će sad plodna voda bit ok. Sretno svima

• Noemi1
    16. Srpanj 2019. 08:06

felicita28

Noemi1

Felicita, mjenjala sam i ja nedavno dokumente. Znaci prvo odes u mup i promjenis osobnu i vozacku (i prebivaliste ako si preselila). Onda u firmu odneses vjencani list pa ti oni zamjene prezime (i adresu na zdravstvenom i mirovinkom - odmah ti dodje na egradjani za mirovinsko za promjenu, a za zdravstveno nisam dobila obavijest, ali su odmah promijenili prezime, dok adresu jos uvijek nisu a proslo je 3mj a da ne kazem da je to napisano na istom zahtjevu). I ne moras brinut oko prezimena na zdravstvenom, tamo se vodis pod oibom, tako da se sva povijest bolesti vidi, nije problem prezome. U poreznu moras otic sama, bar sam ja morala. Nakon toga ides u banku (kad ti stigne osobna, bez nje ne mos nis promjenit). Mislim da je to to :D

Hvala ti puno…evo osobnu i vozacku sam rijesila, u banku sam usla pa su mi rekli to sto i ti da moram cekat osobnu, poreznu sam rijesila, mirovinsko ide preko firme…jos mi je ostalo dopunsko i zdravstveno, a u firmi su mi rekli da moram doc po neki obrazac i onda s tim u hzzo, ti nisi tako radila?

Ne, ja sam donjela odmah vjencani list u firmu u potvrdu o prebivalistu i tamo mi oni odmah provukli kao u sustavu. Nisam morala u hzzo. A sto se dopunskog tice, u croatiji sam, pa sam ih zvala i poslali su obrazac, koji sam ispunila i skenirala im  😊

• Noemi1
    16. Srpanj 2019. 08:25

Manich

Curke ja se danas ipak javila tati da mi posudi za madrac tj da ode uzeti u lesnini taj na akciji i na kraju ga nije bilo vise i on javi da ce oni to rijesiti… E sad koliko mi je to pametno hahha neznaaaam jer moj tata se bas ne kuzi u to sve. Dala sam mu dimenzije i rekao je da ce rijesit on i njegova zena to… Takooo da se iskreno nadam da ce pitat u trgovini za savjet koji da kupi naravno rekla sam nema potrebe neki preskupi ali i da ne kupi bas nadmadrac od 3 cm jer je to premalooo.. Drzite fige da kupi nesto dobro hihi.. 🤔😏😅 Ali eto malo mi je lakse jer sam vidjela da su se osjecali jadno sto mi nemaju sta veliko kupiti za poklon posto prakticki sve dobijam.. I sada su odusevljeni sto ipak nesto vece mogu kupiti.

Cure u emezzeti imate za 259 kn odlican madrac s bonelli oprugama (dimenzije 120x60cm), znaci nije klasicna spuzva. Jos je i antialergijski. Ovo je puno bolje nego onaj sa spuzavama, koji ne podupire dovoljno bebicu kad malo naraste. 

Julie
    16. Srpanj 2019. 08:30

Veselo na Merkuru 😂🙈

16. Srpanj 2019. 08:31

Jutro 😊
    Cure sretno 😁
    Manich moja kolegica uopce nije ni uzimala kindač beba je s njom spavala non stop na krevetu i dalje spava 😊

• Noemi1
    16. Srpanj 2019. 08:33

Auu koja guzva  proguraj se naprijed, ipak si trudnica. Kad ces iskoristit tu povlasticu, ako ne sad? Sretno svima na pregledima 💪

• Noemi1
    16. Srpanj 2019. 08:37

Manich, evo link pa pogledaj 
    https://www.emmezeta.hr/smart-baby-djecji-madrac-60x120x16-cm-43810.html 
    Mislim da je ovo odlicna investicija za te novce 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.