Kako sam pricala s deckom nesto na temu prijave djeteta, citam ja sad da je rok za odabir imena 30 dana, a rok za prijavu 15 dana. Ne kuzim, znaci po tome se moze dijete prijaviti bez imena?! 😧
DijMar 🧐 precudno.
felicita meni je ljepsi ten nego inace, ali nije bio stalno, sad je takva faza, pocetak je bio koma ten.
Mi smo uzeli ovakav a zid smo muz i ja sami farbali, malo maste na volju i ok je ispalo :)
Sjetila sam se sto sam htjela pitati 😂😂 kakav vam je ten u trudnoci? Znaci meni je katastrofa, nikad gori, cijelo lice i dekolte mi je puno nekakvih sitnih pristica, ne znam jer to dode od hormona ili sta, ali.nije dobro 😥
Jooj preljepooo bas vam je dobro ispalo.... Sad kad gledam sve te ljepe krevetice dodje mi zao sto sam odlucila uzet rabljeni koji mi se naravno ne svidja... Ni boja a bome kad ga sastavim vjerovatno mi se nece svidjeti ni kako izgleda.. Al dobro mozda si jos i uspijem priustiti pa kupim sama novi ako bas budem toliko razocarana ovim sto sam dobila na posudbu.
Mi smo uzeli ovakav a zid smo muz i ja sami farbali, malo maste na volju i ok je ispalo :)
Sjetila sam se sto sam htjela pitati 😂😂 kakav vam je ten u trudnoci? Znaci meni je katastrofa, nikad gori, cijelo lice i dekolte mi je puno nekakvih sitnih pristica, ne znam jer to dode od hormona ili sta, ali.nije dobro 😥
Jooj preljepooo bas vam je dobro ispalo…. Sad kad gledam sve te ljepe krevetice dodje mi zao sto sam odlucila uzet rabljeni koji mi se naravno ne svidja… Ni boja a bome kad ga sastavim vjerovatno mi se nece svidjeti ni kako izgleda.. Al dobro mozda si jos i uspijem priustiti pa kupim sama novi ako bas budem toliko razocarana ovim sto sam dobila na posudbu.
Nemoj se previse zamarati s kreveticem, ionako ce beba brzo narasti pa ces joj kupiti veliki krevetic, i pitanje hoce li spavati u kinderbetu..
Moj ten u pocetku koma, sad je bolje iako kazu kad je curica da bude i pristeva i ten nikakav al men je to samo bilo u pocetku
Cure oprostite na upadu, samo htjela napisat Kengurici ❤️ za spijunazu na zimskima! ☺️ Svima ostalima sretno i ove slike sto sam vidila stvari za bebe su preslatke!
Jutro, nije strasna slatka vodica,,ja popila 2 u tjedan dana 😀.
Jutros opet nosim urinokulturu, valjak ide sa mnom 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji