Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    15. Srpanj 2019. 21:46

Pikulica, gdje ima idex?
    Ovo za formu i stomak ja isti mislim da nije istina...kod mene nema bas misica 🙈 a rekla bih da mi je oba puta trbuh dosta visoko. Evo zadnja slika od prosle T, 2 dana prije nego sam rodila, uopce mi se nije spustio trbuh

lala3
    15. Srpanj 2019. 21:51

Deja1988

Ja sam na +5…Ali nema veze koliko smo dobile, nego kako je koja bila gradena prije trudnoće☺️Sve ce to otici, ne sekirajte se.. 🤗
    Ja sam danas popodne dobila bas jaki udarac od curke, da me mrvicu zaboljelo… Ne znam kaj sam joj skrivila😂😂😂
    Ma mene bas muce grcevi u nogama, i danas ujutro mi se opet misic stegnuo, uzas…. Magnezij mi uopće ne pomaže😭

Deja draga ja sam jutros bas cula da grcevi u nogama isto hoce biti ako tijelu nedostaje kalija, dakle nije samo mg kriv 🤔.. uglavnom ako se malo vise znojis, kroz znoj ga puno izađe i zato mg nekad ne pomaze... ne kazem da je to i kod tebe slucaj, ali eto zna biti...

15. Srpanj 2019. 22:23

Curke ja se danas ipak javila tati da mi posudi za madrac tj da ode uzeti u lesnini taj na akciji i na kraju ga nije bilo vise i on javi da ce oni to rijesiti... E sad koliko mi je to pametno hahha neznaaaam jer moj tata se bas ne kuzi u to sve. Dala sam mu dimenzije i rekao je da ce rijesit on i njegova zena to... Takooo da se iskreno nadam da ce pitat u trgovini za savjet koji da kupi naravno rekla sam nema potrebe neki preskupi ali i da ne kupi bas nadmadrac od 3 cm jer je to premalooo.. Drzite fige da kupi nesto dobro hihi.. 🤔😏😅 Ali eto malo mi je lakse jer sam vidjela da su se osjecali jadno sto mi nemaju sta veliko kupiti za poklon posto prakticki sve dobijam..  I sada su odusevljeni sto ipak nesto vece mogu kupiti. 

• Pikulica19
    15. Srpanj 2019. 22:25

Frajla

Pikulica, gdje ima idex?
    Ovo za formu i stomak ja isti mislim da nije istina…kod mene nema bas misica 🙈 a rekla bih da mi je oba puta trbuh dosta visoko. Evo zadnja slika od prosle T, 2 dana prije nego sam rodila, uopce mi se nije spustio trbuh

Imas ga u Areni, tamo sam ja dns bila i imas za deckice dosta i u W. Gateu e za tamo ne znam kakvo je stanje.... 

• irma123
    15. Srpanj 2019. 22:26

Joj curke cijeli dan provela u zg i onda dosla i sastavljala ovo haha sad zavrsili umorna sam ko pas, sutra moram procitat sve sto ste pisale nemam vise snage danas😴

• Pikulica19
    15. Srpanj 2019. 22:35

Manich

Curke ja se danas ipak javila tati da mi posudi za madrac tj da ode uzeti u lesnini taj na akciji i na kraju ga nije bilo vise i on javi da ce oni to rijesiti… E sad koliko mi je to pametno hahha neznaaaam jer moj tata se bas ne kuzi u to sve. Dala sam mu dimenzije i rekao je da ce rijesit on i njegova zena to… Takooo da se iskreno nadam da ce pitat u trgovini za savjet koji da kupi naravno rekla sam nema potrebe neki preskupi ali i da ne kupi bas nadmadrac od 3 cm jer je to premalooo.. Drzite fige da kupi nesto dobro hihi.. 🤔😏😅 Ali eto malo mi je lakse jer sam vidjela da su se osjecali jadno sto mi nemaju sta veliko kupiti za poklon posto prakticki sve dobijam.. I sada su odusevljeni sto ipak nesto vece mogu kupiti.

Pa uvijek mogu nesto novo bebi kupiti bez obzira sto ti netko daje rabljeno(to samo otkazes) ako bas zele i svrbe ih novci 🤑. Iako ja mogu dobit 80% stvari od sestre koje je vrhunski ocuvano moja majka zeli i za moje prvo novo kupiti kinderbet i sve dodatke za to ogradica madrac posteljina itd, kao sto je i za sekino prvo i postujem tu zelju i necu se prsit s njom jer ju to ispunjava i sama cinjenica veseli a nas je financijski lijepo rasteretila 🥰

Julie
    15. Srpanj 2019. 22:49

Irma krevetić je presladak, nemamo isti 😂🙈
    Curke ja se vise ne sekiram oko kila, skinut ću ovo za čas. Dobro je sto  sam na +11 s tim da imam viska od prije, ali to kad krene dolje otići će sve i bas sam si lijepa

• irma123
    15. Srpanj 2019. 22:54

Deja1988

irma123

Joj curke cijeli dan provela u zg i onda dosla i sastavljala ovo haha sad zavrsili umorna sam ko pas, sutra moram procitat sve sto ste pisale nemam vise snage danas😴

A slatki je krevetic😍😍😍 Ladice su otvorene? Ja sam isto mislila sa ladicom, ali jedino sam vidjela u Lesnini cini mi se sa poklopcem za ladicu….

Nisu otvorene, zatvorene su. Ja sam ovaj u ikei uzela. 1409 kn sa ladicama al moze se i bez njih onda je oko 1200 kn. Inace mi je to bio jedan od uvjeta pa mi netko reko da su otvorene i odustala od tog i dok sam trazila u ikei onaj po koji sam bila dosla (obicni neki za 700 kn negdje) sam ovog vidla a posto nemamo sreden drugi kat i u boravku spavamo treba mi sto vise prostora za odlaganje. I kupili smo ormaric obicni nisam djecji uzimala jer sam gledala da uzmem nesto sto cu moc imat duze vrijeme a i cini mi se kvalitetnije i prakticnije 

• Kengurica
    15. Srpanj 2019. 23:01

Ovu Malm komodu imam i ja. Ok je, nije to neka stogodisnja kvaliteta, al evo meni vec par godina ko nova. Jedino kaj prematalice komode imaju gore ono za otklopiti pa je vise mjesta za bebu i stvari, al npr ja nemam ni mjesta za to.

felicita28
    15. Srpanj 2019. 23:09

Mi smo uzeli ovakav a zid smo muz i ja sami farbali, malo maste na volju i ok je ispalo :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.