Imate u Idexe 50-70%, ali kao sto sam vec rekla za bebe cure izbor nikakav rasprodalo se uzela svega tri stvari. Za bebe deckice imate izbor i za vecu djecicu od 9mj pa nadalje ima velik izbor 🥳
Ja sam dobila jedno 9 kila, a najvise je otislo u trbuh i u noge…cini mi se da sam dobila celulita preko noci i ne znam da li je istina ali citala sam da dksta tog celulita ode kad rodis jer je to voda..ja se tjesim time…netko je pisai za bol u nogama…meni noge naticu, stopala i zadnjih par dana sam primjetila.po nogama ispod koljena neke crvene fleke, mrlje ili ispucale kapilare, ns mogu ni sama skuzit sta je to ali svrbi i pojavljuje se kad dugo hodam…izgleda ovako:
E te fleke ti imam i ja i po potkoljenicama i stopalima i to je navodno zbog cirkulacije
Da a? To valjda kako smo teze sada pa tijelo teze podnosi.. moze bit da je cirkulacija jer ja osjetim trnce, onako ko mravinjanje kad mi se to pojavi i to kad dugo hodam...a htjela sam pitati jos nesto ali sam zaboravila 😂😂😂
Kod mene nema nista vise celulita nego inace a ima ga 🤣, noge nose isti teret jos uvijek pa ne bole i ne oticu ali zdjelica i kukovi danas ubijaju 🙄
Ja sam prvu trudnocu lako podnijela, bila u formi, prije nego sam zatrudnila, trcala svaki drugi dan 5 km i super se osjecala. Nakon poroda sam tek povremeno imala vremena pa kad aam se vratila na posao, nista, zapustila formu, natukla 10 kg, startala u drugu trudnocu, spontani, kiretaza pa sad trecu krvarenje i mirovanje mjesec dana, totalni sam truleks, dodjem sad s kceri iz parka, otusiram se i moram odmoriti, ne mogu ni jesti dok se ne odmorim. Jos moram stvari spremati za daruvar a mrtva sam.
Ja sam na +5…Ali nema veze koliko smo dobile, nego kako je koja bila gradena prije trudnoće☺️Sve ce to otici, ne sekirajte se.. 🤗
Ja sam danas popodne dobila bas jaki udarac od curke, da me mrvicu zaboljelo… Ne znam kaj sam joj skrivila😂😂😂
Ma mene bas muce grcevi u nogama, i danas ujutro mi se opet misic stegnuo, uzas…. Magnezij mi uopće ne pomaže😭
To je tek pocetak s jakim udarcina 😂😂 samo nek ti nade bolnu tocku ko ova moja pa samo po tome udara 😥 povecaj dozu, men su ti grcevi u nogama uzas, probaj noge drzati na povisenom sto vise
Ja sam na +5…Ali nema veze koliko smo dobile, nego kako je koja bila gradena prije trudnoće☺️Sve ce to otici, ne sekirajte se.. 🤗
Ja sam danas popodne dobila bas jaki udarac od curke, da me mrvicu zaboljelo… Ne znam kaj sam joj skrivila😂😂😂
Ma mene bas muce grcevi u nogama, i danas ujutro mi se opet misic stegnuo, uzas…. Magnezij mi uopće ne pomaže😭
To je tek pocetak s jakim udarcina 😂😂 samo nek ti nade bolnu tocku ko ova moja pa samo po tome udara 😥 povecaj dozu, men su ti grcevi u nogama uzas, probaj noge drzati na povisenom sto vise
Da, da i moj ima sve jace udarce, a kako je polozen najcesce je to sa nogicama, dok sa rukicama ili glavicom toliko nekad lupi po mjehuru da kad mi se i malo piski zaboli...nekad me i preplasi kad se iznenada javi 😅
Da, da i moj ima sve jace udarce, a kako je polozen najcesce je to sa nogicama, dok sa rukicama ili glavicom toliko nekad lupi po mjehuru da kad mi se i malo piski zaboli…nekad me i preplasi kad se iznenada javi 😅
Moja lupa kao da sam vreca za boks 🤣
Raspisale se danas, imala kaj čitati bome
Evo ja se moram pohvatili malo, zadnja 2 tjedna sam učila za ispit na poslu, nisam znala jel materijali čitaju mene ili ja njih, već mi je muka bila. Danas imala ispit i nekim čudom prošla, stvarno sam samu sebe iznenadila. Netko je spomenuo kako im mozak ne funckionira, bome meni je isto tako U sred rečenice zaboravim riječ i onda ko debil stojim i čekam da nadođe
...
Što se kila tiče, ja startala sa nekih 52.5kg, sad sam na +8, ne sekira me toliko to, samo ne bih htjela sveukupno preko 15kg dobiti, ali bit će kako bude
I ja sam napokon sada na godišnjem i nastavno na to porodiljni - isto tako kao i vi imam veeelike planove - čitati, ostati aktivna, ali eto, noćas sam se u pol 4 probudila i leđa me ubijaju, tako da trenutno samo mogu na leđima ležati, inače me boli u prsima, leđima, lijeva ruka.. užasno mi je i nadam se da će me proći, jer ne znam šta ću od tolike boli
Evo ja se moram pohvatili malo, zadnja 2 tjedna sam učila za ispit na poslu, nisam znala jel materijali čitaju mene ili ja njih, već mi je muka bila. Danas imala ispit i nekim čudom prošla, stvarno sam samu sebe iznenadila. Netko je spomenuo kako im mozak ne funckionira, bome meni je isto takoU sred rečenice zaboravim riječ i onda ko debil stojim i čekam da nadođe
…
Što se kila tiče, ja startala sa nekih 52.5kg, sad sam na +8, ne sekira me toliko to, samo ne bih htjela sveukupno preko 15kg dobiti, ali bit će kako bude
I ja sam napokon sada na godišnjem i nastavno na to porodiljni - isto tako kao i vi imam veeelike planove - čitati, ostati aktivna, ali eto, noćas sam se u pol 4 probudila i leđa me ubijaju, tako da trenutno samo mogu na leđima ležati, inače me boli u prsima, leđima, lijeva ruka.. užasno mi je i nadam se da će me proći, jer ne znam šta ću od tolike boli
Čestitam za položen ispit, to je stvarno uspjeh s trudnickih mozgom
Meni je koncentracija koma, ako me netko prekine dok radim treba mi što godina da se opet skoncentriram. Jedva čekam godišnji da malo pustim mozak na pašu.
Evo ja se moram pohvatili malo, zadnja 2 tjedna sam učila za ispit na poslu, nisam znala jel materijali čitaju mene ili ja njih, već mi je muka bila. Danas imala ispit i nekim čudom prošla, stvarno sam samu sebe iznenadila. Netko je spomenuo kako im mozak ne funckionira, bome meni je isto takoU sred rečenice zaboravim riječ i onda ko debil stojim i čekam da nadođe
…
Hahahaha suosjecam s tobom. Ja kako nisam isla radit sam imala vremena pocistit ispite. Dakle najgore ucenje ikad! Koncentracija 0 bodova i onda najgore kad dođem na ispit i fali mi ključna riječ i ja se ne mogu sjetit ili usred rečenice zaboravim šta je bilo pitanje haha I čestitam na položenom ispitu! Svaka čast
Sortiraj odgovore
Najstariji