Ajme, kolika sam🙈 Ja imam trbuh kao Ayla😂😂😂 Raspuknuti cu se do poroda🤪
Super izgledas.. cini mi se da ti trbuh ide na naprijed samo, tako je i meni
Bas ti je lijep stomak, uopce nije velik 😉.
Moj je u zadnjih par dana vidno porastao 😍
Irma ti ja ćemo na kraju i kolica i krevetic imati isti 😂🙈
Angelina super za post, otići ću idući tjedna bas po neku da i to rjesim
Cini se haha ste vi vec odabrali krevetic? Ja sam uzasno neodlucna 😂
Deja, super izgledas, ali slicne rijeci sam i ja izgovorila maloprije kad sam se nakon tusiranja mazala po trbuhu 😅
Danas cijeli dan imam osjecaj ko da ce mi trbuh puknuti koliko je napet...
Curke javite ako vidite za spavacice na crnomercu jer je i meni dubec predaleko sada za putovati. Ja sam upravo dosla s aerodroma otpratila muza na brod, vraca se za 7 tjedana a nadamo se svi da cu ga uspjeti docekati u jednom komadu jer zeli i on i ja da bude na porodu. Bas mi je tesko svaki put kad ode ali sada posebno 😭😭 i maleni je uznemiren i lupa
Ma daaaaj pa neces tako skoro roditi 😱😱😱
Moj se planira vratiti tek krajem 9.mj tak da pitanje hocu li ja do tada bit 2u1 jos 😅
Nadajmo se da se deckima nece zuriti van 😅
Irma jesmo, bijeli sa medekima
Deja i Luce slatki su vam trbuščići, ja isto nekad pomislim da će mi puknut koliki je 🙈
Curke dok niste popucale sve je znaci dobro i da se ne debljate naglo, trbusi su vam top 😊 moj puca i ja s njim 😂😂😂
Prije pola sata poceo me boljet lijevi jajnik, bas grdno boli, legla sam i utoplila se preko stomaka, nadam se da ce popustiti.
Lekadol smijemo popiti u trudnoci?
Prije pola sata poceo me boljet lijevi jajnik, bas grdno boli, legla sam i utoplila se preko stomaka, nadam se da ce popustiti.
Meni je rekla gin do 2 na dan, a stariji gin na hitnoj je reko do 4...pa sad ti znaj
Meni je rekla gin do 2 na dan, a stariji gin na hitnoj je reko do 4…pa sad ti znaj
Doma imam samo ovaj, pricekat cu jos malo pa ako ne popusti popit cu 1 vrecicu
Sortiraj odgovore
Najstariji