Ja sam medicinar i mogu vam reci da je nase zdravstvo pred kolapsom...zivi uzas..place nikakve, prekovremeni,manjak sestara i doktora, iskoristavanje na najjace... stanje nije nikad bilo gore, a cini se da nece uskoro ici na bolje.. da 1 sestra mora SAMA raditi nocnu smjenu na odjelu abdominalne i djecje kirurgije na 2 hodnika punih pacijenata...pa dode hitna operacija u 2 u noci, pa jedna u 4 ujutro, pa priprema pacijenta za operaciju,sala,transfuzija,vozi u salu,odi po njega,jedan takav,drugi,treci... i jos imas 2 hodnika puna pacijenti..a o placi me sram i pricat...
Ahhh, necemo danas o ruznim temama 🤨🤨🤨
Ja sam medicinar i mogu vam reci da je nase zdravstvo pred kolapsom…zivi uzas..place nikakve, prekovremeni,manjak sestara i doktora, iskoristavanje na najjace… stanje nije nikad bilo gore, a cini se da nece uskoro ici na bolje.. da 1 sestra mora SAMA raditi nocnu smjenu na odjelu abdominalne i djecje kirurgije na 2 hodnika punih pacijenata…pa dode hitna operacija u 2 u noci, pa jedna u 4 ujutro, pa priprema pacijenta za operaciju,sala,transfuzija,vozi u salu,odi po njega,jedan takav,drugi,treci… i jos imas 2 hodnika puna pacijenti..a o placi me sram i pricat…
Ahhh, necemo danas o ruznim temama 🤨🤨🤨
Užas, jad i bijeda. Stvarno mi je žao svih vas koji tamo radite, baš zbog toga. Jedna sestra i jedan doktor na sve, svi si živce čupaju, i s jedne i s druge strane. A sve to kao uredno plaćamo.
Ali da, dosta o ružnim temama. Dovljno je što je vrijeme vani užas i priprema se kaos opet, barem u Zagrebu
...
Ove spavaćice su baš super i cijenovno isto. Ali mi Dubec nikako usput nije. Zna netko ima li na ovoj drugoj strani grada nešto slično? Črnomerec i okolica.
Pahuljice nadam se da ce netko napokon poraditi na nasem zdravstvu da vama bude bolje pa ce automatski biti i nama.
Mc pa Crnomerec je isto nekad imao plac, postoji li to? Ako da vjerojatno imaju jer netko je spominjao i da je Utrinski plac imao spavacice, a on je stvarno mali.
Irma ti ja ćemo na kraju i kolica i krevetic imati isti 😂🙈
Angelina super za post, otići ću idući tjedna bas po neku da i to rjesim
Kad prodjem pokraj placa crnomerac, vidim da jos ima ponesto tamo na pocetku ali nisam bila 100 g. Ja cu kupiti u Daruvaru, kad idem kod sveki, tamo su po 50 kn, a vjerojatno se moze cjenkati ako uzimas vise. Ove zime sam uzela 3 pidzame za 100 kn, bas su udobne.
Nekoć davno je Črnomerec imao veliki plac, ne znam što je sada ostalo od njega, ali mi se čini kao da nema više tih štandova. Tj. kako renata kaže, svega par štanda možda ima, nisam sigurna jel imaju robe uopće. Ali otići ću pogledati svakako.
Luce upravo tako. A jos k tome nitko ne razmislja da ti ljudi s vecim bruto placama svoje place isto krvavo zarade, najcesce nemaju radno vrijeme, moraju biti dostupni na godisnjem, na bolovanju, ali udri njih po dzepu. Mislim da se razumijemo, sretan si sto mozes zaraditi vise od prosjeka, tu dileme nema, ali ne treba te zago kazniti dodatno. Ma sve krivo. Sve.
Aylamislim da se ne radi o dopunskom vec dodatnom zdravstvenom osiguranju. Ja imam Croatia dopunsko, ali imam Uniqa dodatno. To ti onda ukljucuje neke preglede, ovisi kakvu policu uzmes. Npr ja imam jednom godisnje sistematski plus jedan specijalisticki pregled s kontrolom i neogranicen broj nekih laboratorijskih pretraga ako me uputi specijalist. Npr KKs i urin (ne bas nesto poput NIFTya). Mislim da mozda nije lose djetetu uzeti dodatno osiguranje pa da mozes u onoj djecjoj poliklinici Helena nesto rjesavati, npr vaditi CRP intak, a ne juriti na hitnu.
Razgovarala sam s sluzbenikom iz croatie i tako mi je rekao, do iduceg pregleda neznam nista samo ono sto mi on reko
Curke javite ako vidite za spavacice na crnomercu jer je i meni dubec predaleko sada za putovati. Ja sam upravo dosla s aerodroma otpratila muza na brod, vraca se za 7 tjedana a nadamo se svi da cu ga uspjeti docekati u jednom komadu jer zeli i on i ja da bude na porodu. Bas mi je tesko svaki put kad ode ali sada posebno 😭😭 i maleni je uznemiren i lupa
Zadnji put kad sam gledala bilo je tih spavacica i na utrinama na placu...
Sortiraj odgovore
Najstariji