Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    14. Srpanj 2019. 10:26

Jutro! Da, ima vise robice za curicu ili oni to u ducanu tako namjeste, ali di god da udjem sve rozo i bijelo sa volancicima i masnama 😄 A curki mozes staviti bilo koju boju, dok deckicu necu oblacit ono prije navedeno 😅
    Aurora, ja planiram vrecu, ali tek nakon nekih mj dana jer do tada se nadam da ce mi uspjeti sa umatanjem 😬 

• pahuljicaa
    14. Srpanj 2019. 10:41

I ja se spremam na ogtt.. utorak ili srijedu 😶😁

• Pikulica19
    14. Srpanj 2019. 10:46

Curke valjda je to percepcija gledanja ili jer nosite deckice 😂😂😂😂 ali ja za curku nekako kako god gledam u tih par ducancica naidjem na bodice s kravaticom, leptir masnicom, pa tregerima, pa na njima kamioncici, pa autici, pa lavici, pa dinosauri a za curke nadjem bofoc roze boje i na sebi ima nekog medicu. Ima haljinica al ne mogu ju stalno u haljinicama imat nek joj malo komocije... A za vece curice ima svasta... A mozda je to ono sto trebas gledat toga bas nema, imam ja svoje pravilo da necu trazit vise nista tako najbolje stvari nadjem svima..... idem si kupit haljinu a kupim i hlace i majice i donji ves i za muza cijeli od glave do pete ali od haljine niti H..... 

• Pikulica19
    14. Srpanj 2019. 10:50

E i da u C&A sam i ja vidjela vrece svih velicina jer su mi prakticnije bar tako izgledaju, a s druge strane se bojim pokrivat do ramena da se ne umota u dekicu jos, a ja obozavam se pokriti skroz do nosa jer volim osobno po zimi hladniju spavacu sobu. 

Frajla
    14. Srpanj 2019. 11:06

Ako zelite bebu u vreci probajte tako od pocetka, ona je i puno sigurnija. Ako nece ici lako ju pokrijete dekicom ili svojim jorganom, pa kroz par dana kupite mali jorgancic...
    Ja se planiram zaletiti malo po trgovinama sad dok su snizenja, a nikako da krenem 🤦🏼‍♀️
    Moram pogledati sta mi fali od malih brojeva, ali 62/68 mi sigurno treba jer je mali u tim velicinama bio preko ljeta, a sad ce biti zima 😏
    Drzim fige svima za ogtt.
    Ja idem krajem mjeseca, 24 tt cu biti, malo je rano, ali gin mi je na go cijeli 8 mj, pa ja pol 9 i onda ce vec biti kasno. Pa je rekao da mi zeli očitati nalaz prije go obzirom da su me zadnji put vodili kao dijabetes. Mislim da budem otisla privatno, daje uputnice za neki dz u centri, to mi je stvarno tlaka ici, a i ne sjedi mi se u guzvi po vrucinama
    Btw. Ja evo umirem od gladi, Oliver spava na velikom krevetu pode mene jos od 9. Bitno da me probudio 15 do 6 i da smo morali ustati 😴

• Pikulica19
    14. Srpanj 2019. 11:13

Aurora87

Aurora87

Pahuljice, a ima nesto u tome…ni ja nikad ne nađem ono sto trazim a nađem sve ono sto nisam trazila🙃. Zato i mrzim ici u sopinge kad mi nesto treba a ni kad ovako bauljam pa nađem nesto i potrosim novaca pa se poslije pitam jel mi stvarno to sve trebalo…ugl, ne volim kupovine kako god okrenes🙄. Jedino mi sad za bebu sve euforicno kupovati❤.
    Dijmar, kako mislis umotavati prvih mjesec dana? U sta?

Htjedoh reci Pikulice🙈

😂😂😂😂😂😂😂

• Pikulica19
    14. Srpanj 2019. 11:15

Frajla

Ako zelite bebu u vreci probajte tako od pocetka, ona je i puno sigurnija. Ako nece ici lako ju pokrijete dekicom ili svojim jorganom, pa kroz par dana kupite mali jorgancic…
    Ja se planiram zaletiti malo po trgovinama sad dok su snizenja, a nikako da krenem 🤦🏼‍♀️
    Moram pogledati sta mi fali od malih brojeva, ali 62/68 mi sigurno treba jer je mali u tim velicinama bio preko ljeta, a sad ce biti zima 😏
    Drzim fige svima za ogtt.
    Ja idem krajem mjeseca, 24 tt cu biti, malo je rano, ali gin mi je na go cijeli 8 mj, pa ja pol 9 i onda ce vec biti kasno. Pa je rekao da mi zeli očitati nalaz prije go obzirom da su me zadnji put vodili kao dijabetes. Mislim da budem otisla privatno, daje uputnice za neki dz u centri, to mi je stvarno tlaka ici, a i ne sjedi mi se u guzvi po vrucinama
    Btw. Ja evo umirem od gladi, Oliver spava na velikom krevetu pode mene jos od 9. Bitno da me probudio 15 do 6 i da smo morali ustati 😴

Idemo ti i ja negdje u isto vrijeme na ogtt 🤗
    Nadam se da ce biti ovako i da nece biti vrucina 🥰

PatyDi
    14. Srpanj 2019. 11:21

Aurora mislim na swaddling. Narucila sam jednu bas umatalicu i uzet cu par vecih tetrica...ako nece ici, ove umatalice mi nece bit zao, a tetre se iskoriste...a tako si mislim da se nece stresti i sam sebe buditi radi moroovog refleksa, barem prvih mj dana...ne zelim ga duze gnjaviti...ali ako se bude bunio onda vjerojatno odmah u vrecu...

luce35
    14. Srpanj 2019. 11:32

Ja sam ogtt radila u 21 tj, do tada sam dobila 2 kg, dakle nikakve indikacije nije bilo ali tko me sta pita, dr je tako odredila iz valjda samo njoj poznatog razloga. Svatko svoje tjera, nema pravila ocito

• renata.koscec
    14. Srpanj 2019. 11:34

Deja1988

Jutro 🙃☺️
    Ayla - uff, bas u ružno vrijeme pijes antibiotik.. Trebala si si to pomaknuti😁 Nije problem, jedino tebi može teško pasti na zeludac, pogotovo ako pijes Klavocin, Medazol itd… I pazi se gljivica, stavljaj si dole nesto preventivno🙃

Biorela choco probiotik ti je super, pila i ja i mala uz atb, nikad gljivica bi nista

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.