Curke javite ako vidite za spavacice na crnomercu jer je i meni dubec predaleko sada za putovati. Ja sam upravo dosla s aerodroma otpratila muza na brod, vraca se za 7 tjedana a nadamo se svi da cu ga uspjeti docekati u jednom komadu jer zeli i on i ja da bude na porodu. Bas mi je tesko svaki put kad ode ali sada posebno 😭😭 i maleni je uznemiren i lupa
Znam tako mi je isto bilo prije mjesec dana, ali kad je mm bio tu uvijek se javljala i lupkala davala do znanja da je tu dijelila srecu skup s nama, a kad je otisao 2 dana ju nisam nit osjecaja skoro jer osjeti da ja tugujem pa tako i ona odmah. Frajer mali ti se javlja da kaze da ce te on cuvati i da nisi sama 🥰
...
Deja i Luce sve smo mi skoro tu negdje a lijepo vam stoje busice 🥰, i bas mi slatko sada kad smo zaokruzene lijepo 🤗🤰
Deja hvala 🤗, ma kakvi blizanci, kakav termin, vidi se iz aviona da to nije visoka trudnoca. Ti si 3 tj ispred mene, stomacici su nam taman 😍
Meni se isto ucvrstio zadnjih par dana i sad me isto svrbi vit ce da opet raste, bit ce da curka se mozda zbog toga i umirila nekako mozda i nju razvoj umori kao u mene sto iscrpi i jed ostavno imam popodnevni spavanac od 3h a kad imam ovako skokove bome cvrsto odgulim i noc 😴
Mah uvijek ce biti onih koji ce reci da nam je trbuh mali/veliki, a ja na takve samo kazem da je taman kako treba biti!
Negoo, koliko vi planirate kupiti dekica i rucnika za bebu? Gledala sam onaj popis na ljetnim bebama, meni se to sve cini puno🤷♀️ 3 debele dekice i 2 tanje, 3 rucnika… Ja imam 3 dekice, i 2 rucnika… Jedan je 80x80,drugi je 100x100…
Iii s cime cete kupati bebu? Vdjela sam u bubamari krpice za pranje bebe, a vidjela sam negdje i trljacice…. Te trljacice mi se cine dosta grube🤷♀️
Uopce nisam pametna🤔 A za presvlačenje i brisanje guze kod promjene pelene sam mislila uzeti one jednokratne blazinice..
Meni su 2 rucnika bila sasvim dovoljna. Beba se ne kupa svaki dan, a i moze se obrisati 2-3 puta s istim ako ga ne popiski. A u krajnjem slučaju mozes ju obrisati s tetrom ako zagusti. Kasnije sam dobila jos jedan na poklon ovako i jedna uz pampersice. Dekicu sam imala jednu deblju (ko jorgan, iz kika), jednu mucastu onak i 2 pamucne (al nama je brzo islo ljeto). Jos sam ih dosta dobila na poklon...ne treba pretjerivati, dekice se ne prljaju tako cesto, a i to je super stvar za reci nekome da ti pokloni, ima raznih cijena, do pepca pa sve do nafnaf gdje mogu birati, ne ispada da trazis da potrose milijune 😉
Luce35 -smijes Lekadol. Bitno je da vidis da pise genericki naziv lijeka - paracetamol. Smijes i Lupocet. Meni ga davali u bolnici, a i ja doma 2 puta vec popila...
Negoo, koliko vi planirate kupiti dekica i rucnika za bebu? Gledala sam onaj popis na ljetnim bebama, meni se to sve cini puno🤷♀️ 3 debele dekice i 2 tanje, 3 rucnika… Ja imam 3 dekice, i 2 rucnika… Jedan je 80x80,drugi je 100x100…
Iii s cime cete kupati bebu? Vdjela sam u bubamari krpice za pranje bebe, a vidjela sam negdje i trljacice…. Te trljacice mi se cine dosta grube🤷♀️
Uopce nisam pametna🤔 A za presvlačenje i brisanje guze kod promjene pelene sam mislila uzeti one jednokratne blazinice..
Ja sam uzela 2 tanje, 2 deblje deke i 3 rucnika s kapuljacom i to je to vise nemislim, u mulleru sam uzela nekakve krpice za pranje jednokratne, pa cemo poslje viditi lako ce ode kupiti, nema kod mene bas neki izbor za bebe a i nisam isla nekuda dalje da bi pogledala
Luce35 -smijes Lekadol. Bitno je da vidis da pise genericki naziv lijeka - paracetamol. Smijes i Lupocet. Meni ga davali u bolnici, a i ja doma 2 puta vec popila…
Ovaj sto imam doma je u kombinaciji s vitaminom C/ askorbinskom kiselinom a za kombinaciju nisu radjena testiranja pa ipak nisam popila. Ako bas ne budem mogla izdrzati poslat cu muza u dezurnu ljekarnu po obicni lekadol/lupocet, pretpostavljam da si taj pila
Slazem se s Frajlom, ako bas usfali umotas bebu u cisti rucnik koje i vi koristite pa sve je to tu negdje za vrisanje nakon kupanja 😂.
A za dekicu osobno sam kupovala za poklone one od 250-300kn i te dekice su dan danas na zivotu pa jedna i nakon 13god ko nova i to mi je lijepo vidjeti kod tih ljudi. Znam da cu minimalno dobiti dvije dekice od toga jedna personalizirana pa se uopce ne brigam s tim.
...
Ma ja ne znam kako vi ali iz mjeseca u mjesec ja sam nekako sve mirnija a osim tu i tamo kupljene robice nemam nista drugo kupljeno 🤭
Mozda jer ne razmisljam o kolicima koja su mi jako stresna za trazenje 🤔
Ko vam sto kaze u vezi trbuha nemoj uopce slusati meni svi da se uopce nisam udebljala i da imam trbuh samo, dok je jedna baba rekla da sam se jako zdebljala🙄 ubla u pojam 😂😂 dns dosli neki gosti i vidli me prvi put i da uopce nisam natecena niti ista tako da ko sto kaze netreba slusati ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji