Ayla ma ti si nasa carica 🥇, u grupi prva treba tu titulu nositi samo hrabro i znam da s malim strahom. 🥰
Ma USA je smece prema bolesnima. Npr ako i imas love, ali imas neku bolest osiguranje te ni nece osigurati. Katastrofa. A kod nas ne znam sta treba promijeniti, ali promjene su nuzne. Ne znam da li je nedostatno koliko novaca dobivaju ili krivi njima gospodare ili pak oboje. Realno previse ljudi prima socijalu, premalo je zaposlenih u privatnom sektoru, a od privatnog sektora cijela drzava zivi. Treba prosiriti privatni sektor svakako, a oni samo nalucavaju davanja privatnicima, smanjiti drzavni, ali to znamo da se tako skoro ne bude dogodilo.
I jedna opaska, Manich nije nase zdravstvo besplatno samo je ‘besplatno’ nezaposlenima, ali sve to netko plati. To ti je solidarni sustav.
Jutro! Kod nas u grupi zatišje ko da su naše cure počele rađatiLucekod nas je pljuštalo ujutro od nekih 6, ne znam do kad jer sam zaspala natrag, a sad kao proviruje sunce, ali vjerojatno je rashladilo vodu…iako kolegica neki dan kaže da je i nakon prošle kiše prije par dana more ostalo toplo…ne znam, ali meni mora biti i temperatura zraka baš full visoka da se odem baciti…
Tnx za info vezano uz naknadu sa zavoda, to nisam znala.
Isto tako nisam ni znala da postoje i drugačije podloge koje nisu gumene…pratim kad koja sazna da javi di se mogu kupiti
Nasa je ovakva i bas sa zadovoljna
https://www.bubamara.in/djecja-soba/krevetici-madraci-i-posteljina/posteljina/bubaba-nepromociva-plahta-s-gumicom/666103830064566610
A za naknadu od hzzo-a ti odma rijese u maticnom, tako da je to super sad sredeno i ne moras se nasetavati
Dobro jutro curke 🤗
Bome nekog boli glava, i mene boli glava ali bit ce da je mozda do vremena.
Vani cista jesen 😂
Evo curke koje piju magnezij seka mi jucer uzela od Diethpharma 2+1 u granulama za 120kn sto je ok jer pa si pogledate akciju.
I da ja mislim da siManich ti rekla da slabije osjetis bebu i ja isto valjda ju vrijeme ovo usporilo pa odmara i ona.
Idem u pon na veliki anomaly scan dali se on razlikuje od normalnog pregleda? Dali se isto vadi krv kao za onaj prvi mini anomaly scan u 12.tt??
Anomaly oko 20 tt je samo uzv
Ono u 12 je obicno kombinirani probir koji se sastoji od mini anomaly+hormoni iz krvi.
Ja sam i u 12 radi samo uzv, ovo iz krvi sam odbila...
Jutro! Kod nas u grupi zatišje ko da su naše cure počele rađatiLucekod nas je pljuštalo ujutro od nekih 6, ne znam do kad jer sam zaspala natrag, a sad kao proviruje sunce, ali vjerojatno je rashladilo vodu…iako kolegica neki dan kaže da je i nakon prošle kiše prije par dana more ostalo toplo…ne znam, ali meni mora biti i temperatura zraka baš full visoka da se odem baciti…
Isto tako nisam ni znala da postoje i drugačije podloge koje nisu gumene…pratim kad koja sazna da javi di se mogu kupiti
https://www.bubamara.in/djecja-soba/krevetici-madraci-i-posteljina/posteljina/bubaba-nepromociva-plahta-s-gumicom/666103830064566610
A za naknadu od hzzo-a ti odma rijese u maticnom, tako da je to super sad sredeno i ne moras se nasetavati
Ja sam uzela u bubamari al onu od 79,90 i sad tek vidim da je 100% poliester i bas ima neki smek,nisam ni isla za tim da bi je trebalo oprat posto plahtica ide preko,jel moguce da se to moze oprat na 95 stupnjeva kako pise na etiketi?
Sto se zdravstva tice, nije da novaca nema, nego se njima krivo gospodari. Slovenija je recimo puno manja, nije nest posebno bogatija (iako u zadnje vrijeme imaju bolji standard), pa jel cujete njih da kukaju da nemaju za zdravstvo? Ne bas....a recimo mirenu placaju svima, kod nas tek iza 35 je besplatna
Ja sam uzela u bubamari al onu od 79,90 i sad tek vidim da je 100% poliester i bas ima neki smek,nisam ni isla za tim da bi je trebalo oprat posto plahtica ide preko,jel moguce da se to moze oprat na 95 stupnjeva kako pise na etiketi?
Naravno da se mora oprati i da moze onako kako pise.
Prva stvar koja je meni na pameti je da se to sve prasi raznim otrovima jer dolazi brodom (tak je najjeftinije) tko zna odakle i putuje tko zna koliko dugo i moraju stititi jer bude miseva i buba raznih po brodovima 😱
Tako da sve perem obavezno i apstraktno mi je kako netko npr moze kupiti odjecu i neopranu obuci
Ma i ja sve perem al eto ova podloga mi bas nekako promakla,da niste poceli pisat o tome a ja skoro da ne rodim,
Hahah kako je Ayla prijetece napisala da smo sve blizu 😅
Joj mene danas sve boli...najvise dolje kod trtice. Zadnji put mi je tak bilo s neka 4 mj...nikako da se namjestim, nis mi ne pase, nis mi se ne da, sva sam pospana...i jos me jucer dr skinuo sa zeljeza par dana da idem vadit krv pa da se pokaze realna slika...
I bas sam sva naopako i inace, a u trudnoci posebno - evo, kad je super vrijeme onda mi se ne ide na more, a danas mi se bas pliva, a vrijeme mi nije bas privlacno 😫😫😫
Sortiraj odgovore
Najstariji