Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    13. Srpanj 2019. 21:21

Deja1988

Negoo, koliko vi planirate kupiti dekica i rucnika za bebu? Gledala sam onaj popis na ljetnim bebama, meni se to sve cini puno🤷‍♀️ 3 debele dekice i 2 tanje, 3 rucnika… Ja imam 3 dekice, i 2 rucnika… Jedan je 80x80,drugi je 100x100…
    Iii s cime cete kupati bebu? Vdjela sam u bubamari krpice za pranje bebe, a vidjela sam negdje i trljacice…. Te trljacice mi se cine dosta grube🤷‍♀️
    Uopce nisam pametna🤔 A za presvlačenje i brisanje guze kod promjene pelene sam mislila uzeti one jednokratne blazinice..

Joj ja sam ih dobila 5! Tanke, debele, rucno radjene...
    Rucnika cu uzeti 2 pa vidjeti kasnije, a za kupanje sam mislila krpice od materijala ko tetre jer da, trljacice su malo grublje i deblje, al sam na ebayu vidjela neke kaj mi izgledaju dosta mekano 🤷‍♀️

luce35
    13. Srpanj 2019. 21:21

Sto se tice dekica i rucnika, 1 debela dekica je meni bila dovoljna s prvim djetetom i 1 tanja za kolica, 2 rucnika isto sasvim dovoljna 😉

felicita28
    13. Srpanj 2019. 21:48

DijMar

felicita28

Curke javite ako vidite za spavacice na crnomercu jer je i meni dubec predaleko sada za putovati. Ja sam upravo dosla s aerodroma otpratila muza na brod, vraca se za 7 tjedana a nadamo se svi da cu ga uspjeti docekati u jednom komadu jer zeli i on i ja da bude na porodu. Bas mi je tesko svaki put kad ode ali sada posebno 😭😭 i maleni je uznemiren i lupa

Ma daaaaj pa neces tako skoro roditi 😱😱😱
    Moj se planira vratiti tek krajem 9.mj tak da pitanje hocu li ja do tada bit 2u1 jos 😅
    Nadajmo se da se deckima nece zuriti van 😅

Moj je nekako uspio iskombinirati da dode ranije doma, sva sreca oa mu firma izlazi ususret ali znas i sama da s njima nikad ne znas i da nikad nista nije sigurno 😂😂 ja sam ti puna plodne vode pa bi kogla dosta ranije roditi, bar mi tako ginekologica kaze ali vidjet cemo sve...nadamo se to sto i sama kazes da ce decki cekat tate da se vrate ;)
    Pikulica a bas lupa ko lud, ljut je jer mu je tata otisao 😂😂 ali ta mala cuda nas podsjecaju da su tu i da moramo biti jaki

Julie
    13. Srpanj 2019. 21:54

Ja imam dvije deblje dkice i jednu tanju, jedan rucnik i kupit cu jos jedan i ogrtac mali, ali to kasnije. Za pranje imam tetra krpice pa cu s tim

luce35
    13. Srpanj 2019. 22:02

Ja u pocetku za kupanje nisam koristila nikakvu krpicu, rukavicu da ne bi skinula verniks a nakon mjesec dana sam uzela neke fine rukavice, nesto kao frotir al puno njeznije, ne mogu se sjetiti kako se taj materijal zove 🙄. Usput primjecujem da sam otupavila

Angelina
    13. Srpanj 2019. 22:26

Prijavljujem mali baby shopping 😊

Julie
    13. Srpanj 2019. 22:39

Angelina

I lijepi su vam trbusi 😍

Ajmeeee 😍😍😍 imala sam fazu nosenja hello kitty par godina, nema sta nisam imala da su me djeca cak zavidno gledala 😂😂😂😂
    Predivna robica 😍😍😍😍😍

luce35
    13. Srpanj 2019. 22:41

kad stavljate ovu slatku robicu napisite i gdje ste kupile 😀 

13. Srpanj 2019. 22:47

Angelina

I lijepi su vam trbusi 😍

😍😍😍 Kako slatko, dode mi da idem u soping a imam sve 

Angelina
    13. Srpanj 2019. 22:50

Ma hello kitty me osvojila odmah, toliko o tome da cu kupovati neutralno 🙉 jednostavno ima stvari i za cure i za decke da ti pamet stane, ja bih sve pokupovala.
    Ovo je nesto malo iz pepca, a kompleti su iz h&m-a. Sve zajedno 350kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.