Curke javite ako vidite za spavacice na crnomercu jer je i meni dubec predaleko sada za putovati. Ja sam upravo dosla s aerodroma otpratila muza na brod, vraca se za 7 tjedana a nadamo se svi da cu ga uspjeti docekati u jednom komadu jer zeli i on i ja da bude na porodu. Bas mi je tesko svaki put kad ode ali sada posebno 😭😭 i maleni je uznemiren i lupa
Ma daaaaj pa neces tako skoro roditi 😱😱😱
Moj se planira vratiti tek krajem 9.mj tak da pitanje hocu li ja do tada bit 2u1 jos 😅
Nadajmo se da se deckima nece zuriti van 😅
Moj je nekako uspio iskombinirati da dode ranije doma, sva sreca oa mu firma izlazi ususret ali znas i sama da s njima nikad ne znas i da nikad nista nije sigurno 😂😂 ja sam ti puna plodne vode pa bi kogla dosta ranije roditi, bar mi tako ginekologica kaze ali vidjet cemo sve…nadamo se to sto i sama kazes da ce decki cekat tate da se vrate ;)
Pikulica a bas lupa ko lud, ljut je jer mu je tata otisao 😂😂 ali ta mala cuda nas podsjecaju da su tu i da moramo biti jaki
Tako je, ipak tatice im i odlaze da njima omogucimo puno vise i lakse... A te dusice su uz nas pa nismo same i bas me podize, a bome i mm koliko god da je nekad tesko 🥰
Bas to sto kazes nikad ne znamo kad se njima prohtije ici van i ja imam jos dosta naspram vas ali opet smo racunali da bi tatica mogao biti kuci tada sto mi je neopisivo drago, a ako urani beba opet ce biti samnom taman nekako kad cu ga najvise i trebati a do tad ce mi mama uskocit ako bude bilo potrebe💕
...
Angelina robica je bas preslatka 🥰, i imam osjećaj nekako da svugdje ima vise za decke neg za cure dok su bebice, a poslije je obrnuto 🤭🤔
Ja sam sad vise fokusirana na robicu za curice tak da ne znam jel za muske ima vise izbora, ali ono sto sam primijetila je da jako puno "muskih" stvari je po meni neutralno i ja bih ih mogla obuci i curici bez problema 😁
Imam pitanje, mozda je malo glupo al me zanima, dobila sam antibiotike jednu tabletu pijem u 3 popodne drugu u 3 navece sta mislite jeli problem jer ovu pijem tokom noci, dal more bebi nastetiti?
Jutro, zasto pijes u 15 i 3?? Sova jesi al bas tolika 🤣🤣.
Dosta antibiotika se pije uz jelo pa provjeri uputu uz lijek, neces u sred noci se dizati jesti.
Jutro ☀️ Ja obično pijem u 8 pa ako su dvije onda tad i u 20 sati, ako su 3 dnevno onda 7, 15 i 23 sati.....ali srećom antibiotik nisam popila godinama
Ayla - nije problem. Ja sam u bolnici dobivala 6h,14h,22h... pa sam dobivala 6,12,18,24.. a doma sam pila 2x dnevno.. to sam si nekak poslozila 9-10 sati ujutro, pa opet oko 10 navecer prije spavanja..nekad sam popila u 11 ujutro,pa opet pol 11,11 navecer... ako ti je tesko piti antibiotik u 3 ujutro, slobodno pomaknes malo popodnevnu terapiju za oko 4,pola 5.. pa onda jutarnju oko 5,pola 6 pa samo nastavis tak do kraja.. uzasno bi mi bilo piti onaj ogroman klavocin u 3 ujutro, jedva se natjeram da popijem mali lekadol 😂😂
Jutro
Nemam sta pametno za reci 🙈
Gosti otisli, sad cu par dana imati ptsp 😏
Jutro
Nemam sta pametno za reci 🙈
Gosti otisli, sad cu par dana imati ptsp 😏
Jutro curke 🥰
....
Frajla
😂😂😂😂😂😂😂 Nekad mi je bolje pricat s orhidejama i ruzicama neg s ljudima 🤭
Jer sam kasno dosla od dr i koliko me bolilo da sam ju isla odma popiti samo da sto prije pocme djelovati, pijem cefaleksin alkaloid, pocet cu ju pomicati, kako sam se prob u 3 nisam do 6 zaspala 🥴
Sortiraj odgovore
Najstariji