Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    13. Srpanj 2019. 13:21

irma123

Vidim da o madracima pisete, idem slj tj u zg pa ak znate koje trg imaju madrace i kinderbete isto al da i dostavljaju.. znam da big baby ima besplatnu dostavu al me zanima tko sve jos

Mi cemo uzeti iz Big baby krevetić sa madracom koji je cak 14 cm i kosta 1000 kn. Ducan je zaista povoljan.

• irma123
    13. Srpanj 2019. 13:28

Julie

irma123

Vidim da o madracima pisete, idem slj tj u zg pa ak znate koje trg imaju madrace i kinderbete isto al da i dostavljaju.. znam da big baby ima besplatnu dostavu al me zanima tko sve jos

Mi cemo uzeti iz Big baby krevetić sa madracom koji je cak 14 cm i kosta 1000 kn. Ducan je zaista povoljan.

Da i ja sam kolica uzela tam al idem svj vidjet jos ponudu makar to sve isto skoro. Bitno mi da se moze dizat na 3 razine i da mogu skupstat i dizat ogradicu a sad dizajn i to mi nije bitno. Sto jeftinije to bolje. Al posto mi zg nije blizu trazim da ima i dostavu.. sad sam gledala magic baby iznad  400 kn isto besplatno a ikea je oko 70 kn sto nije strasno al dimenzije do 120 cm a gledam svi kinderbeti u pakovanju ispadnu 122 il 123...

• renata.koscec
    13. Srpanj 2019. 13:34

Frajla

luce35

Frajlami smo imali ovakvo nesto za cijeli madrac, s tim sto je sve bio 100% pamuk. Ovdje su gornja i donja strana pamuk, ne pise sto je izmedju
    https://www.babycenter.hr/germ-nepromociva-podloga-nplux-120x-60-06803.html

Imam dobru za kindac, treba mi za veliki krevet, 180x200…

Ja sam narucivala na fejsu, stranica super goldy, gore je pamuk, dolje guma, nine vruce i ne suska. Mala se par puta ispovracala po krevetu, nikad nije promocila. Imam je stalno. Bila je neku sicu na akciji, tipa 120 kn.

Angelina
    13. Srpanj 2019. 13:45

Mi smo madrac uzeli u Lesnini, 12 cm, 250kn.
    ...
    Za ovo sto komentirate oko drzave necu nista ni govoriti da se ne zivciram, tako je kako je, nazalost.
    ...
    Bila sam u Dupcu. Svi su jos u fazi slaganja robe po kucicama tako da samo dio njih prodaje. Mislim da bi krajem sljedeceg tjedna moglo biti sve pri kraju, ali i sad ima ponesto.
    Spavacice su po 60kn, a u kompletu sa ogrtacem 80kn
    .

• irma123
    13. Srpanj 2019. 14:03

Angelina

Za ovo sto komentirate oko drzave necu nista ni govoriti da se ne zivciram, tako je kako je, nazalost.

Bila sam u Dupcu. Svi su jos u fazi slaganja robe po kucicama tako da samo dio njih prodaje. Mislim da bi krajem sljedeceg tjedna moglo biti sve pri kraju, ali i sad ima ponesto.
    .

Jel to svaki dan bude ili? I do koliko traje?

• Kengurica
    13. Srpanj 2019. 14:10

Luce upravo tako. A jos k tome nitko ne razmislja da ti ljudi s vecim bruto placama svoje place isto krvavo zarade, najcesce nemaju radno vrijeme, moraju biti dostupni na godisnjem, na bolovanju, ali udri njih po dzepu. Mislim da se razumijemo, sretan si sto mozes zaraditi vise od prosjeka, tu dileme nema, ali ne treba te zago kazniti dodatno. Ma sve krivo. Sve. 
    Ayla mislim da se ne radi o dopunskom vec dodatnom zdravstvenom osiguranju. Ja imam Croatia dopunsko, ali imam Uniqa dodatno. To ti onda ukljucuje neke preglede, ovisi kakvu policu uzmes. Npr ja imam jednom godisnje sistematski plus jedan specijalisticki pregled s kontrolom i neogranicen broj nekih laboratorijskih pretraga ako me uputi specijalist. Npr KKs i urin (ne bas nesto poput NIFTya). Mislim da mozda nije lose djetetu uzeti dodatno osiguranje pa da mozes u onoj djecjoj poliklinici Helena nesto rjesavati, npr vaditi CRP intak, a ne juriti na hitnu.

Angelina
    13. Srpanj 2019. 14:12

irma123

Angelina

.

Jel to svaki dan bude ili? I do koliko traje?

Nisam sigurna jedino za nedjelju, ostalim danima da. A mislim da se oni nakon nekih 17h pocnu razilaziti, ali nemoj me drzati za rijec, sad sam bila nakon duuugo vremena. Mozda netko zna tocnije. Uglavnom bude cijelo prijepodne i dio poslijepodneva

• Kengurica
    13. Srpanj 2019. 14:17

Do 17 je radio Borongaj preko tjedna, subotom do 16, a nedjeljom nije. Barem stand koji pratim na instagramu pa sam sad od tamo prepisala radno vrijeme. Od 8:30. Ove spavacice su bas povoljne i slatke. Ja ne znam da li ako radjam krajem 11. mjeseca ipak trebam duge rukave. Zna li netko?

Angelina
    13. Srpanj 2019. 14:30

Kengurica

Do 17 je radio Borongaj preko tjedna, subotom do 16, a nedjeljom nije. Barem stand koji pratim na instagramu pa sam sad od tamo prepisala radno vrijeme. Od 8:30. Ove spavacice su bas povoljne i slatke. Ja ne znam da li ako radjam krajem 11. mjeseca ipak trebam duge rukave. Zna li netko?

Ovisi kako ti volis. Ja ni u sred zime ne bih mogla spavati u dugim. Uvijek kratko, pokrijem se, grije se i stvarno nemam potrebu biti u dugackom po noci, a u bolnici je vecinom dovoljno toplo za kratke rukave. Sve ovisi kome kako pase.

• Kengurica
    13. Srpanj 2019. 14:36

Ja nocas u pidzami dugih rukava. Ohladim se ko leš kad spavam. Uopce ne znam kako cu ilad spavati u spavacici bez donjeg dijela. :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.