Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    13. Srpanj 2019. 14:12

irma123

Angelina

Mi smo madrac uzeli u Lesnini, 12 cm, 250kn.

Za ovo sto komentirate oko drzave necu nista ni govoriti da se ne zivciram, tako je kako je, nazalost.

Bila sam u Dupcu. Svi su jos u fazi slaganja robe po kucicama tako da samo dio njih prodaje. Mislim da bi krajem sljedeceg tjedna moglo biti sve pri kraju, ali i sad ima ponesto.
    Spavacice su po 60kn, a u kompletu sa ogrtacem 80kn
    .

Jel to svaki dan bude ili? I do koliko traje?

Nisam sigurna jedino za nedjelju, ostalim danima da. A mislim da se oni nakon nekih 17h pocnu razilaziti, ali nemoj me drzati za rijec, sad sam bila nakon duuugo vremena. Mozda netko zna tocnije. Uglavnom bude cijelo prijepodne i dio poslijepodneva

• Kengurica
    13. Srpanj 2019. 14:17

Do 17 je radio Borongaj preko tjedna, subotom do 16, a nedjeljom nije. Barem stand koji pratim na instagramu pa sam sad od tamo prepisala radno vrijeme. Od 8:30. Ove spavacice su bas povoljne i slatke. Ja ne znam da li ako radjam krajem 11. mjeseca ipak trebam duge rukave. Zna li netko?

Angelina
    13. Srpanj 2019. 14:30

Kengurica

Do 17 je radio Borongaj preko tjedna, subotom do 16, a nedjeljom nije. Barem stand koji pratim na instagramu pa sam sad od tamo prepisala radno vrijeme. Od 8:30. Ove spavacice su bas povoljne i slatke. Ja ne znam da li ako radjam krajem 11. mjeseca ipak trebam duge rukave. Zna li netko?

Ovisi kako ti volis. Ja ni u sred zime ne bih mogla spavati u dugim. Uvijek kratko, pokrijem se, grije se i stvarno nemam potrebu biti u dugackom po noci, a u bolnici je vecinom dovoljno toplo za kratke rukave. Sve ovisi kome kako pase.

• Kengurica
    13. Srpanj 2019. 14:36

Ja nocas u pidzami dugih rukava. Ohladim se ko leš kad spavam. Uopce ne znam kako cu ilad spavati u spavacici bez donjeg dijela. :(

luce35
    13. Srpanj 2019. 14:41

Ako u rodilistu beba bude s vama u sobi drze na milijun stupnjeva

• pahuljicaa
    13. Srpanj 2019. 14:49

Ja sam medicinar i mogu vam reci da je nase zdravstvo pred kolapsom...zivi uzas..place nikakve, prekovremeni,manjak sestara i doktora, iskoristavanje na najjace... stanje nije nikad bilo gore, a cini se da nece uskoro ici na bolje.. da 1 sestra mora SAMA raditi nocnu smjenu na odjelu abdominalne i djecje kirurgije na 2 hodnika punih pacijenata...pa dode hitna operacija u 2 u noci, pa jedna u 4 ujutro, pa priprema pacijenta za operaciju,sala,transfuzija,vozi u salu,odi po njega,jedan takav,drugi,treci... i jos imas 2 hodnika puna pacijenti..a o placi me sram i pricat... 
    Ahhh, necemo danas o ruznim temama 🤨🤨🤨

mc_zgb
    13. Srpanj 2019. 15:39

pahuljicaa

Ja sam medicinar i mogu vam reci da je nase zdravstvo pred kolapsom…zivi uzas..place nikakve, prekovremeni,manjak sestara i doktora, iskoristavanje na najjace… stanje nije nikad bilo gore, a cini se da nece uskoro ici na bolje.. da 1 sestra mora SAMA raditi nocnu smjenu na odjelu abdominalne i djecje kirurgije na 2 hodnika punih pacijenata…pa dode hitna operacija u 2 u noci, pa jedna u 4 ujutro, pa priprema pacijenta za operaciju,sala,transfuzija,vozi u salu,odi po njega,jedan takav,drugi,treci… i jos imas 2 hodnika puna pacijenti..a o placi me sram i pricat…
    Ahhh, necemo danas o ruznim temama 🤨🤨🤨

Užas, jad i bijeda.  Stvarno mi je žao svih vas koji tamo radite, baš zbog toga. Jedna sestra i jedan doktor na sve, svi si živce čupaju, i s jedne i s druge strane. A sve to kao uredno plaćamo.
    Ali da, dosta o ružnim temama. Dovljno je što je vrijeme vani užas i priprema se kaos opet, barem u Zagrebu 
    ...
    Ove spavaćice su baš super i cijenovno isto. Ali mi Dubec nikako usput nije. Zna netko ima li na ovoj drugoj strani grada nešto slično? Črnomerec i okolica.

• Kengurica
    13. Srpanj 2019. 15:53

Pahuljice nadam se da ce netko napokon poraditi na nasem zdravstvu da vama bude bolje pa ce automatski biti i nama. 
    Mc pa Crnomerec je isto nekad imao plac, postoji li to? Ako da vjerojatno imaju jer netko je spominjao i da je Utrinski plac imao spavacice, a on je stvarno mali.

Julie
    13. Srpanj 2019. 16:02

Irma ti ja ćemo na kraju i kolica i krevetic imati isti 😂🙈
    Angelina super za post, otići ću idući tjedna bas po neku da i to rjesim

• renata.koscec
    13. Srpanj 2019. 16:18

Kad prodjem pokraj placa crnomerac, vidim da jos ima ponesto tamo na pocetku ali nisam bila 100 g. Ja cu kupiti u Daruvaru, kad idem kod sveki, tamo su po 50 kn, a vjerojatno se moze cjenkati ako uzimas vise. Ove zime sam uzela 3 pidzame za 100 kn, bas su udobne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI