Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    13. Srpanj 2019. 10:41

Pikulica19

Dobro jutro curke 🤗
    Bome nekog boli glava, i mene boli glava ali bit ce da je mozda do vremena.
    Vani cista jesen 😂
    Evo curke koje piju magnezij seka mi jucer uzela od Diethpharma 2+1 u granulama za 120kn sto je ok jer pa si pogledate akciju.
    I da ja mislim da siManich ti rekla da slabije osjetis bebu i ja isto valjda ju vrijeme ovo usporilo pa odmara i ona.
    Idem u pon na veliki anomaly scan dali se on razlikuje od normalnog pregleda? Dali se isto vadi krv kao za onaj prvi mini anomaly scan u 12.tt??

Od Natural W. imaju vec par mj akciju 2+1, 30 sumecih za 60ak kn...

• Pikulica19
    13. Srpanj 2019. 11:01

DijMar

Pikulica19

Dobro jutro curke 🤗
    Bome nekog boli glava, i mene boli glava ali bit ce da je mozda do vremena.
    Vani cista jesen 😂
    Evo curke koje piju magnezij seka mi jucer uzela od Diethpharma 2+1 u granulama za 120kn sto je ok jer pa si pogledate akciju.
    I da ja mislim da siManich ti rekla da slabije osjetis bebu i ja isto valjda ju vrijeme ovo usporilo pa odmara i ona.
    Idem u pon na veliki anomaly scan dali se on razlikuje od normalnog pregleda? Dali se isto vadi krv kao za onaj prvi mini anomaly scan u 12.tt??

Od Natural W. imaju vec par mj akciju 2+1, 30 sumecih za 60ak kn…

Ovo je u granulama 400 mg, sumece su mi slabije... 

• Kengurica
    13. Srpanj 2019. 11:01

Pikulica USA ima jedan od najgorih zdravstevnih sudtava u svijetu pa se ne bih s njima mjerila. Osobno sam u UK koristila njihove usluge i to preko naseg europskog zdravstvenog osiguranja i mogu ih pohvaliti. Da u trudnoci se ima manje pregleda jer se smatra ako nema patologije da nema potrebe i objektivno ni nema. Kad ima ikakve patologije onda te prati bas doktor i orati te, a patilogija je i gestacijski dijabetes. Jedna Sri Lanka ima puno napredniji sustav od nas itd, nije USA cijeli svijet, a Njemacka ima super zdravtsveni sustav samo oni moraju odabrati osiguranje koje placaju, ali nasi ljudi bi radije imali besplatno pa zato ostaju na nasem osiguranju. Sestricna mi zivi u De i stvarno im je dobar sustav. Meni prodjecno ide s place 3000kn svaki mjesec za HZZO, kod neurologa sam u trudnoci morala privatno jer sam termin iako sam trudna i iako sam s hitne upucena svom neurologu dobila termin oko poroda (tad mi bas ni ne treba), kod ginekologa mi je rasulo pa privatno vodim trudnocu, o zubarima da ne pricam. Vecinu toga idem privatno pored svog zdravstvenog osiguranja. Ne kazem da ne mogu uopce dobiti njegu preko HZZO, al cesto je upitno kakvu njegu i kad. 

• Pikulica19
    13. Srpanj 2019. 11:03

Frajla jel mozda znas od kog je ta plahtica ili samo da im opisem? Bas trazim takvu kakvu si opisala 🥰

Julie
    13. Srpanj 2019. 11:04

Pikulica ne vadi se krv, uzv koji duze traje jer se pomnije pregledava svaki organ.
    Moja beba uvijek nakon uzv dva dana bas miruje sto me splasi. Ocio ne voli uzv.
    Ako je istina onda oni uzv osjete kao mi kad se vozimo kroz tunel, navodno takvu buku cuju.
    Ja se isto nadam da je Deja dobro, a ti Ayla jos malo lezanja i imat ces svoju djevojčicu u rukama 🤞🏼 

• Kengurica
    13. Srpanj 2019. 11:06

Necu vise offtopic biti samo da kazem jos ovo. Trenutno nedostaje 12000 sestara u HR i u mojoj ambulanti nemamo sestru, od 9. mj ju doktorica ne moze dobiti, tu i tamo uskoci neka dobra dusa na zamjenu, ali eto jedva sam otvorila bolovanje zadnji put jer mi nije imao tko, dolazila sam dan za danom provjeriti jesu ‘nabavili’ sestru. 1000 lijecnika je ove godine otislo iz HR (puno njih specijalista, ne klinaca s faksa), a 500 vec ima čiste papire za otici. Ministar je tome doskocio tako da ukida staziranje pa ce nas tako lijeciti djeca koja izadju s faksa. Sama ta djeca kazu da to ne zele. Sustav nam se raspada iz dana u dan. 

13. Srpanj 2019. 11:14

Niste ni vi daleko od mene, sve smo tu blizu tako da ce te i vi uskoro nunati 😁 

• Kengurica
    13. Srpanj 2019. 11:17

https://www.magicbaby.hr/magic-baby-nepropusna-podloga-za-madrac.html Na opisu ive podloge pise da je sadtav 100% pamuk i 100% poliester. Da li to znaci da je gornji dio pamuk?

• Pikulica19
    13. Srpanj 2019. 11:22

Kengurica

PikulicaUSA ima jedan od najgorih zdravstevnih sudtava u svijetu pa se ne bih s njima mjerila. Osobno sam u UK koristila njihove usluge i to preko naseg europskog zdravstvenog osiguranja i mogu ih pohvaliti. Da u trudnoci se ima manje pregleda jer se smatra ako nema patologije da nema potrebe i objektivno ni nema. Kad ima ikakve patologije onda te prati bas doktor i orati te, a patilogija je i gestacijski dijabetes. Jedna Sri Lanka ima puno napredniji sustav od nas itd, nije USA cijeli svijet, a Njemacka ima super zdravtsveni sustav samo oni moraju odabrati osiguranje koje placaju, ali nasi ljudi bi radije imali besplatno pa zato ostaju na nasem osiguranju. Sestricna mi zivi u De i stvarno im je dobar sustav. Meni prodjecno ide s place 3000kn svaki mjesec za HZZO, kod neurologa sam u trudnoci morala privatno jer sam termin iako sam trudna i iako sam s hitne upucena svom neurologu dobila termin oko poroda (tad mi bas ni ne treba), kod ginekologa mi je rasulo pa privatno vodim trudnocu, o zubarima da ne pricam. Vecinu toga idem privatno pored svog zdravstvenog osiguranja. Ne kazem da ne mogu uopce dobiti njegu preko HZZO, al cesto je upitno kakvu njegu i kad.

U USA ti se rjesavaju siromasnih na nacin da im uskrate zdravstvenu skrb nazalost i tamo radni ljudi srednjeg staleza za operacije dizu kredite. Ja sam koristila bas Kanadsko pa za tamo znam iz prve ruke, a muz mi sad ima Njemacko i hvala Bogu da ga ne treba pa ne znam. Uglavnom nisam mislila da je USA cijeli svijet ali kad pogledamo sva ozbiljnija lijecenja kao za malu Milu ili Noru se rade tamo pa sam samo uspredbu dala. Ali bit je da nismo toliko niti jadni s zdravstvom kakvih zemalja uistinu ima gdje se o drzavnom zdravstvu niti ne prica.. 
    Ja sam za to da mi ga prisilno ne skidaju s place i da isto daju ljudima na izbor jer isto mi smjesno od tipa obicnog pregleda i uzv palčanih tetiva da cekam po godinu dana pregled pa odem privatno, a za hitne slucajeve necu niti pricat tata mi mora hitno uzv srca zbog visokog tlaka i svega i oni ga naruce 5.mj.2020 🤦🏼‍♀️ naravno da smo sve privatno...

Frajla
    13. Srpanj 2019. 11:28

luce35

Frajlami smo imali ovakvo nesto za cijeli madrac, s tim sto je sve bio 100% pamuk. Ovdje su gornja i donja strana pamuk, ne pise sto je izmedju
    https://www.babycenter.hr/germ-nepromociva-podloga-nplux-120x-60-06803.html

Imam dobru za kindac, treba mi za veliki krevet, 180x200...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.