Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    13. Srpanj 2019. 01:01

Ayla vidjela clanak, nisam ga imala srca procitati. Ja ne znam koja kazna je dovoljna za takvu ‘majku’. Svasta se danas i zove majka. Drzava nam je opcenito banana i cak bi za pocetak bilo dobro sa avi izlazimo na izbore, al eto ni to se ljudima ne da pa je tesko za ocekivati jos j prosvjede. 
    Manich vi na istoku ste zbilja najdeblji kraj ulovili. Bas mi je zao. Ne znam kak se snalazis s kompjuterom, ali postoje neke stranice za freelancere, nekad je bio Odesk i Elance, ne znam jesu jos pod tim imenima i onda kad se uclanis bidaš (kao aukciras) za posao i ima svacega tamo. Najcesce ti prvi poslovi su bas sitna lova, ali ako se ufura covjek i snadje to poslije moze preci i u ozbiljnije novce. Ima poslova virtualnih asistenata, prepisivanja nekih tablica, ma baci pogled malo jel ista od toga tebi blisko. 
    A bas lijepo ti bebica raste i uveseljava mamu. Zna ona kad se treba javiti.

luce35
    13. Srpanj 2019. 07:17

Kengurica

A Zagreb ima i da daje najvise kad nam je prirez 18%. Super mi je kad netko kaze imate najjeftiniji vrtic. Nemamo prijatelju, skidaju nam s place vise nego ikome samo to neki zaborave.

Ma to s prirezom i nije neka razlika, u Zagrebu na neto placu od 4000 kn platis 15 kn prireza, u Splitu 12,50. Na 7000 kn neto Zg je 180 kn a Split 155, a evo Split daje vecu naknadu od Zg. Samo sto u Zg moguce na 3 djece ostvariti status odgajatelja sto nigdje u ostatku drzave nije slucaj. 
    Da nismo stedili za bebu svaki mjesec tesko bi s tom njihovom naknadom mogli kupiti sto je potrebno. 
    Zao mi je sto nemaju vise sluha za ljude s minimalnim primanjima jer oni nemaju od cega odvojiti 😪. 

luce35
    13. Srpanj 2019. 07:26

Manich bojim se da ce sezone biti sve losije, ova je prilicno podbacila pa nije sigurna karta za sezonce. Neznam sto si po zanimanju i kakva je okolina u kojoj zivis za pokrenuti vlastiti posao uz drzavne poticaje. 

Frajla
    13. Srpanj 2019. 08:25

Mislim da sam i u bubamara katalogu vidila madrac za 200 kn. Mi imamo njihov od pjene i ok je, jos nije nigdje omekso. I njihovu nepromocivu navlaku koja uopce nije plasticna i za divno cudo pise da se pere na 90.
    Po noci ako se nezgoda desi obicno je dosta samo plahticu promjeniti, mislim da je samo jednom bas proslo na podlogu, onda sam i nju skinula, stavila plahtu samo i drzala fige da se nist ne desi do jutra. Po meni nema smisla duplo stavljati, ne dogada se to tako cesto. A u slucaju nužde  mozete i ispod bebe staviti jednokratnu podlogu (onu sto se presvlacenje)
    Btw. Bacim oko kolko stignem, al imam goste za vikedn

Julie
    13. Srpanj 2019. 08:33

Jutro ☀️

LollyBB
    13. Srpanj 2019. 08:38

Jutro! Vidim da se naknade spominju. Samo napomena za one koje sele, ne bi bilo loše provjeriti uvjete, tj.treba li se biti prijavljen u određenom gradu neki minimum za dobiti naknadu. U Zg imaju takav uvjet pa eto, čisto da ne bude kako, zašto... :)

luce35
    13. Srpanj 2019. 08:39

Frajla

Mislim da sam i u bubamara katalogu vidila madrac za 200 kn. Mi imamo njihov od pjene i ok je, jos nije nigdje omekso. I njihovu nepromocivu navlaku koja uopce nije plasticna i za divno cudo pise da se pere na 90.
    Po noci ako se nezgoda desi obicno je dosta samo plahticu promjeniti, mislim da je samo jednom bas proslo na podlogu, onda sam i nju skinula, stavila plahtu samo i drzala fige da se nist ne desi do jutra. Po meni nema smisla duplo stavljati, ne dogada se to tako cesto. A u slucaju nužde mozete i ispod bebe staviti jednokratnu podlogu (onu sto se presvlacenje)

Cim se pere na 90 pamucna je, takvu smo i mi imali. Tkanje je jako gusto pa nema sanse da promoci. Ja sam jednom u gostima spavala na krevetu s plasticnom podlogom jer bi im dijete znalo po noci piskiti i u taj veliki krevet, cijelu noc sam se preznojavala dok nisam skuzila i skinula tu podlogu.

Jos jedan vikend bez kupanja, more je brrr a danas opet zovu nekakvu kisu. Proc ce sad ohoho dok se more zagrije 😪

Frajla
    13. Srpanj 2019. 08:53

Sto se naknade, ima puuuuno mjetsa koje daju vise za djete od zg. Nije stvar samo u prirezu, nego u proracunu grada koji je daleko najveci. Za prvo djete je 1800 kn i to ostvaruju samo oni koji su tu 5 godina, tako da ja za prvo nisam nista dobila. Za trece i svako iduce se dobije jako puno, ali to je uglavnom namjenjeno "glasackom tijelu" 🙄

Frajla
    13. Srpanj 2019. 08:55

Angelina

Zagreb za prvo 1800, drugo 3600, trece i svako sljedece 54000. Isto podijeljeno na rate.
    Necu dobiti nista jer nemam prebivaliste 5 godina. Divota 🤑

Ako ti je muz tu vise od 5 god onda on trazi, samo u tom trenu oboje morate biti prijavljeni u zg i muz i djete na istoj adresi 😉

Frajla
    13. Srpanj 2019. 08:58

luce35

Frajla

Po noci ako se nezgoda desi obicno je dosta samo plahticu promjeniti, mislim da je samo jednom bas proslo na podlogu, onda sam i nju skinula, stavila plahtu samo i drzala fige da se nist ne desi do jutra. Po meni nema smisla duplo stavljati, ne dogada se to tako cesto. A u slucaju nužde mozete i ispod bebe staviti jednokratnu podlogu (onu sto se presvlacenje)

Cim se pere na 90 pamucna je, takvu smo i mi imali. Tkanje je jako gusto pa nema sanse da promoci. Ja sam jednom u gostima spavala na krevetu s plasticnom podlogom jer bi im dijete znalo po noci piskiti i u taj veliki krevet, cijelu noc sam se preznojavala dok nisam skuzila i skinula tu podlogu.

Jos jedan vikend bez kupanja, more je brrr a danas opet zovu nekakvu kisu. Proc ce sad ohoho dok se more zagrije 😪

Ajd javi ako vidis negdje veliku tu pamucnu. Ja kupila za veliki krevet, jer sto kazes i taj bude zapisan i ispovracan, ali grozno je gumena. I to sam neku medicinsku narucila i isti se iskuhava 🤦🏼‍♀️
    Nije mi cak toliko do toga znojenja, nego je uzasno glasna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.