Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Srpanj 2019. 22:56

Manich, i moja opcina isto daje 1000 kn tako da nije samo tvoja u k i moja je 🙄 nemoj se time opterecivati kada beba malo poraste naci ces si poso i raditi ces i moci ces joj priustiti vecinu 

• samy_lo
    12. Srpanj 2019. 23:45

Kod nas za novorodjence od opcine imamo 100 eura prvi mjesec,i kroz godinu dana 90 eura,u KM al vi cete lakse znati koliko je u eurima.
    Djeciji dodatak je 22 eura :D i to ima dosta uvjeta za njega,1 os toga je da niko od punoljetnih clanova porodice nema auto u vlasnistvu 

12. Srpanj 2019. 23:56

ayla

Manich, i moja opcina isto daje 1000 kn tako da nije samo tvoja u k i moja je 🙄 nemoj se time opterecivati kada beba malo poraste naci ces si poso i raditi ces i moci ces joj priustiti vecinu

U baranji nac posao.... Hahahahahah dobar je to vic.. Vjeruj mi u baranji da ima ikakvog posla i da sam si ista mogla naci nebih 4 godine isla u sezonu raditi. Ne vrijedi se sada zivcirati oko toga svega ali bojim se da cu ipak posegnuti za pravnim djelatnicima i kad dodje vrijeme za to poduzet sve samo da otac djeteta barem za to dijete placa a ja cu se nekako snac vec.. Znam da to opet nosi svoje neke rizike ali ako budem bila u situaciji da moram radi djeteta onda cu ga natjerat da placa sve sto treba makar mi povlacenje po sudu oduzelo zivce i zdrav razum. 

13. Srpanj 2019. 00:08

Manich

ayla

U baranji nac posao…. Hahahahahah dobar je to vic.. Vjeruj mi u baranji da ima ikakvog posla i da sam si ista mogla naci nebih 4 godine isla u sezonu raditi. Ne vrijedi se sada zivcirati oko toga svega ali bojim se da cu ipak posegnuti za pravnim djelatnicima i kad dodje vrijeme za to poduzet sve samo da otac djeteta barem za to dijete placa a ja cu se nekako snac vec.. Znam da to opet nosi svoje neke rizike ali ako budem bila u situaciji da moram radi djeteta onda cu ga natjerat da placa sve sto treba makar mi povlacenje po sudu oduzelo zivce i zdrav razum.

Znam da je tesko naci poso, tako je u vecini hrvatske isto ovi na moru zive od sezone do sezone a koliko cujem od tetke da ove godine sezona uzasna, probaj da makar sudjeluje u ikakvoj pomoci 

• irma123
    13. Srpanj 2019. 00:21

Joj curke ja ooce nisam u toku ovih dana.. jucer isoit, danas seminar, sutra isoit.. nisam vas pratila vec mi dosta putovanja al bar sam kupila neke stvarcice u portanovi za beaca u kiku bilo neko snizenje tam sam dost i nes malo u h&m.. vidim da pisete za jednokratnu pomoc. Moj grad navodno daje 1000 alii ja se trebam selit u opcinu a tam daju 1500 kolko sam cula. Jel cu na opce imat pravo na to posto budem tek frisko preseljena? 

• Kengurica
    13. Srpanj 2019. 00:25

A Zagreb ima i da daje najvise kad nam je prirez 18%. Super mi je kad netko kaze imate najjeftiniji vrtic. Nemamo prijatelju, skidaju nam s place vise nego ikome  samo to neki zaborave. 

13. Srpanj 2019. 00:41

Ma svuda neke cake nikome nije bajno.. Al to je nasa drzava..i mozda smo si sami krivi jer se mi ne borimo kao u drugim drzavama.. Nije da podrzavam nerede i cirkuse po ulicama.. Ali realno gdje god su se ljudi pobunili na ulicama ali ono masovno oni su se izborili za svoje i nisu dali na sebe. Samo mi dozvoljavamo da nasa drzava kupuje ratne avione koji nam naravno trebaju jer ocito planiraju ratovat opet govna usrana. A za bolesnu djecu se roditelji moraju natezat i molit za ljekove... Fuuuj gadi mi se nasa vlada i svi politicari.. Svi su lazljiva govna i sve ih treba zapalit i onda bi bio mir.. Eto meni danasnji dan nikako da zavrsi jer nemogu spavati od ovog bljak raspolozenja.. Da imam koju tabletu za smirenje sad bih popila i otisla spavati... 

13. Srpanj 2019. 00:49

Da jadno je od drzave da nemaju za potrebite tj nedaju, i nezz el ko sinoc gledo provjereno il cito za majku koja je izvlacila novce na svoje dijete da bi mogla ona bazati i podmirivati svoje dugove a dijete nije ni ljecila kako spada tako da nekada mi pojedini ljudi nisu jasni kako se neboje Boga 

13. Srpanj 2019. 00:51

Negoooo malo o ljepsim stvarima.. Ispricavam se sto sam otvorila ovako bljak temu slobodno zanemarite...  Ja mog bebaca zadnja dva dana bas nekako cudno osjetim... Onako kao da su blazi udarci tj kao da udara vise unutra nego prema van... I maloprije sam ga osjetila gore skroz kod rebra i u isto vrijeme dolje prema ljevom jajniku.. Haaha jakoo smjesno mi je to bilo jer sam ga zamislila da stoji okomito u stomaku sa nogama prema dolje... Obozavam ove tjedne stomak se svaki dan sve vise dize gore i sve mi je ljepsi a bebine udarce svaki dan osjecam na neki drugaciji nacin i slatko mi je kad me iznenadi s nekim novim pokretom.. Nemogu docekat 24-ti da vidim bebaca opet..  

13. Srpanj 2019. 00:57

ayla

Da jadno je od drzave da nemaju za potrebite tj nedaju, i nezz el ko sinoc gledo provjereno il cito za majku koja je izvlacila novce na svoje dijete da bi mogla ona bazati i podmirivati svoje dugove a dijete nije ni ljecila kako spada tako da nekada mi pojedini ljudi nisu jasni kako se neboje Boga

Jooj eto vidis ima kretena svakakvih al takvima sudi onaj gore definitivno.. Dodje to sve na naplatu. Inace pratim provjereno ali otkako sam trudna jako su mi tanki zivci i tlak mi skoci na nepravdu a na ljepe i tuzne stvari placem cijeli dan ako vidim u emisiji pa pokusavam izbjeci sve to jer se zbiljaa nemogu kontrolirat.. I dalje se cudim kako sam drzala jezik za zubima za onaj divni madrac hahahhha..
    Ajme danas sam i ja sova a sutra sam si zadala malo detaljnije spremanje kuce jer sam sama kuci pa mogu na miru polako.. Kako mi se cini necu ja pola dana sutra ustati.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.