Mislim da sam i u bubamara katalogu vidila madrac za 200 kn. Mi imamo njihov od pjene i ok je, jos nije nigdje omekso. I njihovu nepromocivu navlaku koja uopce nije plasticna i za divno cudo pise da se pere na 90.
Po noci ako se nezgoda desi obicno je dosta samo plahticu promjeniti, mislim da je samo jednom bas proslo na podlogu, onda sam i nju skinula, stavila plahtu samo i drzala fige da se nist ne desi do jutra. Po meni nema smisla duplo stavljati, ne dogada se to tako cesto. A u slucaju nužde mozete i ispod bebe staviti jednokratnu podlogu (onu sto se presvlacenje)
Btw. Bacim oko kolko stignem, al imam goste za vikedn
Cim se pere na 90 pamucna je, takvu smo i mi imali. Tkanje je jako gusto pa nema sanse da promoci. Ja sam jednom u gostima spavala na krevetu s plasticnom podlogom jer bi im dijete znalo po noci piskiti i u taj veliki krevet, cijelu noc sam se preznojavala dok nisam skuzila i skinula tu podlogu.
Jos jedan vikend bez kupanja, more je brrr a danas opet zovu nekakvu kisu. Proc ce sad ohoho dok se more zagrije 😪

Sto se naknade, ima puuuuno mjetsa koje daju vise za djete od zg. Nije stvar samo u prirezu, nego u proracunu grada koji je daleko najveci. Za prvo djete je 1800 kn i to ostvaruju samo oni koji su tu 5 godina, tako da ja za prvo nisam nista dobila. Za trece i svako iduce se dobije jako puno, ali to je uglavnom namjenjeno "glasackom tijelu" 🙄

Zagreb za prvo 1800, drugo 3600, trece i svako sljedece 54000. Isto podijeljeno na rate.
Necu dobiti nista jer nemam prebivaliste 5 godina. Divota 🤑
Ako ti je muz tu vise od 5 god onda on trazi, samo u tom trenu oboje morate biti prijavljeni u zg i muz i djete na istoj adresi 😉

Mislim da sam i u bubamara katalogu vidila madrac za 200 kn. Mi imamo njihov od pjene i ok je, jos nije nigdje omekso. I njihovu nepromocivu navlaku koja uopce nije plasticna i za divno cudo pise da se pere na 90.
Po noci ako se nezgoda desi obicno je dosta samo plahticu promjeniti, mislim da je samo jednom bas proslo na podlogu, onda sam i nju skinula, stavila plahtu samo i drzala fige da se nist ne desi do jutra. Po meni nema smisla duplo stavljati, ne dogada se to tako cesto. A u slucaju nužde mozete i ispod bebe staviti jednokratnu podlogu (onu sto se presvlacenje)
Btw. Bacim oko kolko stignem, al imam goste za vikedn
Cim se pere na 90 pamucna je, takvu smo i mi imali. Tkanje je jako gusto pa nema sanse da promoci. Ja sam jednom u gostima spavala na krevetu s plasticnom podlogom jer bi im dijete znalo po noci piskiti i u taj veliki krevet, cijelu noc sam se preznojavala dok nisam skuzila i skinula tu podlogu.
Jos jedan vikend bez kupanja, more je brrr a danas opet zovu nekakvu kisu. Proc ce sad ohoho dok se more zagrije 😪
Ajd javi ako vidis negdje veliku tu pamucnu. Ja kupila za veliki krevet, jer sto kazes i taj bude zapisan i ispovracan, ali grozno je gumena. I to sam neku medicinsku narucila i isti se iskuhava 🤦🏼♀️
Nije mi cak toliko do toga znojenja, nego je uzasno glasna

Frajla mi smo imali ovakvo nesto za cijeli madrac, s tim sto je sve bio 100% pamuk. Ovdje su gornja i donja strana pamuk, ne pise sto je izmedju
https://www.babycenter.hr/germ-nepromociva-podloga-nplux-120x-60-06803.html

Jutro! Kod nas u grupi zatišje ko da su naše cure počele rađati
Luce kod nas je pljuštalo ujutro od nekih 6, ne znam do kad jer sam zaspala natrag, a sad kao proviruje sunce, ali vjerojatno je rashladilo vodu...iako kolegica neki dan kaže da je i nakon prošle kiše prije par dana more ostalo toplo...ne znam, ali meni mora biti i temperatura zraka baš full visoka da se odem baciti...
Tnx za info vezano uz naknadu sa zavoda, to nisam znala.
Isto tako nisam ni znala da postoje i drugačije podloge koje nisu gumene...pratim kad koja sazna da javi di se mogu kupiti
Jutro, bas neko zatisje neznam sta se desava, mene glava boli od sinusa najvjerojatnije tako da sam sva neka bzvz 🥴
Ayla ti još malo vise od mjesec dana ☺️🙈🤭
To će tako brzo doći 🙈🙈🙈
Mene isto zanima di su cure?

Jutrooo, da se nadovezem na demografske mjere :) Obrtnice imaju porodiljnu naknadu 2700 kn bez obzira na iznos prihoda, a ako pokusas uplatiti vise doprinosa kako bi imala vecu naknadu to automatski knjize kao preplatu i to ne priznaju. A kada upisujes dijete u vrtic onda placas najskuplju opciju jer ti gledaju prihode :) A da ne pricam sto su cirkus napravili zenama poduzetnicama koje vlasnice tvrtke i rade na pola radnog vremena da mogu bit s djecom i moraju placati pune doprinose jer je bilo lakse tako kazniti sve, a ne one koji su se prijavljivali na krace radno vrijeme,a radili puno da plate manje doprinosa.. A naknade opcina su vece jer se trude privuci stanovnike kojih imaju sve manje i manje, pogotovo u Slavoniji i postoji mogucnost da izgube status grada, opcine itd.

Ayla ti još malo vise od mjesec dana ☺️🙈🤭
To će tako brzo doći 🙈🙈🙈
Mene isto zanima di su cure?
Jedva cekam da prode i to, svaka bol me sada zabrinjava i uvijek mislim el sve ok, ocul proci 36 tj ovako cu makar bebicu imati na oku, znam da patnja onda krece al u nadi sam da ce mi biti lakse 😁
Deje nema vec dugo nadam se da je ona ok kao i ostale cure koje se nejavljaju
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji