Cure moje koliko vi dobijate od opcine za rodjenje djeteta? Pogledajte ovu sramotu da jedna selendra kazem to ne radi vrijedjanja vec jednostavno sam bjesna da mi kao grad dobijamo najmanju naknadu za novorodjence od neke tamo selendre u kojoj nema ni trgovine. Uzasno sam razocarana i bijesna i dodje mi da pisem nasem gradonacelniku i pitam ga jel ga nije sramota da se ovako reklamira nas grad?
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.aspx?id=290027
Koja glupaca! Pa ne lezi dijete direktno na toj zastiti. Mogla ga je baciti, a ne davat takav…svakakvih ljudi ima 😵
Ma moze i duze spavati, nije dijete toliko tesko, ovisi koliko dugo planiras da bude unutra…ja jos nisam odlucila di i koji, ali cca 300 kn se krecu cijene nekih srednjih…
Eto vidis ma mislim nije mene briga za njene stavove al ona ocekuje da je meni taj madrac okej?? To me zaprepastilo.. Naravno da bebe ne leze na tome direktno boze ja sam planirala staviti tu zastitu pa onda presaviti plahtu obicnu preko toga i tek onda navuci plahtu na kojoj ce beba lezati.. Znaciii daleko je bebica od te plastike.. Ljuta sam samo zato sto mi nije rekla prije mogla sam si vec skupiti novaca za madrac i kupiti ga a sada moram smisljat sta cu i kako cu jer nisam racunala na to.. Nije to neznam koji novac ali nebih bas kupila ni najjeftiniji.
Raspitaj se malo okolo jel netko kemijskim pere namjestaj i madrace meni žena oprala za nekih 50-100 kuna madrac i kao novi je a podlogu za madrac kupila u ikei za neke jeftine pare mislim 30-40 kuna al bude i kod nas u Os po trgovinama tako
Cure moje koliko vi dobijate od opcine za rodjenje djeteta? Pogledajte ovu sramotu da jedna selendra kazem to ne radi vrijedjanja vec jednostavno sam bjesna da mi kao grad dobijamo najmanju naknadu za novorodjence od neke tamo selendre u kojoj nema ni trgovine. Uzasno sam razocarana i bijesna i dodje mi da pisem nasem gradonacelniku i pitam ga jel ga nije sramota da se ovako reklamira nas grad?
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.aspx?id=290027
Moja opcina navodno 1000, a da ostanem ovdje onda mislim da 2000 daje grad...ali da, sve su to mizerije 😔
Split za prvo dijete 2000, za drugo 4000 a za trece i svako sljedece 55000 kroz 10 godina na rate.
I zaboravih, zupanija isto isplacuje samo neznam koliko po djetetu. Za Splitsko dalmatinsku pisem al pretpostavljam da je praksa i u drugim zupanijama ista. I cca 2300 preko zavoda ima svako novorodjeno dijete u drzavi
Zagreb za prvo 1800, drugo 3600, trece i svako sljedece 54000. Isto podijeljeno na rate.
Necu dobiti nista jer nemam prebivaliste 5 godina. Divota 🤑
I zaboravih, zupanija isto isplacuje samo neznam koliko po djetetu. Za Splitsko dalmatinsku pisem al pretpostavljam da je praksa i u drugim zupanijama ista. I cca 2300 preko zavoda ima svako novorodjeno dijete u drzavi
Ne kuzim ovo preko zavoda...kojeg?
Ne kuzim ovo preko zavoda…kojeg?
Hzzo isplacuje to svima
Ne kuzim ovo preko zavoda…kojeg?
Hzzo, predas zahtjev odmah nakon sto obavis prijavu djeteta 😉
Ja sam se toliko razbjesnila da sam pisala nasem gradonacelniku.. Svugdje je veca nego kod nas.. Sramota. Place mi se u kakvom gradu ja zivim.. Ma zapravo kakva je ovo drzava...? Zalosno.. Sjedi i placi.. Sta cu ja svom djetetu moc priustit.. Boze kako ti ubiju volju za zivotom kad ovako sta procitas..
Sortiraj odgovore
Najstariji