Jelda!? Ja skicnem povremeno, ali nema bas akcije 😄
Nista….. nema Deje, Aurore, Ayle, Manich 🤷🏼♀️
Ayla se pomalo prebacuje kod ljetnih 🤔
Eto nas dvije i njihov pesek bez kojeg nigdje nemoze otic jer ju prati u stopu.. Ps pesonja je zakon i voli da se slikaaa tako da ga nismo mucile za ovo slikanje hihi..
Manich, u mom gradu i okolici ima slobodnih app koliko cujem, ali zato jer su cijene u nebesima ☹
Kakve su cijene?
Manich, u mom gradu i okolici ima slobodnih app koliko cujem, ali zato jer su cijene u nebesima ☹
Kakve su cijene?
80 do 100e na dan, negdje cak i vise...
ako poludim ovaj kosturko ce biti za izlaz iz bolnice haahhaha 🤣🤣🤣🤣
Kakve su cijene?
80 do 100e na dan, negdje cak i vise…
A stvarno je previse.. 😞
Jelda!? Ja skicnem povremeno, ali nema bas akcije 😄
Nista….. nema Deje, Aurore, Ayle, Manich 🤷🏼♀️
Ayla se pomalo prebacuje kod ljetnih 🤔
Tu sam ja tu, samo sam ovih dana nesta lose volje i neda mi se pisati, a kod cura odem po odgovore jer sta mi padne na pamet moram pisat odma jer zaboravi 😂
Manich robica je 😍😍😍😍 al pesek, jao 😻❤️🤗😍🤩 obozavam ih. Imam i ja jednu sliku sa svojom pesicom i naocalama.
Nego citam i ja ljetne ali tu je ipak moja ekipa 😜🙈
Cijene necu kom, zato i je sezona podbacila i apartmani zjape prazni.
Svi se citamo i ljetne i jesenske to bez daljnjega i moja ekipa je tu al samo covjek nekada mora malo mozak na pasu, ja kako se sve vise blizi porod neka me nervoza hvata 🥴
Manich robica je 😍😍😍😍 al pesek, jao 😻❤️🤗😍🤩 obozavam ih. Imam i ja jednu sliku sa svojom pesicom i naocalama.
Nego citam i ja ljetne ali tu je ipak moja ekipa 😜🙈
Cijene necu kom, zato i je sezona podbacila i apartmani zjape prazni.
Citam neki dan ponudu za dvoje na nekom otoku zab sam kojem all inclusive za 7 dana 24000kn... 😳
Pa dva puta odem na Tenerife s avionom za te novce, a ne jos snalazit se za auto kojeg nemam 😂
Svaka cast svatko cijeni svoje, ali hvala lijepo sto je previse je previse...
...
Jel se ikome desava da trbuh na nekim mjestima vibrira? 🤣 Prije 2dana mi bilo visoko kod zeludca, sad nekako dole ispod pupka..
Sortiraj odgovore
Najstariji