Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    10. Srpanj 2019. 22:28

Julie

DijMar

Jelda!? Ja skicnem povremeno, ali nema bas akcije 😄

Nista….. nema Deje, Aurore, Ayle, Manich 🤷🏼‍♀️

Ayla se pomalo prebacuje kod ljetnih 🤔

10. Srpanj 2019. 22:30
    Tetina cura velika..
    Tetina cura velika..
    A ovo nas dvije malo gnjavimo peseka njenog hahaha.. Ne vidi se na slici ali pesonja ima 50 kila 😜
    A ovo nas dvije malo gnjavimo peseka njenog hahaha.. Ne vidi se na slici ali pesonja ima 50 kila 😜

Eto nas dvije i njihov pesek bez kojeg nigdje nemoze otic jer ju prati u stopu.. Ps pesonja je zakon i voli da se slikaaa tako da ga nismo mucile za ovo slikanje hihi.. 

10. Srpanj 2019. 22:32

DijMar

Manich, u mom gradu i okolici ima slobodnih app koliko cujem, ali zato jer su cijene u nebesima ☹

Kakve su cijene? 

PatyDi
    10. Srpanj 2019. 22:40

Manich

DijMar

Manich, u mom gradu i okolici ima slobodnih app koliko cujem, ali zato jer su cijene u nebesima ☹

Kakve su cijene?

80 do 100e na dan, negdje cak i vise...

10. Srpanj 2019. 22:43
    Nesto od robice sto sam dobila...
    Nesto od robice sto sam dobila...

ako poludim ovaj kosturko ce biti za izlaz iz bolnice haahhaha 🤣🤣🤣🤣

10. Srpanj 2019. 22:43

DijMar

Manich

DijMar

Kakve su cijene?

80 do 100e na dan, negdje cak i vise…

A stvarno je previse.. 😞

10. Srpanj 2019. 23:03

DijMar

Julie

DijMar

Jelda!? Ja skicnem povremeno, ali nema bas akcije 😄

Nista….. nema Deje, Aurore, Ayle, Manich 🤷🏼‍♀️

Ayla se pomalo prebacuje kod ljetnih 🤔

Tu sam ja tu, samo sam ovih dana nesta lose volje i neda mi se pisati, a kod cura odem po odgovore jer sta mi padne na  pamet moram pisat odma jer zaboravi 😂

Julie
    10. Srpanj 2019. 23:13

Manich robica je 😍😍😍😍 al pesek, jao 😻❤️🤗😍🤩 obozavam ih. Imam i ja jednu sliku sa svojom pesicom i naocalama. 
    Nego citam i ja ljetne ali tu je ipak moja ekipa 😜🙈
    Cijene necu kom, zato i je sezona podbacila i apartmani zjape prazni.

10. Srpanj 2019. 23:18

Svi se citamo i ljetne i jesenske to bez daljnjega i moja ekipa je tu al samo covjek nekada mora malo mozak na pasu, ja kako se sve vise blizi porod neka me nervoza hvata 🥴

• Pikulica19
    10. Srpanj 2019. 23:33

Julie

Manich robica je 😍😍😍😍 al pesek, jao 😻❤️🤗😍🤩 obozavam ih. Imam i ja jednu sliku sa svojom pesicom i naocalama.
    Nego citam i ja ljetne ali tu je ipak moja ekipa 😜🙈
    Cijene necu kom, zato i je sezona podbacila i apartmani zjape prazni.

Citam neki dan ponudu za dvoje na nekom otoku zab sam kojem all inclusive za 7 dana 24000kn... 😳
    Pa dva puta odem na Tenerife s avionom za te novce, a ne jos snalazit se za auto kojeg nemam 😂
    Svaka cast svatko cijeni svoje, ali hvala lijepo sto je previse je previse...
    ... 
    Jel se ikome desava da trbuh na nekim mjestima vibrira? 🤣 Prije 2dana mi bilo visoko kod zeludca, sad nekako dole ispod pupka.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.