Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    10. Srpanj 2019. 18:33

Leona29

Dijmar vidis nisam isla uopce za time… Al to tako bude malo na gacicama i to je to…

A to od pocetka trudnoce? A mozda je stvarno samo beba pristisla neku zilicu, al opet svaki mj...

Leona29
    10. Srpanj 2019. 18:50

Nije od pocetka... Prvi put mi je bilo sa nekih 16 tjedana al smo gin i ja povezali da je bilo zbog jake upale mjehura tj da sam krvarila iz mjehura... Al sad zadnja dva puta bas nemoze biti iz mjehura jer sam izlijecila i upalu i bakterije... Ma i on kaze da se mozda ona naslonila pa pritisnula neku zilicu... U prvoj trudnoci sam isto tako prokrvarila i ostavili su me u bolnici i nikad nisu otkrili od cega je to bilo jer je isto bilo ovako da sam zatvorena bila itd... 

• Kengurica
    10. Srpanj 2019. 19:35

Ja sam to Leona imala u 13.tt, ujutro na gacicama rozo. Kazu da su u trudnoci moguca neobjasnjiva krvarenja. Da ako je sve ok s bebom, cerviksom da nema brige. Nakon toga mi je jedna frendica koja je nekakav med. tehnicar objasnjavala da je to normalno, ali nista nisam zapamtila, nesto nisko s otvorom pipice, da je taj dio nesto osjetljiv pa lako prokrvari. Mislim mozda sam i fulala, al kao cudila se kak to ne znam. Ona je radjala vise puta.

Leona29
    10. Srpanj 2019. 19:47

Kengurica

Ja sam to Leona imala u 13.tt, ujutro na gacicama rozo. Kazu da su u trudnoci moguca neobjasnjiva krvarenja. Da ako je sve ok s bebom, cerviksom da nema brige. Nakon toga mi je jedna frendica koja je nekakav med. tehnicar objasnjavala da je to normalno, ali nista nisam zapamtila, nesto nisko s otvorom pipice, da je taj dio nesto osjetljiv pa lako prokrvari. Mislim mozda sam i fulala, al kao cudila se kak to ne znam. Ona je radjala vise puta.

Citala sam i ja nesto o tome, a s obzirom da mi se iz neobjasnjenog razloga desilo u prvoj trudnoci a i sad, ne panicarim toliko, a tjesi me sta sam zatvorena i cerviks se ni mm nije skratio... 
    Samo sta su ti laznjaci bili bas bas bas neugodni i sinoc i danas 😳

Julie
    10. Srpanj 2019. 21:47

Bome je tiho ovdje vec 2 dana.....nadam se da ste sve dobro i uzivate 😊

PatyDi
    10. Srpanj 2019. 21:50

Jelda!? Ja skicnem povremeno, ali nema bas akcije 😄

Julie
    10. Srpanj 2019. 22:00

DijMar

Nista..... nema Deje, Aurore, Ayle, Manich  🤷🏼‍♀️

10. Srpanj 2019. 22:13

Heeheh evo mene citam vas ali sam danas neka bljak volje i jednostavno mi vec dosta kukanja za svsku sitnicu... Mislim bebac je okej rita se avaki dan sve jace i jace i bome ga osjetim uredno vec svuda pa si kontam da je porasao dobrano.. Jedva cekam 24.7 da idem na pregled opet..  Negooo ja imam jedno pitanje za ove cure koje su na moru.. Znate li neke dobre ljudeke da rentaju app a da ono ne nabiju neku ogromnu cijenu jer evo prijteljica i ja bi zeljele otici na par dana da se ja malo opustim i pripremim psihicki za porod i sve sto me ceka.. Isle bi autom do mora tako da ono novceka ce biti za 5 do 7 dana ne trazimo nista veliko i luksuzno bitno da je cisto i da imamo krevet svaka, wc i di skuhat neko jelo.. Od 10.8 nam odgovara termin ako koja znaaa nekoga bi li mi javila poslala brojcek ili nesto.. Trazimo na netu ali sve je to nesto pretjerano pa je mozda lakse naci ovako nekog privatno da renta.. 

10. Srpanj 2019. 22:17

Julie

DijMar

Nista….. nema Deje, Aurore, Ayle, Manich 🤷🏼‍♀️

Julie danas sam bila kod sestricne i malecka necakinja mi je popravila dan obozavaaam ju.. Cijeli dan smo se igrali. I na kraju sestricna izvadila robicu i prebirale smo to da odvojimo sto ce mi dobro doci naravno da sam hrpu toga dobila i da sam presretna.. Posaljem vam par slikica da vidite kako nam je ljepo i da vidite sta sam svasta dobila. 

PatyDi
    10. Srpanj 2019. 22:27

Manich, u mom gradu i okolici ima slobodnih app koliko cujem, ali zato jer su cijene u nebesima ☹

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.