Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pahuljicaa
    10. Srpanj 2019. 14:43

Leona, sretno! Sigurno je sve oke 😊
    I mi danas obavili pregled. Curka je super, sve odgovara tjednina u kojima jesmo... sestra na brzinu preslusala kčs, a dr. napravio uzv i vag.pregled..
    Moram ponovit batb urina posto je e.colli u pocetku bila pozitivna, a nakon antibiotika kultura sterilna, nadam se da se nije vratila... i ogtt drugi tjedan 🙄🙂

Frajla
    10. Srpanj 2019. 15:32

Renata, si gledala egrađani jel ti stigo mozda nalaz?

HarryPotter
    10. Srpanj 2019. 16:14

Evo i nas sa pregleda, malac ima 910 grama, bebaca je velika. 😊🙃
    Plodne voda je uredna, nije me ovaj put gledala vag. Cervix je proslu kontrolu bio super. Iduca kontrola za mj. Dana i to je to.🌞

url=https://lilypie.com]

Leona29
    10. Srpanj 2019. 16:16

Evo mene tek sad pustili laznjaci 😣😣

Angelina
    10. Srpanj 2019. 16:45

Leona29

Evo mene tek sad pustili laznjaci 😣😣

Nadam se da ce biti sve ok! Pij puno magnezija

Julie
    10. Srpanj 2019. 16:55

fritula

Frajla

Bas gledam, evo ima dianatal gel na njuskalu, jedna trazi 500 kn za punu kutiju (6 ampula), druga isto za 5 ampula… rok trajanja do 2021 god. Pa tko planira bacite oko i tamo.
    Frosch ima i baby detergent za sude, ja sam ga uzimala za malog do nedavno, na pocetku sam prala dudice (prije iskuhavanja) i one igracke za grickati (njih vecina ne prezivi kuhanje, isprobano 🙈), a kasnije i bocice. I za bebe svakako treba imati posebnu spuzvicu, nama obicno uzmem u dm-u zute, njihova marka (6 kom oko 8 kn), a njemu takve zelene, koje su inace kao za osjetljivije suđe.

Ka koristim žute iz dm-a i super su mi jer ja to stalno bacam. A zelene su mi puštale kao mrvice sa onog gribljeg dijela, pa baš da pitam vas koje koristite jel' se to i vama događa? Možda su ih promijenili u međuvremenu otkad sam ih probala.

Meni ne, zaista nisu nikad. Zelene koristim zbog onog gonjeg djela koji mi je bolji nego na zutima premda to malo suda kaj mi peremo i imamo perilicu mozda ja ni nisam mjerodavna

fritula
    10. Srpanj 2019. 17:12

Julie

fritula

Frajla

Bas gledam, evo ima dianatal gel na njuskalu, jedna trazi 500 kn za punu kutiju (6 ampula), druga isto za 5 ampula… rok trajanja do 2021 god. Pa tko planira bacite oko i tamo.
    Frosch ima i baby detergent za sude, ja sam ga uzimala za malog do nedavno, na pocetku sam prala dudice (prije iskuhavanja) i one igracke za grickati (njih vecina ne prezivi kuhanje, isprobano 🙈), a kasnije i bocice. I za bebe svakako treba imati posebnu spuzvicu, nama obicno uzmem u dm-u zute, njihova marka (6 kom oko 8 kn), a njemu takve zelene, koje su inace kao za osjetljivije suđe.

Ka koristim žute iz dm-a i super su mi jer ja to stalno bacam. A zelene su mi puštale kao mrvice sa onog gribljeg dijela, pa baš da pitam vas koje koristite jel' se to i vama događa? Možda su ih promijenili u međuvremenu otkad sam ih probala.

Meni ne, zaista nisu nikad. Zelene koristim zbog onog gonjeg djela koji mi je bolji nego na zutima premda to malo suda kaj mi peremo i imamo perilicu mozda ja ni nisam mjerodavna

I ja imam perilicu i ne perem na ruke, sad mi se čini da mi je možda ostajalo u kadi kad bi je čistila.
    Baš su ostajale plave mrvice. A sa žutih nista.
    Leona držim fige da ti se stabilizira situacija. Čudno baš da prokrvaris svaki mjesec a da dr. ništa ne nalazi kao razlog. 
    Pojačaj magnezij i odmaraj šta više. 

• Nensy0308
    10. Srpanj 2019. 17:28

Curke, da se i mi javimo. Jučer bili na pregledu i sve je ok. Curka raste. 😍 Rekao mi je da moram obavit IAT u Petrovoj pa me zanima da li koja od vas to radila. Da li treba se naručiti ili se može ovak doći. S tim da mi je socijalni ginekolog na godišnjem pa se nadam da će mi zamjena dat uputnicu pošto nije baš prošli put bio oduševljen s tim . 

Hvala ☺️ 

PatyDi
    10. Srpanj 2019. 17:50

Bravo za bebice i sto je sve okej 🤗
    Leona, kad kazes svaki mjesec, jel ima neki pravilan "ciklus" ili onak random? Da nemas ti ovulacije pa se mjesecno jajasce otpusta i zapravo imas men? Mislim, ovo mi je prvo palo na pamet uz sve sto nas okruzuje i svasta sto se desava zenama...mozda zvuci glupo, ali postoje zene koje zatrudne i kad su trudne vec... 🤔 Ne, nije ovo iz teen casopisa 😋😂
    Neki dan se pricalo o podloscima za wc skoljku i neka od vas je stavila sliku pakiranja iz dm-a, ak dobro pamtim, ali sam ja zabrijala da je to veliko pakiranje pa sam takvo i trazila da bi na kraju skuzila kako sam par puta prosla pored njega jer je ovak malo 😅 Uglavnom, 10 kom/5 kn

Leona29
    10. Srpanj 2019. 17:59

Dijmar vidis nisam isla uopce za time... Al to tako bude malo na gacicama i to je to... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.