Mene drze tako vec danima i sad uzimam 600 mg magnezija podijeljeno kroz dan pa mi je malo bolje i meni pomogne cesto praznjenje mjehura.
Curke sta uzet kumi dok ju ides pitat za kumstvo? Mislim vec smo se mi dogovororile al danas cu je kao sluzbeno pitat haha a vjencanje ce bot kod maticara sam mi i roditelji
Irma pa ne znam, košaru napunjenu kavom, malim bombonijerama Itd.....znaju staviti bocu vina Itd, imaš već aranžirane takve stvari u nekim delikates dućanima, možda imaju i vele trgovine
Ej curke 😘😘
Citam vas svaki dan...
Meni se danas desio kaos, tj jutros.. Prokvarila 😳😳 prvo me sinoc pol sata derali laznjaci.. I nekako zaspala.. Jutros malu u vrtic, nazad doma, odem na wc i imam sta vidjet.. Onako sukrvavo.. Nista, oblacim se i idem ginu... Pregledao me, zabetonirana, nista se pomaklo nije, cerviks i dalje na 40mm kao i prije tjedan dana na pregledu, beba glavicom, posteljica je malo nize al nije da je placenta previa... Kaze mozda je glavom stisla neki dio pa zato, al mozda i nije... Kaze sve u redu nezna ni on sta je.. I dao mi uputnicu da idem u bolnicu na pregled da ce mozda oni znati sta je.. Jer nije mi prvi put, prije 2 mj mi isto bilo... Al znaci to bude jednom u mjesecu, malo kroz iscjedak i to je to... Evo sad nema nista, osim sta me zgrci tu i tamo.. Igra zivaca totalna 🙄🙄 reko nece me valjda ostaviti u bolnici, kaze gin da nece definitivno... I da, dao mi magnezij za piti pa se nadam da ce mi ti laznjaci popustit... Uglavnom, luda sam vise 😡
Leona drzim figa da nije nista. Mozda je samo neka kapilarica puknula negdje, ipak je to sve sad prokrvljeno jako...
Meni je zadnji put rekao da imam mali poli na grlicu, pa da se ne uplasim ako bi bilo malo krvi iza odnosa.
Mi smo danas bili na pregledu (opet), sve je ok, i zeludac koji je u petka bio malo veci je sad normalan. Gledo me i vaginalno 😭 jedva cekam preglede u trudnickoj.
On je na go cijeli 8, onda ja pol 9, pa kao vidimo se onda sredinom 9. 😱 Tako da sam odmah rekla da budem izmedu otisla privatno, jer je meni to predugo...i moram na ogtt krajem mjeseca 🙄
Frajla, al meni to bude jednom mjesecno, pa ni meni ni ginu nije jasno... A odnose nemam, imamo zabranu 🙈🙈
Ajme Leona, ja čitam i već me hvata panika šta ćeš napisat. Grozno. Ja bi umrla od straha. Hvala Bogu da nije ništa tj da je sve uredu s bebicom. ❤️
Ma ona je hvala bogu ok, divlja u meni totalno pa sam makar zbog nje mirnija a i zatvorena sam... Al ti laznjaci me evo stvarno izludjuuuuu, nisu mi niti malo ugodni 😫😫
Kakve razlike u trudnocama imam.. Prva trudnoca teska sa strogim mirovanjem i laznjacima na max, druga prosla skolski i bilo mi predivno, a ova sad evo opet slicna ko prva makar sta se tih laznjaka tice 🙄
Bas gledam, evo ima dianatal gel na njuskalu, jedna trazi 500 kn za punu kutiju (6 ampula), druga isto za 5 ampula… rok trajanja do 2021 god. Pa tko planira bacite oko i tamo.
Frosch ima i baby detergent za sude, ja sam ga uzimala za malog do nedavno, na pocetku sam prala dudice (prije iskuhavanja) i one igracke za grickati (njih vecina ne prezivi kuhanje, isprobano 🙈), a kasnije i bocice. I za bebe svakako treba imati posebnu spuzvicu, nama obicno uzmem u dm-u zute, njihova marka (6 kom oko 8 kn), a njemu takve zelene, koje su inace kao za osjetljivije suđe.
Ka koristim žute iz dm-a i super su mi jer ja to stalno bacam. A zelene su mi puštale kao mrvice sa onog gribljeg dijela, pa baš da pitam vas koje koristite jel' se to i vama događa? Možda su ih promijenili u međuvremenu otkad sam ih probala.
Leona, samo hrabro. Vidjet ćeš što će ti u bolnici reći, ali ako je beba živahna, zatvorena si, vjeruj da ipak nije strašno. Ali kužim paniku. Drži se!
Sortiraj odgovore
Najstariji