lalolitala, gdje si ga uzela? Ja planiram uzeti. Ne znam jel pomaze sta, ali odmoc ne moze pa sam spremna pokusati sve sto moze pomoci
Vidila sam maloprije na Facebooku u grupi "Trudnice 2018/2019/2020" netko prodaje pa pogledajte. Ima i nekih cura što bi po pola kupile
Sinoć sam baš čitala članak o posjetama nakon poroda i iskustva. Bože moj, svega ima, čak i toga da im dođu gosti i puše pokraj male bebe. Meni je to horor. Svakako ću otpiliti sve dokle god se ne budem osjećala spremnom primiti posjetu. Kad će to biti, vidjet ćemo. Sigurno se neću ustručavati. Mama će mi doći pripomoći, a i za svekrvu mogu reći da je divna žena, a i liječnica tako da će pomoći onoliko koliko budem htjela, jednostavno nije nametljiv tip.
Vidim da većinu muče odnosi i u obitelji i prijateljski. Svi se s vremena na vrijeme razočaramo ili smatramo da bi odnosi trebali biti bolji jer smo obitelj. Ono što sam shvatila sada, u kasnim tridesetima, jest da samo zato šta ti je netko brat, sestra, mama itd.ne znači da se morate slagati, čak ni imati neke super odnose. Teško je to za prihvatiti, ali stvarno bude lakše kada shvatite da forsiranje ničemu ne vodi. Kroz život se pojave ljudi koji vam na kraju budu puno bliži od vlastite obitelji. Neki prijatelji dođu i prođu, neki se zadrže do kraja života, valjda svaka životna faza nosi određene ljude. I sad se pitam nekad pa kako, zašto, ljudski je to, ali život prebrzo prođe, ne trošimo se na sve i svakoga.
E da, sad manje filozofska tema, žgaravica. Mislil da sam doktorirala na tome još prije trudnoće. Uzimam bademe, sodu, mineralnu, a ako ništa ne pomaže, gastal. Nekad mi se čini da reagiram na bilo koju hranu. I odnedavno spavam na barem 2 jastuka, lakše mi je.
Oduvijek sam zeljela biti ljetna trudnica! Da nabijem usku majicu i drzim se vazna 🤣😎 nadam se da me nece kisa uhvatiti u toj mojoj vaznosti 😅😅😅
Decko me zeza uvijek kako izbacim trbuh 🤣🤣🤣
Pretpostavljam da nisam jedina a? 😋
Evo cure, ako neko hoće malo zdraviju verziju gela za pranje dječje robice. Ja kupila u Mulleru, skuplji je al jbg, 44 kn.
Ja ću kupiti Dianatal gel, to sam već pisala. Imaju ga ljekarne i bila je nedugo akcija za 630 kn ili eto na njuškalu ima sto cure prodaju sto im je ostalo. Svaka ampula je za sebe pakirana i zaštićena tako da nema brige oko sterilnosti.
Bas gledam, evo ima dianatal gel na njuskalu, jedna trazi 500 kn za punu kutiju (6 ampula), druga isto za 5 ampula... rok trajanja do 2021 god. Pa tko planira bacite oko i tamo.
Frosch ima i baby detergent za sude, ja sam ga uzimala za malog do nedavno, na pocetku sam prala dudice (prije iskuhavanja) i one igracke za grickati (njih vecina ne prezivi kuhanje, isprobano 🙈), a kasnije i bocice. I za bebe svakako treba imati posebnu spuzvicu, nama obicno uzmem u dm-u zute, njihova marka (6 kom oko 8 kn), a njemu takve zelene, koje su inace kao za osjetljivije suđe.
Bas gledam, evo ima dianatal gel na njuskalu, jedna trazi 500 kn za punu kutiju (6 ampula), druga isto za 5 ampula… rok trajanja do 2021 god. Pa tko planira bacite oko i tamo.
Frosch ima i baby detergent za sude, ja sam ga uzimala za malog do nedavno, na pocetku sam prala dudice (prije iskuhavanja) i one igracke za grickati (njih vecina ne prezivi kuhanje, isprobano 🙈), a kasnije i bocice. I za bebe svakako treba imati posebnu spuzvicu, nama obicno uzmem u dm-u zute, njihova marka (6 kom oko 8 kn), a njemu takve zelene, koje su inace kao za osjetljivije suđe.
Ja koristim te zelene spuzvice al necu prati posebno jer ja to redovito mjenjam, a planiram uzeti sterilizator pa cu na taj nacin rjesiti bakterije koliko se da, a one gricke za zubice cu mjenjati redovito ako ce ih uopce u htjeti.....ma misljenja sam da je nemoguce stvoriti sterilne uvjete niti ih zelim jer dijete u doticaju s bakterijama jaca imunoloski sustav....nece mu nista biti ako mu robu operem na 60 ili mu nesto padne pa stavi u usta.....super da si javila, bas cu pratiti onda i proci jeftinije s tim gelom....
Ima u ljekarnama. Ja nebi kupovala prek njuskala. Ipak je ovo zapakirano.. ne znam... ma i da ublazi par sati ja sretna :)
Bas gledam, evo ima dianatal gel na njuskalu, jedna trazi 500 kn za punu kutiju (6 ampula), druga isto za 5 ampula… rok trajanja do 2021 god. Pa tko planira bacite oko i tamo.
Ja koristim te zelene spuzvice al necu prati posebno jer ja to redovito mjenjam, a planiram uzeti sterilizator pa cu na taj nacin rjesiti bakterije koliko se da, a one gricke za zubice cu mjenjati redovito ako ce ih uopce u htjeti…..ma misljenja sam da je nemoguce stvoriti sterilne uvjete niti ih zelim jer dijete u doticaju s bakterijama jaca imunoloski sustav….nece mu nista biti ako mu robu operem na 60 ili mu nesto padne pa stavi u usta…..super da si javila, bas cu pratiti onda i proci jeftinije s tim gelom….
Kod mene je sve daleko od sterilnog 🙈
Spuzvice nase mjenjam cesto (a cak ne peremo sude na ruke), ali znam stol relativno cesto brisati s onim za odmascivanje ili sporet brisati s nekim sredstvom, pa mi onda glupo to po dudama....
Btw. Mam dudice dodu u super kutijici u kojoj se mogu sterilizirati u mikrovalnoj 😉
Razlika izmedu dvije trudnoce (21 tt) 😱
Doduse, u drugu sam krenila s 10 kg vise 🤦🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji