Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    09. Srpanj 2019. 15:16

DijMar

Frajla

DijMar

Frajlasmeta me zato jer ja nemam gest.dijabetes, a ona navodi da imam…

Pa kak nemas ako ides na profile? Ne moze te slati na profile ako ti ne vodi dijagnozu

Kad sam zatrudnila, na prvom vadjenju je bio povisen i od tada ona mene salje na obicna vadjenja secera i profile i ogtt sam obavila vec davno, bez obzira na to sto je sve savrseno! Kazem da je zena luda!

A gle, ginekolozi imaju razlicite stavove prema seceru... ali ako te salje na to sve sasvim je normalno da to pise na uputnicama

Angelina
    09. Srpanj 2019. 15:22

MonaL.

Pa i ne znaju braća i sestre koliko se potroši. Ja sam tetka postala jako mlada i nisam imala pojma koliko to sve dođe. Tek možda kad sam drugi put postala tetka sam se osvijestila. Ni moj brat nema ideju o ničemu,ali i ne zamjeram mu niti očekujem. Al zato su moja i muževa sestra udružile snage i sve su nam prikupile, svaka ima po dvoje djece i sačuvale su nam sve svoje. Majke nemaju šta kupit 🤷 one nek pomognu oko ručka prvih par dana i dosta 😊

Ma kuzim ja to, ne zna nitko od nas dok ne prode kroz to, ali zato kazem da bih se ja bas veselila kupiti neku sitnicu da bebac ima i od mene nesto. No dobro, musko je i trenutno nema ni curu da ga malo potakne pa ga izvlacim na to😁

Frajla
    09. Srpanj 2019. 15:24

Sto se kupovanja tice, za prvu bebu mi je brat (nema djece) rekao da si izaberem kolica i on ih je platio. Moji su isto tako za autosjedalicu. Krevetic smo dobili na posudbu, madrac smo eto mi kupili. Sestricna je rekla da si komodicu za presvlacenje izaberem i to je ona platila. Tako da sto se tice tih vecih stvari smo stvarno super prosli i skoro nist nismo morali sami. I svi su to rekli odmah na pocetku, nije da su sjetili kad sam rodila vec.
    A za robicu smo svasta dobili na poklone, od super stvari, pa malo stvari za curice, pa zimske stvari u velicini koju je nosio preko ljeta, pa malo velicina 116 (mislim da je to oko 5 godina 🤪). Spremim kao da cu prosljediti, ali na kraju nema djece oko mene, pa samo stoji u ormaru 😏

PatyDi
    09. Srpanj 2019. 15:29

Frajla

DijMar

Frajla

DijMar

Frajlasmeta me zato jer ja nemam gest.dijabetes, a ona navodi da imam…

Pa kak nemas ako ides na profile? Ne moze te slati na profile ako ti ne vodi dijagnozu

Kad sam zatrudnila, na prvom vadjenju je bio povisen i od tada ona mene salje na obicna vadjenja secera i profile i ogtt sam obavila vec davno, bez obzira na to sto je sve savrseno! Kazem da je zena luda!

A gle, ginekolozi imaju razlicite stavove prema seceru… ali ako te salje na to sve sasvim je normalno da to pise na uputnicama

Ma, jos cu pregrmiti tih par mj do kraja...

• MonaL.
    09. Srpanj 2019. 15:34

Angelina

MonaL.

Pa i ne znaju braća i sestre koliko se potroši. Ja sam tetka postala jako mlada i nisam imala pojma koliko to sve dođe. Tek možda kad sam drugi put postala tetka sam se osvijestila. Ni moj brat nema ideju o ničemu,ali i ne zamjeram mu niti očekujem. Al zato su moja i muževa sestra udružile snage i sve su nam prikupile, svaka ima po dvoje djece i sačuvale su nam sve svoje. Majke nemaju šta kupit 🤷 one nek pomognu oko ručka prvih par dana i dosta 😊

Ma kuzim ja to, ne zna nitko od nas dok ne prode kroz to, ali zato kazem da bih se ja bas veselila kupiti neku sitnicu da bebac ima i od mene nesto. No dobro, musko je i trenutno nema ni curu da ga malo potakne pa ga izvlacim na to😁

Daa,baš sam tila napisat da su to muški. Ne razmišljaju ko mi. Nije ni moj muž razmišljao dok se nije oženio 😁 i danas se čudi i stalno žuga koliko mi poklona kupujemo,za svaku prigodu 😁

Angelina
    09. Srpanj 2019. 15:45

Aurora ma.. ne znam sto reci.. nitko od nas ne trazi od njih ne znam sto, ja zapravo nista ni ne trazim, ali nekad se malo rastuzim kad se sjetim da sve moramo sami. Ali tako je kako je.
    Vi cure sto ste tako dobile, kao Frajla, stvarno ste sretnice, jako puno to znaci i drago mi je da je bar netko tako dobro prosao 🙂

Frajla
    09. Srpanj 2019. 16:03

Evo u novom kaufland katalogu (od cet) dva bodija bez rukava za 30 kn. Pa tko ih planira oblaciti bebi preko zime bacite oko 😉

• irma123
    09. Srpanj 2019. 16:12

Aurora87

Regina, pa sto im tvoj muz kaze na tu zensku robicu i te vece stvari? Ja kontam da bi moj svasta rekao, a kontam da bi i ja u cudu ostala i vjerojatno bih morala i ja nesto reci iako to mm-u prepustam. Stvarno svasta, onda bolje da mi nitko nista ni ne kupuje…ajde da je neutralno, super, za drugo ti ostane…a ovo je bas cudno. A i ta sogorica bi se ****** a da joj ne uđe🤪. Joj, stvarno ima svega…
    Ali kao sto pikulica kazes, mi cemo sve pokupovati, pa ce biti a sto da ja, sto nisi rekla itd…mah, stvarno se ne treba ni na koga oslanjati i zivjeti sam za sebe i svoju novu obitelj. Ja se stalno iznova cudim nekim stvarima, treba me cekicem po glavi da dođem k sebi dok jos imam kome i prihvatim cinjenicu da se ne treba pouzdati ni u koga.
    Mene neka vrtoglavica uhvatila, ne osjecam se bas naj, kontam ipak odgoditi danasnji shoping….tlak mi je 110/70, ali mjerim digitalnim koji mi pokazuje nesto vise tlakove nego kad mjerim onim obicnim, "starinskim". Ovo vrijeme mi bas i ne pase iako je zahladilo.

Meni je tlak dok sam zadnji put mjerila bio 105/60..

• lalolitala
    09. Srpanj 2019. 16:19

Curke jel ko razmisljo o onom gelu dianatal? Ja sam ga kupila jer imam fobiju da ce trajat dugo ko prvi put. Bar da mi na pola ublazi ja bi bila sretna. Jel neko mozda ima iskustva iz prve trudnoce il poznanice?

• ReginaP
    09. Srpanj 2019. 16:33

lalolitala, gdje si ga uzela? Ja planiram uzeti. Ne znam jel pomaze sta, ali odmoc ne moze pa sam spremna pokusati sve sto moze pomoci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.