Za pojas su rekli u bolnici prvi put da to ne preporucuju jer se onda misici sporije vracaju na svoje mjesto..
Nije me bolilo nista nego mi je unutarnje usce bilo vec na v oblika i cerviks na 23mm. Sad se nutarnje nesto povuklo na y oblika al cerviks na 20mm. Idem u cet na kontrolu i ne znam kaj ce bit. Lezim, skuham si samo kavu i odem na wc. Ako bas nema ko odvedem malu u vrtic al ajde, vrtic je na 2minute..
Ahaa, samo odmaraj sto vise bit ce to sve dobro 😉
Nisam znala da de misici uljene od pojasa 🙄 ja sam mislila da je dobro, da drzi organe na okupu, da prije ode trudnicki trbuscic i zbog kukova da se prije vrate u normalu.
Meni su nakon carskog rekli da ne stavljam steznik, nosila sam malo visocije gacice i sve je bilo ok.
Evo ja gotova napokon. Skoro sam dva puta povracala al sam izdrzala.. drugi put krv vadit mi je bilo katasrofa nije mi pogodila venu pa je micala lijevo desno i bolilo bas jako, ma uzas haha al prezivjela😂 a nalaz ja se nadam bude dobar vidjet cemo. ak mi se te zgaravice ne smire cu svakak pitat ginekologa sta mi preporucuje.. jer ja radensku stvarno ne mogu podnjet hah
Evo ja gotova napokon. Skoro sam dva puta povracala al sam izdrzala.. drugi put krv vadit mi je bilo katasrofa nije mi pogodila venu pa je micala lijevo desno i bolilo bas jako, ma uzas haha al prezivjela😂 a nalaz ja se nadam bude dobar vidjet cemo. ak mi se te zgaravice ne smire cu svakak pitat ginekologa sta mi preporucuje.. jer ja radensku stvarno ne mogu podnjet hah
Ja sam pila caj dumbir-limun i stvarno mi je bilo bolje, al naravno kako kome 😊
Mislim da tim jadnim sestrama padne mark na oci kad ja dodem vadit krv. Dugo sam govorila da padam i da moram leci. U prosloj T sam se malo ohrabrila jer je stalno bilo nekog bockanja, pa sjedim, s tim da najcesce kazem da ce mi biti lose ako ne pogode od prve 🙄
Zadnji put kad mi je bilo lose sam cak lezala i skoro sam ostala bez svjesti. I to sam bila privatno i lezala u onoj finoj stolici. Jos se sestra malo uspanicila kad me vidila onak blijedu, pa se ja jos vise uplasila, stala mi krv i tak 🙈
Aurora87 pricaj mi ja vise ne zelim ulaziti u nikakve razgovore ako nam ko dode jer uvijek bleblem nesta i ispanem glupa, vozit sam prestala ima mj dana jer nit mi rade refleksi nit sam ja sposobna razmisljat o drugim ljudima u voznji samo se iskljucim i vozim zato bolje ne, ne kuham al da kuham najvjerojatnije bi bilo cudo u kuhinji 😂😂😂
Mislim da tim jadnim sestrama padne mark na oci kad ja dodem vadit krv. Dugo sam govorila da padam i da moram leci. U prosloj T sam se malo ohrabrila jer je stalno bilo nekog bockanja, pa sjedim, s tim da najcesce kazem da ce mi biti lose ako ne pogode od prve 🙄
Zadnji put kad mi je bilo lose sam cak lezala i skoro sam ostala bez svjesti. I to sam bila privatno i lezala u onoj finoj stolici. Jos se sestra malo uspanicila kad me vidila onak blijedu, pa se ja jos vise uplasila, stala mi krv i tak 🙈
Ja vec par god unatrag uvijek trazim da mi lezecki vade jer mi se dogadjalo da kad se dignem nakon vadjenja mi bude lose pa sam ionako morala leci...ali sjedecki sam vadila na ogtt 2.i 3.put i kod profila kad se najedem, onda mi bude okej 😅
A gle, i njima je bolje da legnemo nego da imaju brigu s nama kasnije 😅😅😅
Jutro
Renata tih pokirvaca imas u dm-u. Ja bila kupila zadnji put za bolnicu, imam ih jos u torbi
Irma sretno s ogtt. Pitaj gin preporuku za zgaravicu, neki daju renine
Hvala, zaletit cu se sutra kupiti
Sortiraj odgovore
Najstariji