Opet ja i moja zapazanja, razmisljanja i pitanja 🤣
Dakle, nije da sam ja nesto pic pic ili pak neka sminkerica ili sl, ali npr kad po ljeti vidim na mladoj zeni nesredjene nokte na nogama 😱
Ili pak neku mladju zenu koja nakon sto rodi se zapusti jer kao sta, je zivot zavrsio?! 😵
I sad pitanje 😄 Vi cure kojima je vec trbuh poveci, da li mozete pojesti istu kolicinu hrane kao i kad je bio manji? Meni se cini da sad kako mi jace raste i zeludac mi se smjesta vise da mi stane manje hrane, a ako pojedem istu kolicinu onda me stisce 😞
Ja preko ljeta ako uhvatim vremena nalakiram al nisam osoba koja ce hodati u japankama ili papucama a pogotovo ako idem kuda tenisice su za mene zakon, al to je sve od osobe do osobe, kakva cu biti nakon poroda pojma nemam najvjerojatnije zombi dok se nufuram u sve to 😂😂 tako da nikome ne zamjeram nista.. Pitanje kakav je dan i sta je za jesti ako je nesta fino pojest cu puno pa poslje disati na skrge 😂😂😂 al kad je vruco nemogu puno pojesti i gledam sto laganiju hranu 😁
Pojas za poslije poroda cu ja nabaviti svakako, naruciti vjerojatno s alija da ne placam puno ovdje ako ne posluzi svrsi. Ne moze odmoci, misici se ne mogu samo tako umrtviti, ja ga ne planiram nositi dan i noc. Sve frendice koje su rodile su ga nosile i puno im je pomogao jer su bez njega imale osjecaj "propadanja" u trbuhu. U svakom slucaju cu probati pa vidjeti. Probala sam ga ovako bezveze kod frendice i opcenito mi se svida taj osjecaj imanja steznika na sebi, kao i pojasa za kraljeznicu i tak.
...
Moj mozak je isto na off. Neki dan sam stavila kuhati juhu, upalila plin i kad sam se vratila pogledati za nekih pola sata skuzim da radi kolut pored lonca za juhu 🙈
Listaaaa 🥰
KOLOVOZ
ayla - 22.8. Djevojčica💜
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
Breskvica - 14.9., djevojčica💜
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
LollyBB - 15.9 dječak💙
Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
Nopobo- 21.09. curka💜
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
Marinaaaa- 2.10.,
DaVoS - 3.10., djevojčica💜
Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
Petrica87 - 06.10, dječak💙
Natalie - 7.10. dječak💙
Laura233 - 7.10. djevojcica💜
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
sreca - 16.10.- Curica💜
Doris3101 - 16.10. - dječak💙
Lady_Bird - 20.10. curka💜
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
fritula - 23.10. - dječak💙
Teresita - 24.10-dječak💙
MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
Manich - 26.10.
STUDENI
Luce35- 01.11 - curica 💜
anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
lala3 - 17.11. djevojčica 💜
Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
Iwancheee- 26.11. dječak💙
Katja32- 28.11
Aurora, to se zove Mamnezija :D http://www.roditelji.hr/obitelj/kod-trudnica-novih-mama-mijenja-se-struktura-mozga/ evo jedan članak na tu temu
Ja inače baš puno volim pričat i sad zadnjih 2 mjeseca sve više zaboravljam riječi. Kod kuće počnem objašnjavat usred rečenice pojam tj riječ koja mi fali pa mi mm nadopunjuje, ali kad sam isla na neke sastanke mi je bilo preuzasno. I recimo gubim dijelove, jucer nisam znala jesam ujutro setala psa ili znam da sam s nekim pricala i ne mogu se nikako sjetit sta mi je ta osoba rekla i na kraju moj osobni "favorit" kad usred rečenice zaboravim sta pricam. Zeza me mm stalno da mi je to najveca kazna pogotovo kad zelim nesto dokazat, a nemam rijeci hahah
Regina nisam znala da postoji dijagnoza za to 🤣
Aurora stalno mi je u zivotu mozak bio na 300% u radu i sklon multitaskingu, a sad od kad mi je stalno "mozak na paši" radim jednu stvar i zaboravim dosta toga. Idem nekud i zaboravim zasto ja tamo idem uopce 🤣 "ne znam jesam pošla ili došla"
Pricam s nekim i uopce ne mogu pratit ljude u razgovoru. Zajednicke odluke delegiram sve na muza i to mu cudno jer sam ja uvijek nesto brojala ili imala puno toga za reci na temelju donosenja nekih bitnih pitanja. Osim zaborava i pad je koncentracije totalno. Mislila sam da mi se mozak ulijenio i preopustio ali sad vidim da ima i dijagnoza za to.
Neki dan kod seke i kaze ona sto sam sutljiva stalno i smirena tako kaze da sam bas blazena sada 🤣(inace brbljam i brbljam neprekidno, i bas se uzarim u toku rasprava još pogotovo ako sam u pravu, a sad ih i izbjegavam) a ona ne zna da ja nemam pametne rijeci. Pricam s necakinjom od 4god i shvatim da me dijete šiša u riječniku samo tako, kao sto je netko rekao a mozda i ti Aurora, zablokiram usred recenice jer se ne mogu sjetit necega.
Evo za nas brbljave napokon smo ostale bez rijeci doslovno i ja bi pripisala da je to blazeno sad okruzenje za nase bliznje 😂😂😂😂
Ja sam isto za steznik, ne znam jos puno o svemu tome, ali nesto treba tu zludnru poslije drzati na hrpi 🙈🙈
Sto se tice zaboravljanja itd neki dan nosim frendici doznake jer radi u Hzzo-u i ona mi sve fino tamo obavi i zvrcnem ju da cu doci za 10 min, pricekam dragog da se spremi, uzmemo pse i u setnju s njima, naravno bez doznaka i ne do nje jer sam zaboravila da sam ju zvala, cak nisam ni mob ponijela. Dodemo doma nakon sat vremena i vidim da me je zvala i nazovem ju nazad i umirem od smijeha. Sta ces.
A to da se zene zapuste kad rode mi je koma. Onak ti si svoju zivotnu funkciju ispunila i bas te briga pa hodas masne glave s izrastom do pola, dlakava i debela ko kit, al nema veze jer ti si rodila iako je od tada proslo 5 godina 😂
Ne znam, ja se volim srediti, posao mi zahtjeva uvijek make up i frizuru, takoder i da se lijepo obucem. Stalno sam medu ljudima. Sa dragim cesto odem na rucak, puno puta budu poslovni partneri i njihove supruge i ne zelim doci ko da me poplava donijela. Inace se volim lickati pa mi je ovo fakat nezamislivo.
Joooj da, zaboravila sam reci da sam jutros vadila zeljezo i vrijednosti su od 8-30 a meni je 9,4. Pokazat cu u cetvrtak ginekologu pa nek vidi jel mi treba mozda malo podebljat to. Ima mama doma domacu aroniju jer seka seka vuce tu anemiju godinama. Svaka menga joj zeljezo opadne.
I jucer sam pokupila u ljekarni caj lista maline pa cu pocet s tim cim se konzultiram u cetvrtak.
Aurora bas mi je slatko kako je dragi simbolizirao vasu obitelj sa tim ruzama ❤️
Ja sam rekla za reflustat da smiju trudnice (provjerila sam s dr opce prakse ,gin, ljekarnikom i uputstvima) - sto je sigurno, sigurno je 😂😂
Sto se tice "oglupljivanja" u trudnici, mislim da mi se dogodi tu i tamo da bubnem glupost 😃
A ovo za sredjivanje, nadam se da cu nastavit kao i prije trudnoce. Iako ja nemam problema s nalakiranim noktima na nogama, ne lakiram nikad, previse sam lijena za to. Lijepo mi je vidjet cure s nalakiranim noktima.
Ja nikad prije nisam imala zgaravicu nisam znala sta je to, jela sam kasno i brzo i nisam se s njom susrela al zato jesam sad i uzasno je, ja sad ionako moram samo lezati i naravno kad jedem idem lec i najvise idem na lijevi bok kazu da manje dolazi do zgaravice sta je i tocno
E tak i ja. Uvijek su svi spominjali kak imaju kak je to odurno ovo ono ja nisam nikad vjerovala da je bas tak strasno a sad kad sam to dozivjela uzaaas..
Ja se ne sminkam, imam malo problematicno lice koje ne podnosi puder bilo koje vrste pa cemu se patiti. Nokti i kosa su mi uvijek sredjeni, a ako nekad i stavim nesto sminke svede se na maskaru i malo rumenila, lice namazem toniranom kremicom i jedva cekam doci doma i to skinuti 🤣🤣.
Ja sam se jucer uhvatila da ne znam ni kud
sam ni po sto krenula. Muz me promatra i pita jel mi slabo. A ja zamisljena, pokusavam dokuciti sto mi je bilo na umu pa pobjeglo 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji