Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    09. Srpanj 2019. 10:39

DijMar

Jutro!
    Irmasretno! Mene zgaravica uhvati na par dana pa onda opet par dana nis i tak, a za sad isto mogu mineralnom rijesit je…
    Renatane znam koliko imate iskustva sa kupnjom auta od tih mesetara, ali mi smo se vec opekli s njima tak da obavezno idite sa odabranim autom u servis da provjerite stvarne kilometre i stvarno stanje auta. Jest da platite taj pregled, ali ste barem mirni i nemate kroz koji tjedan vecih troskova ak se nes pokvari…

Ma tako smo se i s proslim autom opekli. Bas sad mm kaze da bi skupio jos novaca da kupi nesto bolje a ja nestrpljiva jer nisam navikla biti bez auta. Znam da se auto ne kupuje na horuk, nista bez mehanicara i radije cekati da nadjemo nesto dobro nego se zeznuti.

PatyDi
    09. Srpanj 2019. 11:00

renata.koscec

DijMar

Jutro!
    Irmasretno! Mene zgaravica uhvati na par dana pa onda opet par dana nis i tak, a za sad isto mogu mineralnom rijesit je…
    Renatane znam koliko imate iskustva sa kupnjom auta od tih mesetara, ali mi smo se vec opekli s njima tak da obavezno idite sa odabranim autom u servis da provjerite stvarne kilometre i stvarno stanje auta. Jest da platite taj pregled, ali ste barem mirni i nemate kroz koji tjedan vecih troskova ak se nes pokvari…

Ma tako smo se i s proslim autom opekli. Bas sad mm kaze da bi skupio jos novaca da kupi nesto bolje a ja nestrpljiva jer nisam navikla biti bez auta. Znam da se auto ne kupuje na horuk, nista bez mehanicara i radije cekati da nadjemo nesto dobro nego se zeznuti.

Mozda je cak bolje otic do ovlastenih prodavaca koji prodaju rabljene pa ti daju i garanciju, a mozes i na rate kod njih...sretno 😉

• MonaL.
    09. Srpanj 2019. 11:06

Kakav sirup mogu koristiti za suhi kašalj? Svako ljeto ga dobijem, pretpostavljam od klime ,izgubim i glas. Nemam temperaturu,nikakve popratne simptome. Samo suhi kašalj i promuklost.

• ReginaP
    09. Srpanj 2019. 11:08

Aurora, to se zove Mamnezija :D http://www.roditelji.hr/obitelj/kod-trudnica-novih-mama-mijenja-se-struktura-mozga/ evo jedan članak na tu temu
    Ja inače baš puno volim pričat i sad zadnjih 2 mjeseca sve više zaboravljam riječi. Kod kuće počnem objašnjavat usred rečenice pojam tj riječ koja mi fali pa mi mm nadopunjuje, ali kad sam isla na neke sastanke mi je bilo preuzasno. I recimo gubim dijelove, jucer nisam znala jesam ujutro setala psa ili znam da sam s nekim pricala i ne mogu se nikako sjetit sta mi je ta osoba rekla i na kraju moj osobni "favorit" kad usred rečenice zaboravim sta pricam. Zeza me mm stalno da mi je to najveca kazna pogotovo kad zelim nesto dokazat, a nemam rijeci hahah

• Kengurica
    09. Srpanj 2019. 11:20

Rennie za zgaravicu iako je meni preslab, al njega smiju trudnice i mnoge kazu da im pomogne. To je tabletica pepermint koju pozvaces. Meni pomogne soda, i ja inace sodu godinama pijem (ne cesto nego po potrebi) i od nje mi nista nije bolje, al koliko znam ne balja ju precesto. Netko je rekao da reflustat gel smiju trudnice. Ako smiju on super oblaze sluznicu zeluca. Ja recimo jos nemam neke zgaravice ceste jer je valjda rano, al evo nabrijala sam se na pekmez i pojela ga prije spavanja i pozalila. 

09. Srpanj 2019. 11:28

Men je najgore ako pojedem sta kasno, preksinoc sam blize 10h pojla dva konadica strudlina i naravno rigala vatru poslje ako jedem do 8 bude mi ok tj nemam zgaravicu i naravno moram polako jesti 

• Kengurica
    09. Srpanj 2019. 11:30

E pa zgaravica i gastritis i refluks se uvijek pogorsavaju kad jedemo kasno jer brzo dodjemo u lezeci polozaj koji nam vraca gore hranu, zatim iza masnog i iza slatkog. Vjerojatno su to okidaci i u trudnoci.

PatyDi
    09. Srpanj 2019. 11:36

Opet ja i moja zapazanja, razmisljanja i pitanja 🤣
    Dakle, nije da sam ja nesto pic pic ili pak neka sminkerica ili sl, ali npr kad po ljeti vidim na mladoj zeni nesredjene nokte na nogama 😱
    Ili pak neku mladju zenu koja nakon sto rodi se zapusti jer kao sta, je zivot zavrsio?! 😵
    I sad pitanje 😄 Vi cure kojima je vec trbuh poveci, da li mozete pojesti istu kolicinu hrane kao i kad je bio manji? Meni se cini da sad kako mi jace raste i zeludac mi se smjesta vise da mi stane manje hrane, a ako pojedem istu kolicinu onda me stisce 😞 

09. Srpanj 2019. 11:36

Ja nikad prije nisam imala zgaravicu nisam znala sta je to, jela sam kasno i brzo i nisam se s njom susrela al zato jesam sad i uzasno je, ja sad ionako moram samo lezati i naravno kad jedem idem lec i najvise idem na lijevi bok kazu da manje dolazi do zgaravice sta je i tocno 

• Kengurica
    09. Srpanj 2019. 11:48

Povisene podnice pomazu kod zgaravice, ali ja nemam podnicu kojoj se uzglavlje dize.
    Dijmar, ali neke zene se inace ne vole sredjivati. Ma ja njima zavidim. Ja se sad sikiram kaj nemam dobro dupe pa ne mogu one lijepe uske haljine nositi. Pa sad zelim do ducana, a nekako sam sva strgana danas, a ne zelim bez maskare i rumenila, a nikako skupiti snage da to nabacim. Radije bih da samo odem nenasminkana. Doduse ja sam starija zenska i kad sam bila mladja sam si bila ljepsa po defaultu, a sad se oslanjam na pomoc sminke, odjece ;) iako nisam neka koja se bas bas sredjuje, full umjereno, ali maskara, korektor i rumenilo su mi must. 
    Cure, jesu nekog ledja vec pocela boljeti rano? Bole li vas uopce ili srecom imate snazna ledja? Mene vec zna smetati sto se ne mogu skroz zgrbaviti zbig trbuha pa su ledja pocela zafrkavati. Pokusavam pomalo doma vjezbati jer mi se ne upisuje na vjezbanje ljeti, al stvarno sam lijena guzica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.