Aurora ma upravo bas tako... Mm roditelji nist nit ne govore jer su njemu u par navrata u prici rekli da se nema iako 3plate u kuci se ostvaruju ali ne tice me se, pa niti ne ocekujem nista od njih niti trazimo, ali znam da ako dodju kad dodju bit ce nepotrebnih gluposti i bzv ce se istrosit sto nije potrebno, beba ce ionak biti opremljena. I tako prije kad god su nesto muzu ponudili ili obecali dobio je od njih noz u ledja, pa smo se naucili ne imat posla s njima. Uglavnom jedini neki pretjerani trosak su mi ta kolica jer ih planiram imat i za drugo i krevetic ovo sve ostalo su mi nekako sitnice koje beba u pocetku niti ne trazi da je se mazucka i ko zna sto stavlja joj na kozu pa ne valja niti pretjerivati.
Arena mi je prek puta, svak malo nesto negdje nadjem i ne necete naci u jednom ducanu sve to su sve zablude. Ali ne stvaram si stres po tom pitanju, sto si ne kupim uzmem od sestrinih curica iako ima toliko ocuvane i preljepe robice da se zapitam sto ja kupujem, ali opet jedva smo cekali svoje zelimo i mi neku joj novu stvar kupiti po svom gustu 🥰

Frajlasmeta me zato jer ja nemam gest.dijabetes, a ona navodi da imam…
Pa kak nemas ako ides na profile? Ne moze te slati na profile ako ti ne vodi dijagnozu

Nalaz gotov. Mrvicu poviseno al mislim da je oke to
Ovisi ti o gin.... ja sam zbog tog na taste 5,2 isla svaki mjesec na profile.

DijMar, imas doktoricu koja te bespotrebno plasi i to je uzas jer ti bezveze nabija paniku. Ja imam 29 cm plodne vode pa moja nije toliko zabrinuta samo ae dalje vodim u bolnici a ne kod nje.
Sto se tice stvari, nama su moji kupili kolica, njegovi krevetic i madrac a od sve ostale rodbine smo dobilo par tisuca kuna kad smo skupili za sve ostale stvari tako da mi prakticki lipe nismo za bebu dali. Da smo znali da ce tako biti prije bi mi na bebu isli 😂😂😂 Sto se tice sredivanja ja isto volim vidt da je zena sredena bila trudna ili ne. Meni muz lakira nokte na nogama i reze jer ja vise ne mogu ali bas me zanima sta cu kad ode na brod

Nama je moja seka dala puno stvari i mama moja nam je kupila krevetic, madrac, podloge i te stvari i svako malo kupi neku robicu. Svekar i svekrva su kupili kadicu kad su culi da ce nam moja mama krevetic kupiti,a do tad nista nisu spominjali i sad mi kupuju robicu u second handu. Nemam nista protiv second handa nego sto mi kupuje kosulje malom, robicu za curice, robicu za uzrast od 2 godine.. Ne znam jel me zajebava ili sta misli s tim da radi.. Ostalo sve smo si sami kupili, imam osjecaj ko da sam neki jadnik koji ceka da se neko spusti s nebesa i pita ga sta zeli za babinje.. Vec vidim da ce biti drama kasnije jer nece imat sta za kupit, ali me zabole.. u cijeloj toj prici mi je najjaca sogorica bila, kaze ona meni ja ti imam hrpu stvari pa ti meni javi sta tebi treba pa cu ja vidit jel imam. Onak ako mi nesto zelis dati ili ponudit valjda me pozoves kod sebe ili pripremis pa da si uzmem sto mi treba, a ne ja cu tebe zvat stalno za svaku stvar.. Sestrina prijateljica mi je vise dala nego vecina rodbine. Cura je cula da sam dosla kod mame i javila mi se i donijela mi vrecicu robice koju je njezin mali prerastao i kak je rodila prije 3 mjeseca mi je hrpu nekih linkova poslala i savjeta dala.. Bas me jako ugodno iznenadila

Curke, u C&A sam vidjela vrece za spavanje za 30tak kuna. Snizene sa skoro 200,svih velicina... Kak oni stoje sa velicinama? Kupila nekakvo kao odjelce velicinu 56, pa sam se iznenadila usporedujuci s nekim stvarima koje dobili koje su isto velicina 56. Izgledalo mi malo vece,ali nisam mogla odoljeti 😂😁😁
Hvala na linku za mamneziju, znala sam da postoji razlog mojoj zaboravljivosti i izjavljivanju gluposti 😆😆
Netko je pitao za suhi kasalj.. u ljekarni ima sirup od bijelog sljeza (40tak kuna) meni je to pomoglo..

Frajlasmeta me zato jer ja nemam gest.dijabetes, a ona navodi da imam…
Pa kak nemas ako ides na profile? Ne moze te slati na profile ako ti ne vodi dijagnozu
Kad sam zatrudnila, na prvom vadjenju je bio povisen i od tada ona mene salje na obicna vadjenja secera i profile i ogtt sam obavila vec davno, bez obzira na to sto je sve savrseno! Kazem da je zena luda!
Nama nitko jos nista nije dao, a sad smo 9 tj do poroda. Mama mi je obecala dati cim dobije placu da kupim sto treba jer kod njih nema baby trgovina, a od dragog roditelji ne spominju nista. Najvise me zalosti sto se brat nije nista sjetio, mislim ja uopce ne gledam inace na to materijalno, ali da ja saznam da cu postati tetka i to prvi put sigurno bih s veseljem nesto kupila. Nekako svi oni kao da nemaju osjecaj koliko se zapravo novaca potrosi na pripremu za dolazak bebe. Iako cemo mi stvarno uzimati sve minimalno opet se toga nakupi puno. Izgleda da svi cekaju da se beba rodi pa ce se onda trgnuti, a mozda se i onda razocaram 🤣🤣
Kad rodim ja cu reci svojima i njegovima da svakako dodu kad god mogu, ne moraju nista cekati jer smo daleko i ionako se ne vidamo precesto. A za ostale cu vidjeti kako cu se osjecati, ako cemo biti dobro ne smeta mi da dolaze i prvih mjesec dana jer bih tako malu bebu ionako odvojila od gostiju, a jedino sto mislim skuhati je kava, ostalo sve ce biti made in trgovina 😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji