Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    05. Srpanj 2019. 00:44

Pikulica19

Koja razlika kad sondom mjere cerviks i FS-a? Sta nebi to trebale biti iste mjere ili bar priblizne?
    Ili sam ja pobrkala nesto 🙄

Pa ja stvarno ne znam. Na jednom pregledu sam bila van HR jer sam imala neki ‘incident’ i oni samo preko trbuha rade i bas mjere cerviks na taj nacin. I ta koja me gledala je bas nekakva sestra specijalist za abdominalnu ultrazvuk. 

• Kengurica
    05. Srpanj 2019. 00:45

Ayla a kad mislis krstiti dijete? Ja sam dva puta kuma krsna i nije bas da su me osobito rano pitali. Tata ti to vjerojatno kaze da se ljudi stignu financijski pripremiti, ali sta ja znam pa beba se jos nije rodila. Mozda cim se rodi da pitas.

05. Srpanj 2019. 00:49

Kengurica

Ayla a kad mislis krstiti dijete? Ja sam dva puta kuma krsna i nije bas da su me osobito rano pitali. Tata ti to vjerojatno kaze da se ljudi stignu financijski pripremiti, ali sta ja znam pa beba se jos nije rodila. Mozda cim se rodi da pitas.

Mislimo 2 mj nakon rodenja, dok je jos lijepo vrijeme a ne da snijeg zapane, pa da najvjerojatnije zbog financija se ranije i pita al nez koliko, vidit cu onda jos kako idu ti obicaji kod nas 😂😂 

• Pikulica19
    05. Srpanj 2019. 04:44

Jutro 🦉

Kengurica

Pikulica19

Koja razlika kad sondom mjere cerviks i FS-a? Sta nebi to trebale biti iste mjere ili bar priblizne?

Pa ja stvarno ne znam. Na jednom pregledu sam bila van HR jer sam imala neki ‘incident’ i oni samo preko trbuha rade i bas mjere cerviks na taj nacin. I ta koja me gledala je bas nekakva sestra specijalist za abdominalnu ultrazvuk.

A nemam pojma nit ja bome, ali bas me zanimalo jer mi je dr. na zadnjem mjerenju sondom 60mm, a sad 22mm kod druge ... 🤷‍♀️

• MonaL.
    05. Srpanj 2019. 05:22

Pikulica19

Jutro 🦉

Kengurica

Pikulica19

A nemam pojma nit ja bome, ali bas me zanimalo jer mi je dr. na zadnjem mjerenju sondom 60mm, a sad 22mm kod druge … 🤷‍♀️

Baš ogromna razlika,skoro pa nemoguća. Ako je 22 mm, mirovanje obavezno

05. Srpanj 2019. 06:45

Jutroo 

• Pikulica19
    05. Srpanj 2019. 07:09

MonaL.

Pikulica19

Jutro 🦉

Kengurica

Pikulica19

A nemam pojma nit ja bome, ali bas me zanimalo jer mi je dr. na zadnjem mjerenju sondom 60mm, a sad 22mm kod druge … 🤷‍♀️

Baš ogromna razlika,skoro pa nemoguća. Ako je 22 mm, mirovanje obavezno

Znam da s prstom ne moze biti precizno mjerenje, bas idem 15.tog na Anomaly scan pa cu bas pitati za sve pa tako i to da sam zabrinuta. Znam da s prstom ne moze biti precizno mjerenje, ali opet nije mi jasno...
    Nisam dobila termin prije 15.tog a treba do 22tt ga obavit, a ja cu biti 22+6tt jel ikome to bio problem ako je kasnije radio? 

mc_zgb
    05. Srpanj 2019. 07:10

Jutrooo 😊
    Bas ste se raspisale jucer popodne 👌😁 Ja sam bila u gradu s muzem malo, bas je lijepo, svega ima. Isli na burgere i kolace, prosetali malo, napokon sam medju ljude malo izasla 😂
    E i mene zanima ovo za kumove, kada ih pitati. Mi smo planirali imati krstitke tek na proljece, tipa sa 6 mjeseci kad beba navrsi. Mi smo bili kumovi nedavno, mali nije imao ni 2 mjeseca, bilo je glasno tijekom krstenja 😂 Malo je tesko bilo, jer se bas sav uznemirio kad smo ga mi trebali drzati, pa mi je skroz napeto to sve bilo 😕

luce35
    05. Srpanj 2019. 07:18

Jutro cure, probudili me ovi iz cistoce drndanjem kontejnera 🤣.

Vidim spominjete kumstvo, ne znam kakvi su obicaji kod vas da se kumovi financijski trebaju pripremati 🤔. 

fritula
    05. Srpanj 2019. 07:55

Jutro.
    Kad već pišete o mjerenju cerviksa, jel' to baš tražite od doktora ili oni to sami mjere.
    Ja sam se prošli put žalila dr da me probada nešto vaginalno pa je radila briseve i mjerenje vaginalnim uzv. Sve je bilo ok ali mene i dalje probada.
    Već s se spremila opet joj reći i rado bih da mi prati stanje cerviksa sad svaki put. 
    U.prvoj trudnoći sam se ranije otvarala više se ne sjećam kad je krenulo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.