Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Srpanj 2019. 10:52

Di nam je Aurora87 nema je vec 2 dana 🤔

Leona29
    05. Srpanj 2019. 11:48

Bokic svima 😘
    Malo sam vas citala... 
    Meni moj gin radi ptžrco rucno pregled (ovaj put je bas bilo bolno nekako) pa mi mjeri cerviks sa sondom i onda pogleda bebu preko trbuha...
    A za kumstvo... Mi smo mislili jednu moju frendicu, a sva sreca pa joj nismo rekli, zato sta vidim da za svih ima vremena a za mene ne, znaci 500 puta sam ju vec zvala na kavu i nikad nemoze kao zauzeta, radi, pa ovo pa ono.. E onda smo se slucajno vidjele u gradu pa kaze ona aj doleti na kavu reko ocu i tako mi dosadno.... I neki dan meni dosadno ja njoj poruku posaljem i opet ona pocela, pitam za drugi dan pa opet nesto, mislim se u sebi ma znas sta ko te sisa, nije da nemas vremena nego neces pa se vuces samo.. Bas sam i dragom rekla... Kaze on pa jel ona tebe zvala koji put, jel pitala kako si ti i beba, reko pa nije.. Kaze on e pa onda se ne javljaj vise ni ti njoj a i trazit cemo drugu kumu... I u pravu je bome! Zasto bi ja nju stalno zvala a ona se meni vadila na nesto, da bi ja posle na drustvenim mrezama vidila da cura uziva i da zapravo ima vremena nego sere... Ma daj pa nece mi takva bit djetetu kuma.. 

anemone
    05. Srpanj 2019. 11:55

renata.koscec

Ja vec obavila sve jutros, isla dati urin, pokupila nalaz ogtt-a koji je dobar, odjavila auto i sad odmaram.
    Anemone, bas sam procitala tekst o carskom, taj dr je mene poradjao i super je. Kako mi ne gine opet carski, kad krenem u TA, pitat cu moze li se traziti francuski carski.
    Mala mi ke na zadak i kaze ginic jucer, jednom carski, uvijek carski. Takodjer mi je rekao da lezim na lijevom boku i ledjima da se nesto izjednaci ali sam zaboravila sto. Mislim da je vezano uz okretanje djeteta. Moj trudnicki mozak slabo pamti.

Daaa, svakako se raspitaj, ovo iz teksta zvuči super, naravno, koliko operacija može biti super. Ali u svakom slučaju, bolje nego klasični zvuči što se tiče oporavka 😊
    Kod nas je neko pravilo da je uvijek carski nakon carskog, čitala sam neki tekst da to vani nije praksa. 

• Nensy0308
    05. Srpanj 2019. 12:03

Curke jel ima koja od vas probadanja na lijevoj strani trbuha dolje kak su jajnici? Mene već sad drugi dan za redom zna tako sjeći dok hodam. Ne uvijek ali malo sjeće pa prestane. A sad sam 25 tjedan i 4 dana. U utorak idem na kontrolu.
    Mislila sam se čut s ginekolom ali ne znam..

05. Srpanj 2019. 12:19

Nensy0308

Curke jel ima koja od vas probadanja na lijevoj strani trbuha dolje kak su jajnici? Mene već sad drugi dan za redom zna tako sjeći dok hodam. Ne uvijek ali malo sjeće pa prestane. A sad sam 25 tjedan i 4 dana. U utorak idem na kontrolu.

Dali te beba mozsa udara s te strane i da pogodi bas u zivac jer meni se to desava s desne strane

PatyDi
    05. Srpanj 2019. 12:30

Nensy0308

Mene je probadalo tako prije neka 2 mj, par dana lijevo pa par dana desno, ali ne kod hodanja nego kad bih sjela ili se dizala...spomenula sam to gin, ali nije previse reagirala posto bol nije stalna bila...sve skupa mi je trajalo oko 2 tj

• Nensy0308
    05. Srpanj 2019. 12:31

ayla

Nensy0308

Dali te beba mozsa udara s te strane i da pogodi bas u zivac jer meni se to desava s desne strane

Moguće jer stalno je tu na lijevoj strani. Još sutra idemo na svadbu u Zadar. Bit će zabavno. 😊

• Kengurica
    05. Srpanj 2019. 12:36

Jos sam na stranici di je Pikulica iskesirala 4500kn za kumce. Pa ja na svadbi ne dam toliko za kumstvo. Svaka ti cast, ali srecom moja kumstva, nisu tak puno dosla. 5x sam kuma nekakva, bankrotirala bih ;) Salu na stranu, mene opcenito to sve zivcira u smislu poklona i potrosnje, ja ne bih da mi se daju skupi pokloni i jako bi mi bed bio da netko na moje dijete toliko potrosi. Opcenito mi ise na zivce pretjeran konzumerizam. Ja bih uzela zlatnik, sama izradila svijecu i kupila odjelce i ajde jednom kumcetu sam jos i novce dala. Mi smo u zadnjih par godina valjda imali preko 10 svadbi, ma i preko 15, zamisljam kak bi to da imamo dvije place od 3600. Sve je otislo u krivom smjeru.

• Kengurica
    05. Srpanj 2019. 12:46

Pikulica ovo niposto nije kritika tebi. Tebi skidam kapu.
    Slazem se s Julie ovo oko prijatelja. Nisu to lazni prijatelji, kad si mlad nemas puno obveza i u skoli, na faksu si okruzen morem ljude sa sličnim interesima. Kasnije ljudi imaju nove insterese i manje slobodnog vremena i tu dodje filter gdje nam ostanu samo oni koji postaju visegodisnji prijatelji. To je tako. Zamislite da imate 8 najboljih frendica i dijete i posao, kad bi se s niima vidjali, osobito ako one nemaju djecu. I automatski prestaju svih 8 biti najbolje jer se ne vidite. Ne mislim krstiti dijete, ali imam vec nekog u zivotu tko mi je kuma i tko ce sigurno osim moje rodbine uske biti najblizimdjetetu. 

• ReginaP
    05. Srpanj 2019. 12:55

-ne znam zasto forsiraju carski za carski. Moja sestra je rodila prvo dijete na carski i sada drugo nakon 3 godine prirodno na Merkuru bez ikakvih problema.
    a sto se kumstva tice odlucili smo se za osobu za koju oboje vjerujemo da ce voditi racuna o nasem djetetu i moze biti uzor. Nazalost moj dragi je imao jako losa iskustva s kumstvima, on to shvaca jako ozbiljno i posveti se u potpunosti ulozi i vec mu se nekoliko puta dogodilo da ga ljudi zovu za vjencanog kuma i onda ubrzo nakon vjecanja izgube kontakt zbog nekog razloga pa sav bude razocaran. I nisu to svjeza prijateljstva vec dugogodisnja. Mene je prije mucilo sto nemam vise prijatelja, ali sam shvatila da mi je draze imati 5 pravih na koje mozes racunati nego 20 povrsnih koji se nece sjetit ni pitat kako si.. Imam prijateljicu s kojom sam jako dobra od srednje skole bila i ona jos uvijek ne zna da sam ja trudna. Ne zivimo u istom gradu i trebale smo se vidjeti pa sam joj planirala uzivo reci jer mi je bilo glupo poslat joj e ja sam trudna sta ima kod tebe, medjutim svaki put je bilo nesto i na kraju se nismo vidjele. Sad se odselila u novu drzavu i ja joj se javim i reko sad cu joj reci preko poruke i ona usred dopisivanja prestane odgovarat, e reko jbg pa zasto se ja uopce trudim. Tako da eto valjda seljudi mijenjaju, mi se mijenjamo pa je valjda i normalno da neka prijateljstva prestaju,a neka nova nastaju :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.