Mene tako zanima kako nas sinčić izgleda. Komu slici? Jedva ga čekam upoznati

I mene to pocinje zanimati i to jako, pogotovo jucer nakon pregleda kad sam vidila pola lica bebinog jos sam vise uzbudenija i tako sam uzbudena zbog toga, sad mi je zao jer nisam osla privatno na 4d pregled al nema veze ionako jos malo pa cu ju gledati svaki dan 🤗
Bome da, ti fakat sitno brojiš 🤪 al brzo ćemo svi, taj srpanj ce proletit i evo nas svih za cas

Ja od pocetka imam osjecaj da ce doci ranije neznam zasto, al zelim da to bude poslje 36 tj sta znaci jos 3 tj mirovanja da me neiznenadi i stvarno vrijeme leti kao ludo pogotovo ovih 6mj nisam mislila da ce tako brzo ici al u jednu ruku mi je i bolje nego da je sporo pa da ludim pogotovo od dosade da nije ovih turskih serija ja nezz sta bih 😂😂
Pitanjce imam, koliko ranije vi mislite pitati kumove za kumstvo, ja nezz koliko se to pita ranije, svekar mi kaze da bih trebala vec a ja mislim kako je to rano, ja i muz smo odlucili koga cemo pa bi bio red i pitat 😄
Koja razlika kad sondom mjere cerviks i FS-a? Sta nebi to trebale biti iste mjere ili bar priblizne?
Ili sam ja pobrkala nesto 🙄
Pa ja stvarno ne znam. Na jednom pregledu sam bila van HR jer sam imala neki ‘incident’ i oni samo preko trbuha rade i bas mjere cerviks na taj nacin. I ta koja me gledala je bas nekakva sestra specijalist za abdominalnu ultrazvuk.

Ayla a kad mislis krstiti dijete? Ja sam dva puta kuma krsna i nije bas da su me osobito rano pitali. Tata ti to vjerojatno kaze da se ljudi stignu financijski pripremiti, ali sta ja znam pa beba se jos nije rodila. Mozda cim se rodi da pitas.

Ayla a kad mislis krstiti dijete? Ja sam dva puta kuma krsna i nije bas da su me osobito rano pitali. Tata ti to vjerojatno kaze da se ljudi stignu financijski pripremiti, ali sta ja znam pa beba se jos nije rodila. Mozda cim se rodi da pitas.
Mislimo 2 mj nakon rodenja, dok je jos lijepo vrijeme a ne da snijeg zapane, pa da najvjerojatnije zbog financija se ranije i pita al nez koliko, vidit cu onda jos kako idu ti obicaji kod nas 😂😂
Jutro 🦉
Koja razlika kad sondom mjere cerviks i FS-a? Sta nebi to trebale biti iste mjere ili bar priblizne?
Pa ja stvarno ne znam. Na jednom pregledu sam bila van HR jer sam imala neki ‘incident’ i oni samo preko trbuha rade i bas mjere cerviks na taj nacin. I ta koja me gledala je bas nekakva sestra specijalist za abdominalnu ultrazvuk.
A nemam pojma nit ja bome, ali bas me zanimalo jer mi je dr. na zadnjem mjerenju sondom 60mm, a sad 22mm kod druge ... 🤷♀️

Jutro 🦉Koja razlika kad sondom mjere cerviks i FS-a? Sta nebi to trebale biti iste mjere ili bar priblizne?
A nemam pojma nit ja bome, ali bas me zanimalo jer mi je dr. na zadnjem mjerenju sondom 60mm, a sad 22mm kod druge … 🤷♀️
Baš ogromna razlika,skoro pa nemoguća. Ako je 22 mm, mirovanje obavezno
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji