Pa evo ja navečer u jednom trenu osjetim iznad pupka i skroz po strani kod zdjelične kosti i mislim si pa kako tak na sve strane 🙈🙈🙈🙈 ko da je na nekim drogama 🤪🤪🤪🤪 danas sam jela one nove Domaćice sa brisnicom pa mu se možda sviđaju 😂😂😂😂
Koja razlika kad sondom mjere cerviks i FS-a? Sta nebi to trebale biti iste mjere ili bar priblizne?
Ili sam ja pobrkala nesto 🙄
Moja poludi na muzev glas il ako spava i dotakne mi trbuh ona odma u akciju onda on ima zabranu pristups pogotovo ujutro ako ja spavam
Mene tako zanima kako nas sinčić izgleda. Komu slici? Jedva ga čekam upoznati
I mene to pocinje zanimati i to jako, pogotovo jucer nakon pregleda kad sam vidila pola lica bebinog jos sam vise uzbudenija i tako sam uzbudena zbog toga, sad mi je zao jer nisam osla privatno na 4d pregled al nema veze ionako jos malo pa cu ju gledati svaki dan 🤗
Bome da, ti fakat sitno brojiš 🤪 al brzo ćemo svi, taj srpanj ce proletit i evo nas svih za cas
Ja od pocetka imam osjecaj da ce doci ranije neznam zasto, al zelim da to bude poslje 36 tj sta znaci jos 3 tj mirovanja da me neiznenadi i stvarno vrijeme leti kao ludo pogotovo ovih 6mj nisam mislila da ce tako brzo ici al u jednu ruku mi je i bolje nego da je sporo pa da ludim pogotovo od dosade da nije ovih turskih serija ja nezz sta bih 😂😂
Pitanjce imam, koliko ranije vi mislite pitati kumove za kumstvo, ja nezz koliko se to pita ranije, svekar mi kaze da bih trebala vec a ja mislim kako je to rano, ja i muz smo odlucili koga cemo pa bi bio red i pitat 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji