Iste boje imamo i sve. 😂 Tvoje mice su mi top 😻
Deja moja starija seka ide kod Harni i veli isto da je mrak zenska
Jel i vama idu malo teze sklapanja tih zaklona? Ubiti sve di se moraju ti kruzici stiskat? Ja npr nemogu uopce al oke nova su pa ce to s vremenom i koristenjem otpustit bar se nadam a i ja sam lijevu ruku operirala i imam plocice i slabiju pokretljivost ruke i manje snage neg u desnoj pa vjv i to utjece malo i nekuzim ti zakloni teta u trg to bez problema moj muz mora kruzice stisnit i bradom ih povlaci jel to isto zato jer su nova il sta haha inace je stvarno jak al opce ne moze bez pomoci nekakve sam stisnit krugove i pomaknit
Jel imate kad osjecaj da vam beba drma po crijevima? 😅 Znaci ne lupa na van nego prema unutra 🤔 Ili pak osjecaj da skace po mjehuru, ali onak naizmjence s nogicama, a zapravo su to mozda rukice...joj kak bih rado vidjela neke trenutke kad divlja 👶 Al malo se priviknuo na plazu pa danas nije bio toliko lud kad sam se namjestala 🤣
Moj gin obavezno radi cetvikometriju i pregled rukom svaku kontrolu i ja to nista ne osjetim i uvijek mi se jos ispricava sto to mora, ali da je jako bitno. Inace i abdominalno se vidi donekle cerviks.
Btw ja odlucila napraviti briseve iako sam radila prije trudnoce drito i bum imam bakteriju. A nista nije upucivalo na to. Tako da sam ja za to da se bris obavezno radi, a i cervikometrija.
Meni svaki put isto al mene bas boli.. danas sam imala kontrolu stvarno mi uzasno bilo.. 1100 grama smo i reko je da ce vjv bit malo sitnija beba i odma pito koliko sam ja bila teska dok sam se rodila pa se nije ni cudio haha ja sam bila 2900 svi nesto mali kod mene😂
Ajme jeste aktivne danas, imala sam literature za sat vremena citati 😆
Slabi sam sta zapamtila...
Felicita prezgodna si, izgledas ko da si loptu progutala 😎
Netko ne pitao za c&a, otkad znam da imaju online (od zimus) ovo je prvi put da vidim da su dali besplatno. Iako, u nekom trenu su bili dali dodatno 50% na snizeno i u trgovinama i na netu, a sad je ovih 30% izgleda samo u trgovinama..
Irma, lijepa su kolica. A kosaru si naopako montirala, uvjek mora biti okrenuta prema tebi.
Irma nasa su jos spakirana u kutiji 😅 valjda cu se snaci s njima tak da ti nemam pojma.
Frajla ja sutra idem brstiti u C&A 🤩🤩🤩🤩
DijMar ja imam ponekad osjećaj kao da mi s nogicom ili necim na mjehur pritisne, onako ko da ti se neopisivo pisa ali taj osjecaj dode ko grom iz vedrog neba i onda jurim a na kraju kap 😂😂
Moj gin obavezno radi cetvikometriju i pregled rukom svaku kontrolu i ja to nista ne osjetim i uvijek mi se jos ispricava sto to mora, ali da je jako bitno. Inace i abdominalno se vidi donekle cerviks.
Btw ja odlucila napraviti briseve iako sam radila prije trudnoce drito i bum imam bakteriju. A nista nije upucivalo na to. Tako da sam ja za to da se bris obavezno radi, a i cervikometrija.
Meni svaki put isto al mene bas boli.. danas sam imala kontrolu stvarno mi uzasno bilo.. 1100 grama smo i reko je da ce vjv bit malo sitnija beba i odma pito koliko sam ja bila teska dok sam se rodila pa se nije ni cudio haha ja sam bila 2900 svi nesto mali kod mene😂
I meni moj reko da ce bit sitnija... Ja se rodila sa 2800,prva curka 2800,druga curka 3100,a moj dragi palcic...
Ajme jeste aktivne danas, imala sam literature za sat vremena citati 😆
Slabi sam sta zapamtila…
Felicita prezgodna si, izgledas ko da si loptu progutala 😎
Netko ne pitao za c&a, otkad znam da imaju online (od zimus) ovo je prvi put da vidim da su dali besplatno. Iako, u nekom trenu su bili dali dodatno 50% na snizeno i u trgovinama i na netu, a sad je ovih 30% izgleda samo u trgovinama..
Irma, lijepa su kolica. A kosaru si naopako montirala, uvjek mora biti okrenuta prema tebi.
Rekla nam teta da moze na obje strane🤔 al dobro ovo je iovak sam da vidimo jel sve oke i da poslikamo
Planirate li donirati krv iz pupkovine? Ja cu u zakladu A.R., naravno ako prodje sve testove i bude okej jer mi je u privatnu banku ipak preskupo 😔
DijMar, meni često kao da ceprka i lupka dolje po sredini ili iza kod crijeva i sad kad sam bila na zadnjem pregledu je rekla da mu je glava dolje pa valjda rukicama ceprka 😂 od sinoć osjetim da se pomaknuo i sad osjetim istovremeno udarce dolje lijevo i gore desno, gospodin si zauzeo kosinu
Sortiraj odgovore
Najstariji