Sto se tice spavacica ja sam u 24 sata koliko sam bila dolje 2 trebala iako je soba klimatizirana i bilo je jako ugodno ali mi se prva umazala jer me nisu dobro obrisali iza uzv, a po drugoj kapnila krv prilikom vadjenja. Do tada mi se osusila u sobi ta od gela ali da sam imala trecu dobro bi dosla. Tako planiram za rodiliste, 3 komada i popodne u posjetama muzu dati 2 da opere, utrpa u susilicu i vrati.
Inace mrzim spavacice ali za bolnicu su najprakticnije
U Splitu rađaš? I ja istoo
Sto se tice spavacica ja sam u 24 sata koliko sam bila dolje 2 trebala iako je soba klimatizirana i bilo je jako ugodno ali mi se prva umazala jer me nisu dobro obrisali iza uzv, a po drugoj kapnila krv prilikom vadjenja. Do tada mi se osusila u sobi ta od gela ali da sam imala trecu dobro bi dosla. Tako planiram za rodiliste, 3 komada i popodne u posjetama muzu dati 2 da opere, utrpa u susilicu i vrati.
Inace mrzim spavacice ali za bolnicu su najprakticnije
U Splitu rađaš? I ja istoo
Da, u Splitu sam 😀
Julie, ja isto planiram u Merkur. Rekli su da spavaćice ne trebaju, ali eto, kupila sam jednu za svaki slučaj. U sklopu placa na Savici imaju neke dućane pa sam tamo jednu pamučnu za 70 kn kupila. Nije baš nešto šta inače nosim, ali dobro..
Julie, ja isto planiram u Merkur. Rekli su da spavaćice ne trebaju, ali eto, kupila sam jednu za svaki slučaj. U sklopu placa na Savici imaju neke dućane pa sam tamo jednu pamučnu za 70 kn kupila. Nije baš nešto šta inače nosim, ali dobro..
Ni janisam odusevljena ali Boze moj 🙈 znam da si ti na Merkuru. Isti termin imamo tako da se vidimo gore 😜
Ni janisam odusevljena ali Boze moj 🙈 znam da si ti na Merkuru. Isti termin imamo tako da se vidimo gore 😜
Party zagarantiran.
Irma jel to Moretti 3u1? Pa mi smo uzeli ista onda 😂🙈
Inace sto se tice ginekologa ja preferiram muske jer su njezniji, privatnici su mi uvijek bili ok ali pricamo o dvije zene, jedna je Visnja Latin u poliklinici Vili i druga je iz Harni dr. Tadić. Mesarica je bila na hitnoj u Merkuru. Mlada i nadobudna. Da nisam trudna i da mi se nije radilo o bebi prebila bi ju zbog pristupa i sto me je ustipnula prilikom pregleda sa onim metalnim ne znam ni kak se to zove, izgledaju ko spatule. Znaci, kunem vam se da bi ju prebila. Ja sam tako vrisnula, a ona ni oprosti niti ista.
Moretti da, ma da? Kakve ste vi boje?😊
Morala sam objavit i slike od ove dvije bebice sto provjeravaju jel sve valja oni isto moraju dat zeleno svijetlo😂
Iste boje imamo i sve. 😂 Tvoje mice su mi top 😻
Deja moja starija seka ide kod Harni i veli isto da je mrak zenska
Moj gin obavezno radi cetvikometriju i pregled rukom svaku kontrolu i ja to nista ne osjetim i uvijek mi se jos ispricava sto to mora, ali da je jako bitno. Inace i abdominalno se vidi donekle cerviks.
Btw ja odlucila napraviti briseve iako sam radila prije trudnoce drito i bum imam bakteriju. A nista nije upucivalo na to. Tako da sam ja za to da se bris obavezno radi, a i cervikometrija.
Sortiraj odgovore
Najstariji