Irma nasa su jos spakirana u kutiji 😅 valjda cu se snaci s njima tak da ti nemam pojma.
Frajla ja sutra idem brstiti u C&A 🤩🤩🤩🤩
DijMar ja imam ponekad osjećaj kao da mi s nogicom ili necim na mjehur pritisne, onako ko da ti se neopisivo pisa ali taj osjecaj dode ko grom iz vedrog neba i onda jurim a na kraju kap 😂😂

Moj gin obavezno radi cetvikometriju i pregled rukom svaku kontrolu i ja to nista ne osjetim i uvijek mi se jos ispricava sto to mora, ali da je jako bitno. Inace i abdominalno se vidi donekle cerviks.
Btw ja odlucila napraviti briseve iako sam radila prije trudnoce drito i bum imam bakteriju. A nista nije upucivalo na to. Tako da sam ja za to da se bris obavezno radi, a i cervikometrija.
Meni svaki put isto al mene bas boli.. danas sam imala kontrolu stvarno mi uzasno bilo.. 1100 grama smo i reko je da ce vjv bit malo sitnija beba i odma pito koliko sam ja bila teska dok sam se rodila pa se nije ni cudio haha ja sam bila 2900 svi nesto mali kod mene😂
I meni moj reko da ce bit sitnija... Ja se rodila sa 2800,prva curka 2800,druga curka 3100,a moj dragi palcic...
Ajme jeste aktivne danas, imala sam literature za sat vremena citati 😆
Slabi sam sta zapamtila…
Felicita prezgodna si, izgledas ko da si loptu progutala 😎
Netko ne pitao za c&a, otkad znam da imaju online (od zimus) ovo je prvi put da vidim da su dali besplatno. Iako, u nekom trenu su bili dali dodatno 50% na snizeno i u trgovinama i na netu, a sad je ovih 30% izgleda samo u trgovinama..
Irma, lijepa su kolica. A kosaru si naopako montirala, uvjek mora biti okrenuta prema tebi.
Rekla nam teta da moze na obje strane🤔 al dobro ovo je iovak sam da vidimo jel sve oke i da poslikamo
Planirate li donirati krv iz pupkovine? Ja cu u zakladu A.R., naravno ako prodje sve testove i bude okej jer mi je u privatnu banku ipak preskupo 😔
DijMar, meni često kao da ceprka i lupka dolje po sredini ili iza kod crijeva i sad kad sam bila na zadnjem pregledu je rekla da mu je glava dolje pa valjda rukicama ceprka 😂 od sinoć osjetim da se pomaknuo i sad osjetim istovremeno udarce dolje lijevo i gore desno, gospodin si zauzeo kosinu

Irma mozda mene ne boli nista jer sam tek 19tt. Mozdaje kasnije osjetljivije. Ili je ovaj mojdr ekstra njezan.

Irma mozda mene ne boli nista jer sam tek 19tt. Mozdaje kasnije osjetljivije. Ili je ovaj mojdr ekstra njezan.
Ne znam, moguce ja sam prosla 28tt.. al nikad mi nije bas ugodno bilo al sad je bas boljelo..
Meni svaki put gin gleda rucno jesam li otvorena, kakav je cerviks i tvrdoca maternice i onda ultrazvuk. Bolilo me nije niti jednom, samo mi je jednom bilo malo nelagodno, ali nista strasno. Ali zato bih imala svasta za reci o pregledu u Petrovoj gdje sam dosla s krvarenjem i dezurni doktor mi zaore doslovno sa onim spekulumom aaaaaa na sta mi je sestra rekla da nek se opustim da je to normalno, reko da prvi mi je pregled pa ne znam jel trebas orat po meni. Sad se uzasno bojim sto moram ici u Merkur na preglede od 34. tjedna zbog godisnjih

Vaginalni pregled je neugodan i ne bi smio bolit al eto neki su valjda trebali biti mesari koliko tesku ruku imaju. Mene brisevi i papa test bole, a pregled kod moje dr je sasvim ok.
Ni noc Splitu nije donijela osvjezenje, klima ce opet morat radit do jutra 😏

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji