Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    05. Srpanj 2019. 10:13

Ja se kontroliram privatno u Poliklinici Mazalin i stvarno sam zadovoljna, i dr. i sestra su predobre. Mislim da se tamo jednostavno moras osjecati opusteno. Vaginalni uzv mi ne radi jos otkako je krenula s abdominalnim, tako da me svaki put pregleda vaginalno rukom i obavi UZV. Stvarno je njezna i ne samo da mi nije neugodno nego ja uzivam u tom pregledu 😁

• MonaL.
    05. Srpanj 2019. 10:14

Julie

Mona bolje ti pregrmi tih minutu pa da su oni sigurni, svako ima svoj način i svi su ispravni. Meni je drago da to rade jer onda imam osjećaj sigurnosti da su sve odradili, a ne da ja poslije razmišljam jel mi šta otvoreno ili nije jel ovo ili ono. Znaš i sama da smo sve u trudnoći paranoične.

Da,to sigurno. Ma nije mi problem,nek rade šta misle da se mora. Nego eto ja se sva ukočim,malo mi je psihosomatski nakon prve trudnoće. Ali sve ćemo pretrpit 😉

05. Srpanj 2019. 10:16

Angelina

Vec sam govorila o tome prije koji mjesec, ali evo jos uvijek je situacija ista. Mi se moramo jos i vjencati i krstiti dijete, a ni jedan ni drugi ne znamo tko ce nam biti kumovi, a bome ni za dijete ne znamo. Jednostavno sam dosad imala previse prolaznih prijateljstava i ne zelim takve ljude za kumove, koji ce doci taj dan i vise se nece pojaviti. Osjecam se bas jadno jer trenutno nemam onu stvarno pravu prijateljicu i zato izbjegavam i misliti o tome. Mi cemo se sad fokusirati na bebicu i samo na njezin dolazak, a kad se rodi cemo sjesti i dobro promisliti o svemu, a ionako nikad ne bih pitala kuma/kumu za dijete prije nego sto se rodi, s tim se nekako ne slazem.
    Joj bas sam se sad rastuzila 🙈 kad se sjetim kako je bilo lijepo dok smo se skolovali, hrpetina ljudi oko tebe, uvijek imas nekoga i uvijek se imas s kim podruziti, a sad… vise ih ni ne poznajem

Bas to hrpa prijatelja tada, a sada hrpa laznih "prijatelja" i onda je stvarno problem sto i kako 

• renata.koscec
    05. Srpanj 2019. 10:21

Ja vec obavila sve jutros, isla dati urin, pokupila nalaz ogtt-a koji je dobar, odjavila auto i sad odmaram.
    Anemone, bas sam procitala tekst o carskom, taj dr je mene poradjao i super je. Kako mi ne gine opet carski, kad krenem u TA, pitat cu moze li se traziti francuski carski.
    Mala mi ke na zadak i kaze ginic jucer, jednom carski, uvijek carski. Takodjer mi je rekao da lezim na lijevom boku i ledjima da se nesto izjednaci ali sam zaboravila sto. Mislim da je vezano uz okretanje djeteta. Moj trudnicki mozak slabo pamti.  

Julie
    05. Srpanj 2019. 10:26

Angelina ja ti to ovako gledam, ljudi koji nam prolaze kroz život služe nečemu, učenju, potpori Itd.....oni koji se zadrže, tu su s razlogom. Oni koji su prošli isto tako. Dobit ćeš uskoro dijete, s njim će doći još mnogo novih ljudi i bit ćeš u mogućnosti ostvariti nova prijateljstva, neka i dugotrajna. Kroz vrtić i školu opet ćeš imati o čemu pričati i ne biti nekom dosadna jer pričati ćeš sa majkama koje isto prolaze, neke će ti sjesti i družiti ćete se češće, djeca također. Sto ja znam. Imam par prijateljica koje su dugogodišnje i njih jako volim i zaista držim do toj prijateljstva ali otvorena sam i za neka nova, ako dođu, a doći će jer život će nas tako navoditi. Ne brini mila, nije smak svijeta ne znati koga odabrati za kumu. Znam da je koma jer imate u planu vjenčanje i krštenje, ali imate i vremena razmisliti. Nekad to bas budu i oni koje ne poznaješ dugo ali na kraju očvrsnute prijateljstvo tim činom. 

Angelina
    05. Srpanj 2019. 10:37

Julie

Angelina ja ti to ovako gledam, ljudi koji nam prolaze kroz život služe nečemu, učenju, potpori Itd…..oni koji se zadrže, tu su s razlogom. Oni koji su prošli isto tako. Dobit ćeš uskoro dijete, s njim će doći još mnogo novih ljudi i bit ćeš u mogućnosti ostvariti nova prijateljstva, neka i dugotrajna. Kroz vrtić i školu opet ćeš imati o čemu pričati i ne biti nekom dosadna jer pričati ćeš sa majkama koje isto prolaze, neke će ti sjesti i družiti ćete se češće, djeca također. Sto ja znam. Imam par prijateljica koje su dugogodišnje i njih jako volim i zaista držim do toj prijateljstva ali otvorena sam i za neka nova, ako dođu, a doći će jer život će nas tako navoditi. Ne brini mila, nije smak svijeta ne znati koga odabrati za kumu. Znam da je koma jer imate u planu vjenčanje i krštenje, ali imate i vremena razmisliti. Nekad to bas budu i oni koje ne poznaješ dugo ali na kraju očvrsnute prijateljstvo tim činom.

Ma znam da.. ja sam isto svakako uvijek otvorena za nova prijateljstva i ocekujem da ce ih i biti, puno nas toga jos ceka 😊
    Samo evo, to je taj trenutni problem kad moras izabrati nekoga, a nemas nikakav izbor, najradije bih vlastitu mamu pitala da mi bude kuma 😂 no dobro, jedno vrijeme sam se mucila s tim, ali rekla sam necu uopce razmisljati o tome, ni ja ni dragi.. polako, pa za koji mjesec mozda budemo pametniji

05. Srpanj 2019. 10:38

A jeste se raspisale.. Meni jucer predvece nesto bilo lose.. Jako me stiskalo u prsima i bol se protezala iza u ledja i bas mi bilo onak tesko... Popustilo pa sam zaspala al eo jutros sam se probudila neka blaga mucnina me pere i donji dio ledja me otkida ali samo kad sjedim ili kad ustajem dok lezim i hodam ne osjetim bol... I da lagano osjecam di me glava pocinje boljeti.. Neznam sta je to jel od vremena ili sto ali mrzim se tak osjecat doslovno neznam kako bi objasnila doktorici sto me pati. Razmisljam i ja o tim pregledima dolje i mislim si hoce li mene moja mozda gledati i raditi briseve za svaki slucaj jer za vecinu tih bakterija prakticki i nema simptoma pa sad i ja lagano kontam da nebi skodilo da odradim to ali kako moja doktorica misli kako je to sve nepotrebno jer je sa bebom sve okej onda mi bas dodje muka kad ju moram i pitat nest vezano za to sve jer me pogleda ono tipa koji kurac mi se petljas u posao. Eh da jucer sam oprala robicu koju sam dobila ali to je robica ono valjda 10 godina stara hahah ali ima dobrih stvari jos jedino cu morati sad sve pregledat jer na vecini nema etikete pa neznam koja je velicina pa cu usporediti sa novom robicom pa otp barem da znam koliko koje velicine imam.. Jucer kacim taj ves i onak sva se raznjezila i tulim hahhha ludi hormoni.. 

PatyDi
    05. Srpanj 2019. 10:39

Sa krsnim kumovima sam stvarno imala sreće jer smo se međusobno posjećivali jako često i družila sam se sa njihovom starijom kćeri, ali otkako sam odselila malo sam se udaljila. Moji roditelji su i dalje u kontaktu i međusobnim posjetima kumu jer je kuma bila umrla prije skoro 3 god...
    Ali krizmana kuma mi je zato aj bok  kad sam još bila kod svojih, vidjele smo se možda jednom do dva put godišnje...isto tako se sad i čujemo...ne znam zašto mi se tada izbor nje činio kao najbolji...
    Angelina, otprilike si opisala i moju situaciju, samo što sam ja odlučila pitati za kumu kolegicu s bivšeg posla koja će se sigurno iznenaditi jer to ne očekuje i zato joj moram najaviti prije nego rodim, ali jedino za nju znam da će držati do kumstva i kumčeta u pravom smislu...

05. Srpanj 2019. 10:44

Sto se tice kumstva ja sam vec pitala svoju sestricnu jer mi je ona zbilja punooo pomogla u zivotu i vecinu stvari  za bebu cu dobiti od nje.. Ali i bliske smo njena mala curica je moje najdraze bice na svijetu i jako je vezana za mene i znam da ce jednako biti i njoj sa mojim djetetom.. Kad sam ju pitala jel bi htijela biti kuma bebacu izenadila se i rekla kroz suze naravno da zelim. Meni nema nista ljepse od toga kad je netko pocascen kad ga odaberes za kumu i mislim da ce ona biti svakako citav zivot uz moje dijete pa time i zasluzuje titulu kume.. 

• MonaL.
    05. Srpanj 2019. 10:52

Ja imam svoje super prijateljice ali su doslovno sve u inozemstvu; Irska, Njemačka, Australija,Danska,pa mi nezgodno zvat jer ne dolaze nego preko ljeta samo. Onda sam mislila sestričnu kad ono ona bila kod mene prije dva dana i zvala mene za vjenčanu kumu 😊 tako da ni sama ne znam šta ću.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.