Irma jel to Moretti 3u1? Pa mi smo uzeli ista onda 😂🙈
Inace sto se tice ginekologa ja preferiram muske jer su njezniji, privatnici su mi uvijek bili ok ali pricamo o dvije zene, jedna je Visnja Latin u poliklinici Vili i druga je iz Harni dr. Tadić. Mesarica je bila na hitnoj u Merkuru. Mlada i nadobudna. Da nisam trudna i da mi se nije radilo o bebi prebila bi ju zbog pristupa i sto me je ustipnula prilikom pregleda sa onim metalnim ne znam ni kak se to zove, izgledaju ko spatule. Znaci, kunem vam se da bi ju prebila. Ja sam tako vrisnula, a ona ni oprosti niti ista.
Moretti da, ma da? Kakve ste vi boje?😊
Morala sam objavit i slike od ove dvije bebice sto provjeravaju jel sve valja oni isto moraju dat zeleno svijetlo😂
Iste boje imamo i sve. 😂 Tvoje mice su mi top 😻
Deja moja starija seka ide kod Harni i veli isto da je mrak zenska

Moj gin obavezno radi cetvikometriju i pregled rukom svaku kontrolu i ja to nista ne osjetim i uvijek mi se jos ispricava sto to mora, ali da je jako bitno. Inace i abdominalno se vidi donekle cerviks.
Btw ja odlucila napraviti briseve iako sam radila prije trudnoce drito i bum imam bakteriju. A nista nije upucivalo na to. Tako da sam ja za to da se bris obavezno radi, a i cervikometrija.

Iste boje imamo i sve. 😂 Tvoje mice su mi top 😻
Deja moja starija seka ide kod Harni i veli isto da je mrak zenska
Jel i vama idu malo teze sklapanja tih zaklona? Ubiti sve di se moraju ti kruzici stiskat? Ja npr nemogu uopce al oke nova su pa ce to s vremenom i koristenjem otpustit bar se nadam a i ja sam lijevu ruku operirala i imam plocice i slabiju pokretljivost ruke i manje snage neg u desnoj pa vjv i to utjece malo i nekuzim ti zakloni teta u trg to bez problema moj muz mora kruzice stisnit i bradom ih povlaci jel to isto zato jer su nova il sta haha inace je stvarno jak al opce ne moze bez pomoci nekakve sam stisnit krugove i pomaknit
Jel imate kad osjecaj da vam beba drma po crijevima? 😅 Znaci ne lupa na van nego prema unutra 🤔 Ili pak osjecaj da skace po mjehuru, ali onak naizmjence s nogicama, a zapravo su to mozda rukice...joj kak bih rado vidjela neke trenutke kad divlja 👶 Al malo se priviknuo na plazu pa danas nije bio toliko lud kad sam se namjestala 🤣
Moj gin obavezno radi cetvikometriju i pregled rukom svaku kontrolu i ja to nista ne osjetim i uvijek mi se jos ispricava sto to mora, ali da je jako bitno. Inace i abdominalno se vidi donekle cerviks.
Btw ja odlucila napraviti briseve iako sam radila prije trudnoce drito i bum imam bakteriju. A nista nije upucivalo na to. Tako da sam ja za to da se bris obavezno radi, a i cervikometrija.
Meni svaki put isto al mene bas boli.. danas sam imala kontrolu stvarno mi uzasno bilo.. 1100 grama smo i reko je da ce vjv bit malo sitnija beba i odma pito koliko sam ja bila teska dok sam se rodila pa se nije ni cudio haha ja sam bila 2900 svi nesto mali kod mene😂
Ajme jeste aktivne danas, imala sam literature za sat vremena citati 😆
Slabi sam sta zapamtila...
Felicita prezgodna si, izgledas ko da si loptu progutala 😎
Netko ne pitao za c&a, otkad znam da imaju online (od zimus) ovo je prvi put da vidim da su dali besplatno. Iako, u nekom trenu su bili dali dodatno 50% na snizeno i u trgovinama i na netu, a sad je ovih 30% izgleda samo u trgovinama..
Irma, lijepa su kolica. A kosaru si naopako montirala, uvjek mora biti okrenuta prema tebi.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji