Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    04. Srpanj 2019. 18:20

Mene moja dr na svakom.pregledu obavezno.prstom provjeri i drago mi je da je tako. Njezna je i traje par sekundi ali ovi u kbc split pojedini imaju uzasno tesku ruku i zlo mi sto cu to morati prolaziti svaki put kad idem na profil 🙄. 
    U bolnici na odjelu sa mnom su bile cure 22-26 tjedana, otvaraju se vec pa im daju terapiju tako da nije lose sto me moja pogleda, bolje na vrijeme znati

luce35
    04. Srpanj 2019. 18:21

irma123

Stigla mi kolica😍😊😊

Otpakiraj da skicnemo 😀

luce35
    04. Srpanj 2019. 18:26

Sto se tice spavacica ja sam u 24 sata koliko sam bila dolje 2 trebala iako je soba klimatizirana i bilo je jako ugodno ali mi se prva umazala jer me nisu dobro obrisali iza uzv, a po drugoj kapnila krv prilikom vadjenja. Do tada mi se osusila u sobi ta od gela ali da sam imala trecu dobro bi dosla. Tako planiram za rodiliste, 3 komada i popodne u posjetama muzu dati 2 da opere, utrpa u susilicu i vrati.
    Inace mrzim spavacice ali za bolnicu su najprakticnije 

• renata.koscec
    04. Srpanj 2019. 18:33

Mene uvijek na kraju provjeri jos vaginalno uzv da vidi je li sve zatvoreno ali je vrlo njezan pa me ne boli 

PatyDi
    04. Srpanj 2019. 18:42

Ja sam oduvijek izbjegavala muske gin, ali mogu reci da je ovaj danas bio puno njezniji od moje zenske gin...al opet sve ovisi i o nama kakve smo...npr jedan gin mojoj mami nikako nije odgovarao jer joj je bio pregrub dok je njenoj sestri on odlican 🤷‍♂️

• renata.koscec
    04. Srpanj 2019. 18:44

Cure, kaj kupiti necakinji za 1.rockas? Ne sjecam se vise kaj smo kceri kupovali.
    Naj opcija mi je neka guralica, obzirom da je u fazi prohodavanja, jedino ne znam kako ce to sogorica vuci u avion kad ce se vracati u Svedsku.

• irma123
    04. Srpanj 2019. 18:45

Evo slozene, malo razocarana jer nisam ocekivala da su toliko visoka rekli ce bit vislja od jednih dfugih sto smo gledali za cm al mi se cini da je dost vislje al mozd mi sam u glavi..

oni kazu da su ta i koja smo mi gledali iste visine a teta u trg nam rekla da ce bit za cm vislja al ajd nek im bude hah jedino mi sto ovaj zaklon od sunca i tog meni skoro do ramena jer sam ja mala😂

Julie
    04. Srpanj 2019. 18:53

Irma jel to Moretti 3u1?  Pa mi smo uzeli ista onda 😂🙈
    Inace sto se tice ginekologa ja preferiram muske jer su njezniji, privatnici su mi uvijek bili ok ali pricamo o dvije zene, jedna je Visnja Latin u poliklinici Vili i druga je iz Harni dr. Tadić. Mesarica je bila na hitnoj u Merkuru. Mlada i nadobudna. Da nisam trudna i da mi se nije radilo o bebi prebila bi ju zbog pristupa i sto me je ustipnula prilikom pregleda sa onim metalnim ne znam ni kak se to zove, izgledaju ko spatule. Znaci, kunem vam se da bi ju prebila. Ja sam tako vrisnula, a ona ni oprosti niti ista.

HarryPotter
    04. Srpanj 2019. 19:04

Evo i mene slatke sa Ogtt. 
    1,2 gukovi ok. Al je treci nakon 2 h. Povisen na 8.8 a granica je 8.5.
    Cula sam se s gine. Odem sutra po uputr za dijetu. 
    Zbogom krompiru i bjelom kruhu💆‍♀️🙆‍♀️🤦‍♀️😁
    Reko mi je muz, da nam je beba jednostavno previse slatka. 😂

url=https://lilypie.com]

Leona29
    04. Srpanj 2019. 19:13

Mi isli na kavu, ja jedva hodala.. Takav mi je pritisak dolje da imam osjecaj da ce mi sve ispast van 😣😣
    Kasnije da cemo na veceru... Pojma nemam kako cu se doslepat... 
    Sta se spavacica tice, ja si isto moram kupiti al uzet cu 2... A kasnije neznam sta cu s njima, ne nosim ih nikad... 
    Imam jos pola toga kupit za sebe za bolnicu i jos nest za nju a nikako 🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.