Ma ja im nebi dala da me toliko cackaju cesto dolje pa kako to moze biti dobro. Ne sjecam se sta si ti pisala jeste imali zabranu sto se tice odnosa? Ako jesi kakva je to fora da se nesmijes seksat a oni te smiju cackat rukama i to je grubo vise puta mjesecno? E vidis bas mi drago sto mene moja jos nije taknula dolje nadam se da nece ni morat sve do samog kraja.
Mislim da će ipak u jednom trenu morati čisto radi provjere cerviksa i otvorenosti. Meni je zadnja dva puta prstima i vrlo kratko vaginalnim ultrazvukom provjerila jel sve ok, to je sve trajalo ravno ni 2 min. Ali da, sigurno da nije zabavno kad te svako malo čačkaju
Pa vjerujem da ce morati pogledati i mozda bi bilo okej sada vec da pogleda s obzirom da nije nikako od 12tog tjedna.. A sad sto se tice necega sto sam saznala neki dan kad je mama dobila nalaze.. Mama ima Escherichia coli u mokraci i ljeci to sada.. E sada sto vi mislite jel bi ja to trebala spomenut svojoj doktorici to da je mama to pokupila mislim neznam jel se ja trebam brinuti da cu i ja pokupit?
Ma ja im nebi dala da me toliko cackaju cesto dolje pa kako to moze biti dobro. Ne sjecam se sta si ti pisala jeste imali zabranu sto se tice odnosa? Ako jesi kakva je to fora da se nesmijes seksat a oni te smiju cackat rukama i to je grubo vise puta mjesecno? E vidis bas mi drago sto mene moja jos nije taknula dolje nadam se da nece ni morat sve do samog kraja.
Mislim da će ipak u jednom trenu morati čisto radi provjere cerviksa i otvorenosti. Meni je zadnja dva puta prstima i vrlo kratko vaginalnim ultrazvukom provjerila jel sve ok, to je sve trajalo ravno ni 2 min. Ali da, sigurno da nije zabavno kad te svako malo čačkaju
Nekad i valja to "čačkanje". Evo mene da nisu ne bi znala da moram mirovati. Isto volim da provjeri,srećom doktor mi je prenježan.
Evo mene curke moje, jesam kome falila? 😂 Ko treca noga... 🤣
Nego vidim dosta lijepih temica sam propustila, nekako mi ostala ova o sexu u glavi 🤷♀️
Nakon mirovanja kad smo imali mebi je bio ko prvi pit, sva sam uska bila pa nadrazena. Uopce nisam uzivala i zadovoljstvo je bilo s jedne strane. Nakon par mjeseci sto kad se dragi vrati zna biti par puta tjedno nekako dolazim na svoju radnu temperaturu sto se razigranosti tice... Ali opet nestala je vrckavost ali kao sto je netko rekao jos poslije ce biti ko zecevi 😂
..
Spavacice? Ja imam jednu i nekako cu ostat pri njoj jer ih mrzim a i seka mi rekla da ako bude bas bilo neophodno zacas se kupe druge operu i osuse ako cu trebat jer cu imat pidjamu....
...
Cure pricale ste o Emporiumu, upravo dosla od tamo.
3bodica d.r, 2x komplet majica d.r.+hlacice(s capicama i bez), tajice, majica deblja a bas je 🥰, 2 pidjamice na cif, 2 hlacice one male sto vecinom na bodic idu niti 300kn me nije ispalo...
Gledala sam na netu ali uvijek mi je nekako draze do njih otici i btw na gotovinu joa imate dodatno 5% popusta....
Marinaaaa dodala sa te, neznam spol pa ga dopisi sama,.. A trbuscic je top moj takvi nije bio ni kad sam ostala trudna 😁
Može i mene na listu? 😊 Ja sam 24.10-dječak, KBC Split
Od danas do 7.7. c&a daje besplatnu postarinu prek neta 😉
Frajla ti uvijek imaš najbolje informacije!!!
Jel' znaš možda daju li oni to i inače, tj. koliko često bude besplatna poštarina?
Meni nije prosao ni jedan pregled, a da me nije popipala moja gin i dva put mi uzimala bris. Na pocetku i jednom prije neka 2 mj, al su bile neke bekterije u pitanju pa dobro da je napravila to. I danas me isto dr na zamjeni prstom provjerio...moj decko me uvijek podbada tipa da ce me cackati tamo dolje, a nema pojma kak je to 😓 Nije to nista koliko ce nas jos pipati, pogotovi kad krebe za ozbac pa da vide otvorenost 😝
I najbitnije, bila sam dns na pregledu u trud. ambulanti, ajme visesatno cekanje za 10min unutra...
Srceko se cuje, zatvorena a za 10dana imamanomaly
Imam anomaly uzv i tamo u 8.mj. Ce biti ogtt... 🥰 Srce mi ko kuca... ❤️
Curke koje ste uzimale kinderbet, jel pakovanje veliko bilo? Zanima me jer planiram u zg ic pa da znam koji auto da uzmem onaj sa vecim bunkerom il moze i manji😂 ak netko ima sliku pakiranja bi mi isto pomoglo
Sortiraj odgovore
Najstariji