Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    04. Srpanj 2019. 17:39

Meni nije prosao ni jedan pregled, a da me nije popipala moja gin i dva put mi uzimala bris. Na pocetku i jednom prije neka 2 mj, al su bile neke bekterije u pitanju pa dobro da je napravila to. I danas me isto dr na zamjeni prstom provjerio...moj decko me uvijek podbada tipa da ce me cackati tamo dolje, a nema pojma kak je to 😓 Nije to nista koliko ce nas jos pipati, pogotovi kad krebe za ozbac pa da vide otvorenost 😝

• Pikulica19
    04. Srpanj 2019. 17:48

I najbitnije, bila sam dns na pregledu u trud. ambulanti, ajme visesatno cekanje za 10min unutra...
    Srceko se cuje, zatvorena a za 10dana imamanomaly 

• Pikulica19
    04. Srpanj 2019. 17:49

Imam anomaly uzv i tamo u 8.mj. Ce biti ogtt... 🥰 Srce mi ko kuca... ❤️

• irma123
    04. Srpanj 2019. 18:14

Stigla mi kolica😍😊😊

Angelina
    04. Srpanj 2019. 18:20

irma123

Curke koje ste uzimale kinderbet, jel pakovanje veliko bilo? Zanima me jer planiram u zg ic pa da znam koji auto da uzmem onaj sa vecim bunkerom il moze i manji😂 ak netko ima sliku pakiranja bi mi isto pomoglo

luce35
    04. Srpanj 2019. 18:20

Mene moja dr na svakom.pregledu obavezno.prstom provjeri i drago mi je da je tako. Njezna je i traje par sekundi ali ovi u kbc split pojedini imaju uzasno tesku ruku i zlo mi sto cu to morati prolaziti svaki put kad idem na profil 🙄. 
    U bolnici na odjelu sa mnom su bile cure 22-26 tjedana, otvaraju se vec pa im daju terapiju tako da nije lose sto me moja pogleda, bolje na vrijeme znati

luce35
    04. Srpanj 2019. 18:21

irma123

Stigla mi kolica😍😊😊

Otpakiraj da skicnemo 😀

luce35
    04. Srpanj 2019. 18:26

Sto se tice spavacica ja sam u 24 sata koliko sam bila dolje 2 trebala iako je soba klimatizirana i bilo je jako ugodno ali mi se prva umazala jer me nisu dobro obrisali iza uzv, a po drugoj kapnila krv prilikom vadjenja. Do tada mi se osusila u sobi ta od gela ali da sam imala trecu dobro bi dosla. Tako planiram za rodiliste, 3 komada i popodne u posjetama muzu dati 2 da opere, utrpa u susilicu i vrati.
    Inace mrzim spavacice ali za bolnicu su najprakticnije 

• renata.koscec
    04. Srpanj 2019. 18:33

Mene uvijek na kraju provjeri jos vaginalno uzv da vidi je li sve zatvoreno ali je vrlo njezan pa me ne boli 

PatyDi
    04. Srpanj 2019. 18:42

Ja sam oduvijek izbjegavala muske gin, ali mogu reci da je ovaj danas bio puno njezniji od moje zenske gin...al opet sve ovisi i o nama kakve smo...npr jedan gin mojoj mami nikako nije odgovarao jer joj je bio pregrub dok je njenoj sestri on odlican 🤷‍♂️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI