Meni nije prosao ni jedan pregled, a da me nije popipala moja gin i dva put mi uzimala bris. Na pocetku i jednom prije neka 2 mj, al su bile neke bekterije u pitanju pa dobro da je napravila to. I danas me isto dr na zamjeni prstom provjerio...moj decko me uvijek podbada tipa da ce me cackati tamo dolje, a nema pojma kak je to 😓 Nije to nista koliko ce nas jos pipati, pogotovi kad krebe za ozbac pa da vide otvorenost 😝
I najbitnije, bila sam dns na pregledu u trud. ambulanti, ajme visesatno cekanje za 10min unutra...
Srceko se cuje, zatvorena a za 10dana imamanomaly

Imam anomaly uzv i tamo u 8.mj. Ce biti ogtt... 🥰 Srce mi ko kuca... ❤️

Curke koje ste uzimale kinderbet, jel pakovanje veliko bilo? Zanima me jer planiram u zg ic pa da znam koji auto da uzmem onaj sa vecim bunkerom il moze i manji😂 ak netko ima sliku pakiranja bi mi isto pomoglo

Mene moja dr na svakom.pregledu obavezno.prstom provjeri i drago mi je da je tako. Njezna je i traje par sekundi ali ovi u kbc split pojedini imaju uzasno tesku ruku i zlo mi sto cu to morati prolaziti svaki put kad idem na profil 🙄.
U bolnici na odjelu sa mnom su bile cure 22-26 tjedana, otvaraju se vec pa im daju terapiju tako da nije lose sto me moja pogleda, bolje na vrijeme znati

Sto se tice spavacica ja sam u 24 sata koliko sam bila dolje 2 trebala iako je soba klimatizirana i bilo je jako ugodno ali mi se prva umazala jer me nisu dobro obrisali iza uzv, a po drugoj kapnila krv prilikom vadjenja. Do tada mi se osusila u sobi ta od gela ali da sam imala trecu dobro bi dosla. Tako planiram za rodiliste, 3 komada i popodne u posjetama muzu dati 2 da opere, utrpa u susilicu i vrati.
Inace mrzim spavacice ali za bolnicu su najprakticnije

Mene uvijek na kraju provjeri jos vaginalno uzv da vidi je li sve zatvoreno ali je vrlo njezan pa me ne boli
Ja sam oduvijek izbjegavala muske gin, ali mogu reci da je ovaj danas bio puno njezniji od moje zenske gin...al opet sve ovisi i o nama kakve smo...npr jedan gin mojoj mami nikako nije odgovarao jer joj je bio pregrub dok je njenoj sestri on odlican 🤷♂️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji