Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    04. Srpanj 2019. 15:25

Manich

Joj luce sto tebe zezaju sa tim secerom.. Meni u familiji troje ljudi imaju secer koji je inace nasljedan i moja doktorica to zna i nijednom mi nije rekla nista vezano za to i uz sve to sam krupnija znaci nijednom mi nije rekla da moram pazit na ista. Jos uvijek nije spominjala ni ono testiranje di ides pit secer onaj.. Ja neznam sta tebe toliko jebu s tim.. Te tvoje vrijednosti se uopce ne vode pod secer.. Svi mi kazu kako je u trudnoci normalno imat secer do 11 i da ni za to nije panika jer se on sam regulira nakon sto se organizam privikne na sve te silne promjene. Ja sam vadila krv i secer mi je na taste bio 5.4 sta sad po tome i ja imam secer. Mislim da su to neke glupe doktorske fore jer mi nema smisla bas to sve.

Obzirom na obiteljsku anamnezu kontroliraj se ali ovo sto rade je nenormalno. Nekog sa ovako dobrim profilom maltretirati je 🙄🙄. Ne mislim na mjerenje secera jer ajd 8 mjerenja nije tlaka vec na cijelu proceduru u bolnici kad se ide na profile. U paketu moraju napraviti vaginalni pregled, uzv, urinokulturu, kks, ma svasta nesto. Sad sam u 11 dana imala 2 uzv i 2 vaginalna a kod svoje opet idem za 10 dana. I onda ce opet oni u kbc sve isponova. A da ne govorim kako pojedinci u bolnici  imaju tesku ruku da skoro vrisnem od bola na tom njihovom pregledu. 
    Tjesim se proc ce i to, samo da moja cura napreduje lijepo

mc_zgb
    04. Srpanj 2019. 15:34

Cure, pitanje u vezi vodenih kozica i trudnica. Sad mi je kolega s posla javio da ih je on imao prošli tjedan, a prije njega ih je imao drugi kolega. Ja sam svoje odradila još u vrtiću, ali nešto mi je na pameti da se trudnice bez obzira na to jesu preboljele ili ne moraju paziti toga. Jel istina to? Sutra bih se trebala vidjeti s ljudima iz ureda, pa čisto da provjerim. Nisam ni sama pametna. 

luce35
    04. Srpanj 2019. 15:40

Mislim  da nema straha, ali nisam strucnjak.
    Ja ih nisam imala i prvu trudnocu sam bila na oprezu koliko god je to moguce. Kasnije sam dobila od djeteta pa se nadam da sad nisam u opasnosti

• renata.koscec
    04. Srpanj 2019. 16:02

Ako si preboljela kozice, ne bi trebalo biti opasnosti ali mozda bolje izbjeci te ljude.
    Jedno bedasto pitanje, sutra idem dati urin, nadam se da ne moram biti nataste, jel da?

mc_zgb
    04. Srpanj 2019. 16:10

Hvala vam, vidjet ću još hoću li otići ili ne na kraju.

renata.koscec

Ako si preboljela kozice, ne bi trebalo biti opasnosti ali mozda bolje izbjeci te ljude.
    Jedno bedasto pitanje, sutra idem dati urin, nadam se da ne moram biti nataste, jel da?

Koliko znam, za urin ne treba biti na tašte. 

luce35
    04. Srpanj 2019. 16:48

Mislim da je nebitno za urin cak i kad proteine i glukozu iz njega testiraju.

LollyBB
    04. Srpanj 2019. 16:50

Luce, znam da je to sa šećerom živa muka. Mene su zbog prvog nalaza na tašte, 5.2, sve do 24.tjedna pratili dok drugi OGTT nije bio ok. U međuvremenu sam i doma mjerila svojim glukomjerom i uvijek je bilo sve ok. Službeno nisam ni bila na dijeti. Malo sam pripazila s kruhom i slatkišima, ali dokle god vidiš da su ti mjerenja doma ok, ne sekiraj se.

04. Srpanj 2019. 16:51

luce35

Manich

Joj luce sto tebe zezaju sa tim secerom.. Meni u familiji troje ljudi imaju secer koji je inace nasljedan i moja doktorica to zna i nijednom mi nije rekla nista vezano za to i uz sve to sam krupnija znaci nijednom mi nije rekla da moram pazit na ista. Jos uvijek nije spominjala ni ono testiranje di ides pit secer onaj.. Ja neznam sta tebe toliko jebu s tim.. Te tvoje vrijednosti se uopce ne vode pod secer.. Svi mi kazu kako je u trudnoci normalno imat secer do 11 i da ni za to nije panika jer se on sam regulira nakon sto se organizam privikne na sve te silne promjene. Ja sam vadila krv i secer mi je na taste bio 5.4 sta sad po tome i ja imam secer. Mislim da su to neke glupe doktorske fore jer mi nema smisla bas to sve.

Obzirom na obiteljsku anamnezu kontroliraj se ali ovo sto rade je nenormalno. Nekog sa ovako dobrim profilom maltretirati je 🙄🙄. Ne mislim na mjerenje secera jer ajd 8 mjerenja nije tlaka vec na cijelu proceduru u bolnici kad se ide na profile. U paketu moraju napraviti vaginalni pregled, uzv, urinokulturu, kks, ma svasta nesto. Sad sam u 11 dana imala 2 uzv i 2 vaginalna a kod svoje opet idem za 10 dana. I onda ce opet oni u kbc sve isponova. A da ne govorim kako pojedinci u bolnici imaju tesku ruku da skoro vrisnem od bola na tom njihovom pregledu.
    Tjesim se proc ce i to, samo da moja cura napreduje lijepo

Ma ja im nebi dala da me toliko cackaju cesto dolje pa kako to moze biti dobro. Ne sjecam se sta si ti pisala jeste imali zabranu sto se tice odnosa? Ako jesi kakva je to fora da se nesmijes seksat a oni te smiju cackat rukama i to je grubo vise puta mjesecno? E vidis bas mi drago sto mene moja jos nije taknula dolje nadam se da nece ni morat sve do samog kraja. 

mc_zgb
    04. Srpanj 2019. 17:10

Manich

Ma ja im nebi dala da me toliko cackaju cesto dolje pa kako to moze biti dobro. Ne sjecam se sta si ti pisala jeste imali zabranu sto se tice odnosa? Ako jesi kakva je to fora da se nesmijes seksat a oni te smiju cackat rukama i to je grubo vise puta mjesecno? E vidis bas mi drago sto mene moja jos nije taknula dolje nadam se da nece ni morat sve do samog kraja.

Mislim da će ipak u jednom trenu morati čisto radi provjere cerviksa i otvorenosti. Meni je zadnja dva puta prstima i vrlo kratko vaginalnim ultrazvukom provjerila jel sve ok, to je sve trajalo ravno ni 2 min. Ali da, sigurno da nije zabavno kad te svako malo čačkaju 

• irma123
    04. Srpanj 2019. 17:16

Curke koje ste uzimale kinderbet, jel pakovanje veliko bilo? Zanima me jer planiram u zg ic pa da znam koji auto da uzmem onaj sa vecim bunkerom il moze i manji😂 ak netko ima sliku pakiranja bi mi isto pomoglo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.