Ja sam cure u tjedan dana dijete 1800 kalorija izgubila 1 od ukupno 2 dobijene kg. Jucer sam ih u bolnici satrala s tim kg jer me brine da ce to samo nastaviti opadati ali kazu beba super napreduje i nek ne brinem. A ja se pojela ziva 🤨
Felicita ti si jako zenstveno i lijepo gradjena. Super i guza i trbuh.
Marinaa ti meni izgeldas kao sportasica. Ne mogu vjerovati da je to trbuh od 27tt.
Luce mama prijateljica je isto imala šećer i bila na dijeti, smrsala par kila do kraja ali bebica joj je vikala 🥰 mala je rođena preko 4 kg tako da ne brines. Uostalom nitko tebi ne može zabraniti sto ćeš jesti. Ako si ponekad gladna pojedi ko čovjek. Veli jedan od ginekologa sa Merkura koji je saljivac i osebujnog rijecnika da kad je on studirao, cca 20-25 god unazad da je granica šećera bila 11 i da farmaceutske kompanije žele zarađivati i da se tako pomicala granica prema dole i doda on još uz to da ih nabije na k..... sa tim vrijednostima 🙈😂 dragi i ja riknuli od smijeha......ne brini ti ništa, ovo je nikakvo odstupanje, nije da ti je preko 10 tako da ako si gladna ili željna nečega pojedi, tako barem on kaže.
Jutro i od mene
Renata super za bebicu. To je bio neki ranojutarnji pregled, ja mislila da ni ne uzimaju pacijente prije 8.
Bas je divno vrijeme, cak je i mali jutros produzio do 8, pa sam se naspavala. Ja od danas na bolovanju, mali je jos na ljekovima, muz je dadiljo do sad, al danas mora ici raditi…pa budemo popodne prosetali do doktora porjesavati papirologiju
Moj ginic radi od 7h, tako da sam bila narucena u 7:20, odmah dosla na red, brzo bila gotova
Ja ae tek sad vratila iz skitnje. Isla poslije pregleda na hzzo pa odnijeti mob na servis, pa na posao, malo laprdanje i kavice i ode dan.
Kupila usput u Mani jedne trudnicke 3/4 tajice i pronasla jagode, mljac.
Sve u svemu, sretna sam da je sve ok, pogledao je srce, mozak, protoke, jos je na zadak, ja dobila 3 kg do sad, cak mi je i tlak bio nizak, 100/70.
Rijesili i mi pregled, a gin na zamjeni je komedija 😂 On meni tokom pregleda prica o tome kak je putovao na sjever Hr, nakon sto me pitao odakle sam, tak da sam zaboravila pitati za caj 🙈 Ali sam pitala za plivanje sto kaze da obavezno kad imam prilike, ali ne bit duze od 5 min na suncu i plivat 10ak min. Voznja bicom isto moze, ali samo po ravnome. Tak da je sve super po njemu, a bebu smo skicnuli na kratko da vidimo srceko 😍 Nisam ga vidjela skoro 2 mj i bas je naraso 🤗 Jedva cekam pon kad idem na 4d 🤩
Super za bebu :).
Sad si me sjetila da sam zaboravila pitati za duphastone, jel mogu prestati uzimati ali tako moram sutra zvati za nalaz urina pa cu pitati
U Splitu je danas uzasno vruce i sparno, nikako malo bure da zapuše. Spašavamo se u moru 🙆♀️ puno pomogne, ali i noći su isto tako sparne.
Ja danas pravim tjesteninu s tikvicama i pohanu piletinu. U 6 idem na 4D uzv, jedva čekamooo 🥰
I imam pitanje, nalazi od ogtt testa dolaze u labaratorij ili kod ginekologa? Hvalaa
Nalaz od ogtta, imas na e-gradjani isti dan. Mozes ga pokupit isti dan kasnije ili mozes zvat ginekologa pa pitat (oni ga dobiju isti dan) ili mozes na sljedecoj kontroli pitat
Kod nas salju doktoru ali recimo ovaj puta nisu pa moram sutra pokupiti u dz
Luce mama prijateljica je isto imala šećer i bila na dijeti, smrsala par kila do kraja ali bebica joj je vikala 🥰 mala je rođena preko 4 kg tako da ne brines. Uostalom nitko tebi ne može zabraniti sto ćeš jesti. Ako si ponekad gladna pojedi ko čovjek. Veli jedan od ginekologa sa Merkura koji je saljivac i osebujnog rijecnika da kad je on studirao, cca 20-25 god unazad da je granica šećera bila 11 i da farmaceutske kompanije žele zarađivati i da se tako pomicala granica prema dole i doda on još uz to da ih nabije na k….. sa tim vrijednostima 🙈😂 dragi i ja riknuli od smijeha……ne brini ti ništa, ovo je nikakvo odstupanje, nije da ti je preko 10 tako da ako si gladna ili željna nečega pojedi, tako barem on kaže.
Ma sto je "najgore" od svega prije jela je 4,3, poslije jela nakon 2 sata 4.4. Takvi su mi bili profili svi izuzev jednog koji je bio 5.3 iza rucka ali i on je u granicama. Ne kuzim da je ovo secer al ne zelim riskirati. Slatko sam potpuno izbacila, a ugljihohidrate idem po dijeti. Mislim da cu na svoju ruku dodati jos koju kcal kroz povrce pa doma aparaticem pratiti. Imam visak 10 kg od prije trudnoce pa me muz tjesi da uz kvalitetnu hranu samo topim zalihe 🤣🤣
Joj luce sto tebe zezaju sa tim secerom.. Meni u familiji troje ljudi imaju secer koji je inace nasljedan i moja doktorica to zna i nijednom mi nije rekla nista vezano za to i uz sve to sam krupnija znaci nijednom mi nije rekla da moram pazit na ista. Jos uvijek nije spominjala ni ono testiranje di ides pit secer onaj.. Ja neznam sta tebe toliko jebu s tim.. Te tvoje vrijednosti se uopce ne vode pod secer.. Svi mi kazu kako je u trudnoci normalno imat secer do 11 i da ni za to nije panika jer se on sam regulira nakon sto se organizam privikne na sve te silne promjene. Ja sam vadila krv i secer mi je na taste bio 5.4 sta sad po tome i ja imam secer. Mislim da su to neke glupe doktorske fore jer mi nema smisla bas to sve.
Sortiraj odgovore
Najstariji