Manichja sam vec 2 tjedna sama i jedva cekam jos mj dana pa idem kod svojih…decko na terenu, kolegice sve imaju djecu ili rade pa im se tesko organizirati, ali priviknes se hehe ja volim biti sama, ali nekad mi treba odraslo drustvo 😊 Si rijesila ti sta s privatnim gin?
Ma nisam rijesila nista jer sam potrosila novcice na druge stvari. Mislim da necu ni ici privatno. Zabrinutost oko bebe me prosla jer zbilja se svaki dan javlja i ne brinem se oko toga a i onako sam htijela ici jer sam silno zeljela saznati spol ali ne garantira mi ni privatnik da ce vidjeti spol pa onda mislim da necu bacati pare na nesto sto zapravo nije toliko vazno. Voljela bi znati ali ako se ni sada ovaj mj na uzv ne bude vidjelo onda necu vise ni traziti da mi gleda to doktorica..
Listaaaa 🥰
KOLOVOZ
ayla - 22.8. Djevojčica💜
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
Breskvica - 14.9., djevojčica💜
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
LollyBB - 15.9 dječak💙
Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
Nopobo- 21.09. curka💜
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
Marinaaaa- 2.10.,
DaVoS - 3.10., djevojčica💜
Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
Petrica87 - 06.10, dječak💙
Natalie - 7.10. dječak💙
Laura233 - 7.10. djevojcica💜
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
sreca - 16.10.- Curica💜
Doris3101 - 16.10. - dječak💙
Lady_Bird - 20.10. curka💜
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
fritula - 23.10. - dječak💙
Teresita - 24.10-dječak💙
Manich - 26.10.
STUDENI
Luce35- 01.11 - curica 💜
anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
lala3 - 17.11. djevojčica 💜
Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
Iwancheee- 26.11. dječak💙
Katja32- 28.11
Marinaaaa dodala sa te, neznam spol pa ga dopisi sama,.. A trbuscic je top moj takvi nije bio ni kad sam ostala trudna 😁
Marinaaaa dodala sa te, neznam spol pa ga dopisi sama,.. A trbuscic je top moj takvi nije bio ni kad sam ostala trudna 😁
Hvala tiii 😊 danas idemo na 4D uzv kod privatnika pa ćemo saznati spol i da li je sve u redu. Moj ginekolog nije mogao nikako vidjeti spol, ali nije se bas ni trudio ide u mirovinu iza Nove pa sve radi preko volje. 🙄
Marinaaa, kao što ayla kaže, moj nije bio takav kad sam ostala trudna svaka čast!
Cure, za tečajeve u Vinogradskoj, zna li koja kada se točno održavaju i jel se treba naručiti ili kako? Jedino što sam od info našla da se održavaju prvi tjedan u mjesecu, a sad jel to stara informacija ili ne, nemam pojma.
Felicita nam je keksi trudnica hihi... Busica je bas ljepa okrugla meni bas ljepo kad ide tako naprijed.. Ja sam sebi sva naprijed onak okrugla ko bombica i svi mi pocinju govoriti mislim na babe da je to decko po stomaku kazu nisko ti ide stomak..babice nadam se da ste u pravu... Eeee i nikako da vam se pohvalim da sam konacnoooo nasla ime za deckica koje mi je onako wow... Jakoo je neobicno i rijetko i ima dosta komentara kao kod nas su zatucani ljudi pa ce biti glupo ali ja i dalje drzim do toga da zelim neobicno i ne tipicno za nase podrucje.. A kome se ne svidja a brate nek si rodi pa nek da ime koje zeli.. Imeee jeee Kai ❤️🤗😊
Hvala cure :) Manich, Kai je meni prekrasno ime. Meni je bilo u favoritima ali dragom se nije svidalo, pa smo se mu odlucili za Leona...
Marina, bogme si prava mrsavica. Vidis kak smo svi drukciji i kako je svaka trudnoca drukcija😁😁
Hvala cure :) Manich, Kai je meni prekrasno ime. Meni je bilo u favoritima ali dragom se nije svidalo, pa smo se mu odlucili za Leona…
Marina, bogme si prava mrsavica. Vidis kak smo svi drukciji i kako je svaka trudnoca drukcija😁😁
Veća mi je guza iza hihi 🤭
Ma najbitnije da je sve u redu i da beba lijepo raste 🥰 a velicina trbuha je nebitna 😊
Hvala cure :) Manich, Kai je meni prekrasno ime. Meni je bilo u favoritima ali dragom se nije svidalo, pa smo se mu odlucili za Leona…
Ljepo mi je i Leon tako se od bivseg zove sin... Drago mi je da ne misle svi kako je preneobicno za nase podrucje.. Marina nam je fit trudnica.. 😊 Ali nevazno je to sve bitno da su nam bebice dobro bile mi kao kit haaha ili mrsavice... Ja sam se na bazenima neki dan osjecala kao kit jer sam jedva ustala sa poda pa sam se smijala sama sebi al nije me to sprijecilo da maznem langosicu i sladoled i hrpu voca hhaahhaah.. Prasica sam ovih dana bojim se da cu sad i ja natuc kile koje nisam dobila do sada..
Felicita nam je keksi trudnica hihi… Busica je bas ljepa okrugla meni bas ljepo kad ide tako naprijed.. Ja sam sebi sva naprijed onak okrugla ko bombica i svi mi pocinju govoriti mislim na babe da je to decko po stomaku kazu nisko ti ide stomak..babice nadam se da ste u pravu… Eeee i nikako da vam se pohvalim da sam konacnoooo nasla ime za deckica koje mi je onako wow… Jakoo je neobicno i rijetko i ima dosta komentara kao kod nas su zatucani ljudi pa ce biti glupo ali ja i dalje drzim do toga da zelim neobicno i ne tipicno za nase podrucje.. A kome se ne svidja a brate nek si rodi pa nek da ime koje zeli.. Imeee jeee Kai ❤️🤗😊
Bas zato sta je neobicno je i ljepo ♥️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji