Felicita nam je keksi trudnica hihi... Busica je bas ljepa okrugla meni bas ljepo kad ide tako naprijed.. Ja sam sebi sva naprijed onak okrugla ko bombica i svi mi pocinju govoriti mislim na babe da je to decko po stomaku kazu nisko ti ide stomak..babice nadam se da ste u pravu... Eeee i nikako da vam se pohvalim da sam konacnoooo nasla ime za deckica koje mi je onako wow... Jakoo je neobicno i rijetko i ima dosta komentara kao kod nas su zatucani ljudi pa ce biti glupo ali ja i dalje drzim do toga da zelim neobicno i ne tipicno za nase podrucje.. A kome se ne svidja a brate nek si rodi pa nek da ime koje zeli.. Imeee jeee Kai ❤️🤗😊
Hvala cure :) Manich, Kai je meni prekrasno ime. Meni je bilo u favoritima ali dragom se nije svidalo, pa smo se mu odlucili za Leona...
Marina, bogme si prava mrsavica. Vidis kak smo svi drukciji i kako je svaka trudnoca drukcija😁😁

Hvala cure :) Manich, Kai je meni prekrasno ime. Meni je bilo u favoritima ali dragom se nije svidalo, pa smo se mu odlucili za Leona…
Marina, bogme si prava mrsavica. Vidis kak smo svi drukciji i kako je svaka trudnoca drukcija😁😁
Veća mi je guza iza hihi 🤭
Ma najbitnije da je sve u redu i da beba lijepo raste 🥰 a velicina trbuha je nebitna 😊
Hvala cure :) Manich, Kai je meni prekrasno ime. Meni je bilo u favoritima ali dragom se nije svidalo, pa smo se mu odlucili za Leona…
Ljepo mi je i Leon tako se od bivseg zove sin... Drago mi je da ne misle svi kako je preneobicno za nase podrucje.. Marina nam je fit trudnica.. 😊 Ali nevazno je to sve bitno da su nam bebice dobro bile mi kao kit haaha ili mrsavice... Ja sam se na bazenima neki dan osjecala kao kit jer sam jedva ustala sa poda pa sam se smijala sama sebi al nije me to sprijecilo da maznem langosicu i sladoled i hrpu voca hhaahhaah.. Prasica sam ovih dana bojim se da cu sad i ja natuc kile koje nisam dobila do sada..
Felicita nam je keksi trudnica hihi… Busica je bas ljepa okrugla meni bas ljepo kad ide tako naprijed.. Ja sam sebi sva naprijed onak okrugla ko bombica i svi mi pocinju govoriti mislim na babe da je to decko po stomaku kazu nisko ti ide stomak..babice nadam se da ste u pravu… Eeee i nikako da vam se pohvalim da sam konacnoooo nasla ime za deckica koje mi je onako wow… Jakoo je neobicno i rijetko i ima dosta komentara kao kod nas su zatucani ljudi pa ce biti glupo ali ja i dalje drzim do toga da zelim neobicno i ne tipicno za nase podrucje.. A kome se ne svidja a brate nek si rodi pa nek da ime koje zeli.. Imeee jeee Kai ❤️🤗😊
Bas zato sta je neobicno je i ljepo ♥️☺️
Ja sam cure u tjedan dana dijete 1800 kalorija izgubila 1 od ukupno 2 dobijene kg. Jucer sam ih u bolnici satrala s tim kg jer me brine da ce to samo nastaviti opadati ali kazu beba super napreduje i nek ne brinem. A ja se pojela ziva 🤨

Felicita ti si jako zenstveno i lijepo gradjena. Super i guza i trbuh.
Marinaa ti meni izgeldas kao sportasica. Ne mogu vjerovati da je to trbuh od 27tt.

Luce mama prijateljica je isto imala šećer i bila na dijeti, smrsala par kila do kraja ali bebica joj je vikala 🥰 mala je rođena preko 4 kg tako da ne brines. Uostalom nitko tebi ne može zabraniti sto ćeš jesti. Ako si ponekad gladna pojedi ko čovjek. Veli jedan od ginekologa sa Merkura koji je saljivac i osebujnog rijecnika da kad je on studirao, cca 20-25 god unazad da je granica šećera bila 11 i da farmaceutske kompanije žele zarađivati i da se tako pomicala granica prema dole i doda on još uz to da ih nabije na k..... sa tim vrijednostima 🙈😂 dragi i ja riknuli od smijeha......ne brini ti ništa, ovo je nikakvo odstupanje, nije da ti je preko 10 tako da ako si gladna ili željna nečega pojedi, tako barem on kaže.

Jutro i od mene
Renata super za bebicu. To je bio neki ranojutarnji pregled, ja mislila da ni ne uzimaju pacijente prije 8.
Bas je divno vrijeme, cak je i mali jutros produzio do 8, pa sam se naspavala. Ja od danas na bolovanju, mali je jos na ljekovima, muz je dadiljo do sad, al danas mora ici raditi…pa budemo popodne prosetali do doktora porjesavati papirologiju
Moj ginic radi od 7h, tako da sam bila narucena u 7:20, odmah dosla na red, brzo bila gotova
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji