U Splitu je danas uzasno vruce i sparno, nikako malo bure da zapuše. Spašavamo se u moru 🙆♀️ puno pomogne, ali i noći su isto tako sparne.
Ja danas pravim tjesteninu s tikvicama i pohanu piletinu. U 6 idem na 4D uzv, jedva čekamooo 🥰
I imam pitanje, nalazi od ogtt testa dolaze u labaratorij ili kod ginekologa? Hvalaa
Ako si vadila na skolskoj dolje kod policije onda ginekologu na mail i na egradjani
Rijesili i mi pregled, a gin na zamjeni je komedija 😂 On meni tokom pregleda prica o tome kak je putovao na sjever Hr, nakon sto me pitao odakle sam, tak da sam zaboravila pitati za caj 🙈 Ali sam pitala za plivanje sto kaze da obavezno kad imam prilike, ali ne bit duze od 5 min na suncu i plivat 10ak min. Voznja bicom isto moze, ali samo po ravnome. Tak da je sve super po njemu, a bebu smo skicnuli na kratko da vidimo srceko 😍 Nisam ga vidjela skoro 2 mj i bas je naraso 🤗 Jedva cekam pon kad idem na 4d 🤩
Jutro 😊
Renata bravo za curku 🤗
Ja se nisam naspavala, budilo me pisanje 😡
Nego, jeste pocele vi torbu spremati itd? Ja jos nisam… Neznam jos ni di cu roditi 🙈🙈 a trebala bi jer evo tjedni leteee 😳
Ja jos nisam al su spavacica i rucnici i ulosci spremni ovih dana cu to sve potrpati u torbu za nedaj Boze
Rijesili i mi pregled, a gin na zamjeni je komedija 😂 On meni tokom pregleda prica o tome kak je putovao na sjever Hr, nakon sto me pitao odakle sam, tak da sam zaboravila pitati za caj 🙈 Ali sam pitala za plivanje sto kaze da obavezno kad imam prilike, ali ne bit duze od 5 min na suncu i plivat 10ak min. Voznja bicom isto moze, ali samo po ravnome. Tak da je sve super po njemu, a bebu smo skicnuli na kratko da vidimo srceko 😍 Nisam ga vidjela skoro 2 mj i bas je naraso 🤗 Jedva cekam pon kad idem na 4d 🤩
Najbitnije da bebac raste ☺️☺️☺️
DijMar - ja niti ne mogu plivati duže od 10 min🤣🤣🤣🤣🤣
Ma ja isto ne, a nisam ni inače neki plivač ni ne volim biti dugo u vodi tak da mi je 10-15 min vrhunac bio i prije trudn Ne volim kad mi se prsti na rukama smežuraju tak da jurim van prije nego se to dogodi
U Splitu je danas uzasno vruce i sparno, nikako malo bure da zapuše. Spašavamo se u moru 🙆♀️ puno pomogne, ali i noći su isto tako sparne.
Ja danas pravim tjesteninu s tikvicama i pohanu piletinu. U 6 idem na 4D uzv, jedva čekamooo 🥰
I imam pitanje, nalazi od ogtt testa dolaze u labaratorij ili kod ginekologa? Hvalaa
Nalaz od ogtta, imas na e-gradjani isti dan. Mozes ga pokupit isti dan kasnije ili mozes zvat ginekologa pa pitat (oni ga dobiju isti dan) ili mozes na sljedecoj kontroli pitat
Nego, gdje kupit spavacice i koliko komada je potrebno?
Ja sam nasla u Teranovoj za 60 kn neke i uzela 3 kom pa nek ima
To i mene zanima za spavacice...znam da treba 2 do 3 spavacice ali uzasno su skupe di god da pogledam a glupo mi je bacat novce za njih. Vidjela sam da ste neki dan stavljale slike svojih trbuscica, ja nisam stigla jer sam bila u selidbi i bila sam ko strasilo ali evo je sada. 28 tjedana i trbuh do zuba, sve ide na naprijed nista u sirinu 😂😂 jos malo cu poletit 😂😂😂
Woow Felicita, izgledas mrak :)
A sto se tice spavacica ista stvar, nisam htjela dat 250 kn kad znam da ih nikad necu nosit
Sortiraj odgovore
Najstariji