U Splitu je danas uzasno vruce i sparno, nikako malo bure da zapuše. Spašavamo se u moru 🙆♀️ puno pomogne, ali i noći su isto tako sparne.
Ja danas pravim tjesteninu s tikvicama i pohanu piletinu. U 6 idem na 4D uzv, jedva čekamooo 🥰
I imam pitanje, nalazi od ogtt testa dolaze u labaratorij ili kod ginekologa? Hvalaa
Nalaz od ogtta, imas na e-gradjani isti dan. Mozes ga pokupit isti dan kasnije ili mozes zvat ginekologa pa pitat (oni ga dobiju isti dan) ili mozes na sljedecoj kontroli pitat

Nego, gdje kupit spavacice i koliko komada je potrebno?
Ja sam nasla u Teranovoj za 60 kn neke i uzela 3 kom pa nek ima

To i mene zanima za spavacice...znam da treba 2 do 3 spavacice ali uzasno su skupe di god da pogledam a glupo mi je bacat novce za njih. Vidjela sam da ste neki dan stavljale slike svojih trbuscica, ja nisam stigla jer sam bila u selidbi i bila sam ko strasilo ali evo je sada. 28 tjedana i trbuh do zuba, sve ide na naprijed nista u sirinu 😂😂 jos malo cu poletit 😂😂😂

Woow Felicita, izgledas mrak :)
A sto se tice spavacica ista stvar, nisam htjela dat 250 kn kad znam da ih nikad necu nosit

Cestitke na pregledima 👏
Spavacica bas za dojenje ima na Borongaju, ne znam tocno cijenu, ali sam citala po forumima da su povoljne i dobre. Na stranici "M&A desire" je isto znalo biti povoljnih i u kombinaciji s ogrtacem.
...
Ja bila na kontroli kod endokrinologice i to je to za trudnocu, hvala Bogu. Nalazi svi dobri i moram se javiti tek kad rodim, bas me to razveselilo 🙂
...
Jel netko ima ideju sto obuci ispod haljine koja je malo prozirna, a da ne moram ici kupovati one gace sto idu ispod? Da razrezem najlonke ili nesto?

Ja sam uzela dvi na placi imaju u kombinaciji s ogrtacom sa strane su pulice i 50kn dodu
Felicita divno izgledas, samo busa 😍 nadam se da si gotova sa ciscenjem i spremanjem 🙈
Cure koje misle roditi na Markuru, na tecaju su rekli da spavacica se treba. Ja cu svejedno kupiti jednu i na ljetnima su cure rekle da toga ima jeftino po placevima, tipa za 70 kn sto je ok naspram ducana da trudnickom odjecom

To i mene zanima za spavacice…znam da treba 2 do 3 spavacice ali uzasno su skupe di god da pogledam a glupo mi je bacat novce za njih. Vidjela sam da ste neki dan stavljale slike svojih trbuscica, ja nisam stigla jer sam bila u selidbi i bila sam ko strasilo ali evo je sada. 28 tjedana i trbuh do zuba, sve ide na naprijed nista u sirinu 😂😂 jos malo cu poletit 😂😂😂
Bas ste zgodni 😉 Moj je otprilike isto takav, ali ide i u sirinu malo 😅
Felicita28 jako ljepa si trudnica i trbuscic je top ☺️ ja kad idem kroz vrata onda zaje da prvo beba ide pa onda ja 😂 al bitno da one nama rastu 🤗 ja maloprije pocela peglati ispeglala tetre i sad odmaram da se neforsiram i bas mi nekako gust peglati
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji