Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    04. Srpanj 2019. 09:44

Jutro i od mene
    Renata super za bebicu. To je bio neki ranojutarnji pregled, ja mislila da ni ne uzimaju pacijente prije 8.
    Bas je divno vrijeme, cak je i mali jutros produzio do 8, pa sam se naspavala. Ja od danas na bolovanju, mali je jos na ljekovima, muz je dadiljo do sad, al danas mora ici raditi...pa budemo popodne prosetali do doktora porjesavati papirologiju

Frajla
    04. Srpanj 2019. 09:46

Julie

Frajla nisam znala da imaju on line shop. Volim ih bas ću bavit pogled i tnx na info 🥰

Je, je, imaju, al ne dugo, mozda nekih godinu dana
    I trudnocko imaju online 😉
    Samo sto im je inace postarina paprena, 6 eura, bez obzira na cifru (al ne mozes ispod 25eur) 😱

04. Srpanj 2019. 09:54

renata.koscec

Evo mene s pregleda, sve je ok, curka se lijepo razvija, zatvorena sam, sve super. Rekao mi je neka sutra odem izvaditi komplet urin jer mi se stalno piski pa da ne bi bilo kakve upale, mada mi sestra veli da je preko trakice urin super.
    Takodjer, mogu i na more, kupanje, kaze gdje god 😊.
    Veli mi ako idem na bazen, staviti tampon unutra, makar ja radije ne bi bazene, sigurno je sigurno.

Superr za curku ☺️

04. Srpanj 2019. 10:05

ayla

renata.koscec

Evo mene s pregleda, sve je ok, curka se lijepo razvija, zatvorena sam, sve super. Rekao mi je neka sutra odem izvaditi komplet urin jer mi se stalno piski pa da ne bi bilo kakve upale, mada mi sestra veli da je preko trakice urin super.
    Takodjer, mogu i na more, kupanje, kaze gdje god 😊.
    Veli mi ako idem na bazen, staviti tampon unutra, makar ja radije ne bi bazene, sigurno je sigurno.

Superr za curku ☺️

Renata super za bebicu... Evo i kod nas fino rashladilo ali ja ovih dana neka pospana stalno.. Danas mi kolegica odlazi na more radit i ono bas sam koma jer sam samo s njom isla na kave i druzenja pa ce mi to sad faliti i vjerojatno cu stalno biti u kuci sto nevolim bas pa sam nekak jadnog raspolozenja.. 

PatyDi
    04. Srpanj 2019. 10:15

Manich ja sam vec 2 tjedna sama i jedva cekam jos mj dana pa idem kod svojih...decko na terenu, kolegice sve imaju djecu ili rade pa im se tesko organizirati, ali priviknes se hehe ja volim biti sama, ali nekad mi treba odraslo drustvo 😊 Si rijesila ti sta s privatnim gin? 

marinaaaa
    04. Srpanj 2019. 10:24

U Splitu je danas uzasno vruce i sparno, nikako malo bure da zapuše. Spašavamo se u moru 🙆‍♀️ puno pomogne, ali i noći su isto tako sparne. 
    Ja danas pravim tjesteninu s tikvicama i pohanu piletinu. U 6 idem na 4D uzv, jedva čekamooo 🥰 
    I imam pitanje, nalazi od ogtt testa dolaze u labaratorij ili kod ginekologa? Hvalaa

Leona29
    04. Srpanj 2019. 10:35

Jutro 😊
    Renata bravo za curku 🤗
    Ja se nisam naspavala, budilo me pisanje 😡
    Nego, jeste pocele vi torbu spremati itd? Ja jos nisam... Neznam jos ni di cu roditi 🙈🙈 a trebala bi jer evo tjedni leteee 😳

• ReginaP
    04. Srpanj 2019. 10:45

Jutro svima, ja nikako da se spojim sa spavanjem.. jedva zaspim, bude me bolovi pa se nikako namjestit pa sanjam svasta pa onda moram piskit i tako u krug iz dana u dan i onda lezim do 9, 10 u krevetu u nadi da cu malo odspavat no nista.. ne znam kako vi, ali ja se bas lose osjecam zadnjih dana, sva sam neka depresivna, tuzna, ljuta i jadna u isto vrijeme i nemam volje za ista, a znam da moram napraviti hrpu stvari pa mi bude jos gore. znam da su hormoni u pitanju, ali nisam nikad ovakva pa se bas lose i zbunjeno osjecam

Leona29
    04. Srpanj 2019. 10:48

Regina takva sam i ja... Uhvati me tokom dana tako pa se rastuzim, pa mi se place, nis mi se neda... 

• ReginaP
    04. Srpanj 2019. 10:51

I jel ima tko kakav savjet za olaksavanje bolova u kukovima i trtici? Kad lezim i trebam se pomaknuti imam osjecaj ko da me netko rastavlja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.