Marta, to su odlicne vijesti!🤗
Ja sam kivi jela kao luda na pocetku trudnoce, jako me trazilo. Nisam nigdje procitala da se ne smije jesti, isto sam naisla na podatak da ima puno folne kiseline, a za probavu je dusu dao….kivi na taste, kava, malo vode i probava radi.
Salamu ponekad jedem, ako pise da je pasterizirana, i to u posljednje vrijeme. Mene je gin upozorio da tunu ne jedem u velikim kolicinama, da ne jedem suhomesnate proizvode (ni ne mogu ih jesti jer mi se samo pogled na kobasicu gadi), meke sireve i sirova jaja.
Imate li vi neku hranu koju stalno jedete jer vam bas prija? Meni je to u pocetku bio kivi, pa narance a sad vec mjesec dana ne moze proci dan a da ne pojedem rajcicu. Je plasticna, ali ju moram jesti😁. I to mi se dosad mijenjalo….kao da se fiksiram na nesto i to me drzi neko vrijeme. Imam dojam da mi rajcica smanjila mucnine. Da, i neko vrijeme svaki dan moram jabuku pojesti.
Manich, sretno na pregledu. Sto se tice svega sto te muci, situacije nam se nekad tako nagomilaju i sve se cini komplicirano, tesko, neizbjezno, da ne kazem crno….ali uvijek ima neki razlog za to koji ne znamo trenutno vec kasnije shvatimo….i uvijek nekako isplivamo jaci zbog tih problema. Poslije svake kise dolazi sunce…tvoje stize za 8 mjeseci😘. Vjerujem da ce se sve posloziti. Sto se tice prava samohranih majki, ni ja ne znam, ali kako je netko predlozio, najbolje ti otici u czss raspitati se. Javi nam se poslije pregleda
Bokic cure .. Aurora hvala ti na podrsci... Evo upravo gotova sa uzv.... Bebica je malaaaaa 6+1 sve je okej zasad srceko kuca.. Sljedeci pregled tek u 12 tjednu.. Ajmee tko ce to docekat. Za 3 tjedna moram doc po uputnice za sve sto trebam obaviti..
Manich nemoj se brinuti i sekirati naskoditi će ti.
Prvo bebi pa onda tebi znam govorim ti iz iskustva. Kak odlučiš tak ce biti,glavu gore ak ide ide ak ne nije on jedini na ovom svijetu.
Samo hrabro i nedaj se zajebavati 😘😘😘😘😘
Manich, samo se opusti, to sto je tvoj decko takav ne smije utjecati na trudnocu i bebicu. Jedino je on tu na gubitku ako ne odluci stati uz tebe. Ti imas genijalan razlog za veselje i svu energiju i misli usmjeri na svoj mali smotuljak 😍
Julie,_valjda nisam pobrkala) kod nas jos nema toga,mislim ima ponegdje ali je plastika prava i cijene su previsoke dok ne bude sezona.Ja ovih dana trebam posijati sebi luk,jako volim mladi luk sa pavlakom ili kajmakom.Danas je na meniju burek od srndaca,ali mama ce skuhati jer ja ne mogu.I domace kiselo mlijeko,njam njam.
Manich nemoj da se sikiras,ima svakakvih muskaraca a i zena da se razumijemo.Meni je najgore sro muskarci sve super,i dodje trudnoca i oni onda pobjegnu,pa trebao si prije razmisljati i ne zavlaciti nekoga.Izvini Manich nemoj se uvrijediti,ali ja to tako mislim.Ne znam da li imas sestru ili nekoga blizeg,sa kim zivis sad,ali trebat ce ti podrska i pomoc kako god,prva godina brzo proleti,poslije sebi nadjes neki posao,bebu u jaslice ili neko da ti je cuva,i polako kroz zivot.Ja sam odlucila par godina svog zivota posvetiti djeci,a o da cu se okrenuti sebi i naci fin posao.Ili nadam se nekad napustiti ovu BiH
Julie,_valjda nisam pobrkala) kod nas jos nema toga,mislim ima ponegdje ali je plastika prava i cijene su previsoke dok ne bude sezona.Ja ovih dana trebam posijati sebi luk,jako volim mladi luk sa pavlakom ili kajmakom.Danas je na meniju burek od srndaca,ali mama ce skuhati jer ja ne mogu.I domace kiselo mlijeko,njam njam.
Manichnemoj da se sikiras,ima svakakvih muskaraca a i zena da se razumijemo.Meni je najgore sro muskarci sve super,i dodje trudnoca i oni onda pobjegnu,pa trebao si prije razmisljati i ne zavlaciti nekoga.Izvini Manich nemoj se uvrijediti,ali ja to tako mislim.Ne znam da li imas sestru ili nekoga blizeg,sa kim zivis sad,ali trebat ce ti podrska i pomoc kako god,prva godina brzo proleti,poslije sebi nadjes neki posao,bebu u jaslice ili neko da ti je cuva,i polako kroz zivot.Ja sam odlucila par godina svog zivota posvetiti djeci,a o da cu se okrenuti sebi i naci fin posao.Ili nadam se nekad napustiti ovu BiH
Ja ti isto kupujem po trgovinama i nije bas nesto pogotovo paradajza, a ovo tropsko voce dolazi iz toplijih krajeva pa je ok. Naravno da je doma e najbolje ali za neke stvari treba cekati ljeto 😂 ugl ja cu danas kuhati mahune varivo.
Manich, koliko je mm bebica za 6+1? Mene je sutra naručila na 5+6, sve me strah da je rano i da se neće ništa vidjeti.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Manich, odlicno🤗! Stvarno su ti iduci zakazali za dosta vremena…ali bit ce to sve ok. Sto kaze za to krvarenje koje si imala, vidi li se na uzv?
Sto se tice decka, sigurno da ti nije lako….ali nađi podrsku u nekome drugom, tebi bliskom i probaj se ne sekirati previse. Danas tata saznaje?😊
Nije ni spomonjala to krvarenje ali nastavljam sa duphastonom. Da neznam zasto tek za 6 tjedana sljedeci pregled.. Ispada da do tada mogu samo molit boga da bude sve okej.. Bila sam jako sretna na pregledu ali sam i uzasno tuzna zbog decka koji je totalno ponasa kao supak. Bojim se.. Nezelim kroz sve ovo sama. Nisam to tako zeljela.. Moji ce me zadaviti doslovno! Uzasno se osjecam.. Pokusavam se ne zivcirati jer nebi da se bebi nesto desi ali toliko sam ocajna zbog njega da stalno placem.. Ispricavam se zenice na tmurnim temama ali zaista se osjecam grozno. Nemam bas kome da se povjerim jer bi me moji osudjivali jer sam ga ja izabrala i samo bih ja ispala kriva za sve. I da ni ne spominjem kako bi mi "savjetovali" da ne rodim. Ocajna sam.
Manich, koliko je mm bebica za 6+1? Mene je sutra naručila na 5+6, sve me strah da je rano i da se neće ništa vidjeti.
Ovo moje je bilo prije par godina, nakon toga sam srela predivnog covjeka s kojim cu imati ovo djetesce i koji se divno slaze sa svima. Kad najmanje ocekujes, stvari se posloze. Treba samo uciti iz svake situacije, narocito onih losih.
Puna sam hormona i ovo me tjera u plac. 😂😂😂 Manich dijete nije nista krivo. Ljudi smo, svi grijesimo, tako i u odabiru partnera, neki zive sa kretenima, zlostavljacima, lazljivcima, da ne govorim jos gore i to godinama. Bitno je da si svjesna situacije, da neke stvari nevaljaju, poslozit ce se sve, vjeru mi. SLazem se sa Aurorom, djecu vole svi, volje ce i tvoji roditelji, kad vide te male ruci e i taj maleni osmjeh, a najljepši, nitko na to nije imun. Ni jedna mala dusica nije kriva sto je dosla na svijet, to nije nista lose, nisi nikoga ubila, dapace, nosis novi zivot, ako nista imat ces nekog ko ce te beskrajno voljeti i kome ces biti sve. To je dar, mnoge zene su u tvojoj situaciji i goroj, budi borac, nemoj dici odmah ruke, imas vremena sve jos posloziti. Ja sam prije ove veze takoder ko Aurora imala idiota, danas uz mene stoji moj najbolji prijatelj, moja ljubav zivota, moj zarucnik i nestrpljivo cekamo tog malog andjela. Nakon svake kise dolazi sunce. Razmisli o svemu, pripremi si teren za sve sto te muci i polako si rjesavaj jedno po jedno, znam da ti je kaos u glavi, da si prestrašena, da strepis, razmisljam, vazes, sve je to normalno. Samo nemoj nista odluciti preko noci.
Manich nisam u tvojoj situaciji i nmg reci de ovako ili onako.Najbolje je prvo da razrjesis sa deckom,sta on zeli od zivota,ako ne zeli vas,da znas kako dalje da se postavis,a onda sa obitelji razgovaraj,moras,ma kako tesko bilo,moras.Da vidis cemu sve vodi.Beba nije ni cemu kriva,i vidim da joj se ti radujes,ali moras sto prije otjerati stres od sebe zbog bebe i tebe.
Nema veze sto je tmurna tema,mi ovdje sluzimo jedna drugoj za sve,i za lijepo i lose,jer zene smo,i znam da je lakse neznancu pricati o svemu nego nekome koga poznajes.
Sortiraj odgovore
Najstariji