Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    fritula
    01. Srpanj 2019. 14:43

luce35

Ogtt nalaz gotov, opet isto, na taste i nakon 2 sata dobar ali ovaj nakon 1 sat povisen. Ujutro u bolnicu na profil

Šteta... Nadamo se da će profil biti dobar. 
    Morat ćeš malo pripaziti na spizu, i bit će to dobro. 

luce35
    01. Srpanj 2019. 14:46

fritula

luce35

Ogtt nalaz gotov, opet isto, na taste i nakon 2 sata dobar ali ovaj nakon 1 sat povisen. Ujutro u bolnicu na profil

Šteta… Nadamo se da će profil biti dobar.
    Morat ćeš malo pripaziti na spizu, i bit će to dobro.

A vjerujem da ce bit dobar jer u bolnici mjere prije jela i nakon 2 sata a meni su te vrijednosti uredne.
    Bolje pripaziti i drzati pod kontrolom a da mi se ide lezat dolje po ovoj vrucini i ne ide bas al sto se mora mora se

Frajla
    01. Srpanj 2019. 14:53

renata.koscec

luce35

Meni se i omron za uho i beskontaktni pokazali nula. Nisam bila odusevljena al mjerenje gumenim toplomjerom u guzu je full precizan i uzet cu ga opet. Braunov sam imala i zbilja je odlican. Vrh se malo bocne u kremicu za guzu i beba to ni ne osjeti a za par sekundi imam pouzdan rezultat

Taj digitalni za ispod pazuha i guzu i mi imamo, bio nekih 50 ak kn u ljekarni ali je tlaka kad moras mjeriti po noci, jos ako se beba ne da…..hvala Bogu, nije nam puno trebao. Razmisljam uzeti jos onaj bezkontaktni, mozes izmjeriti bez brige, jedino ne znam koliko su pouzdani.

Meni je problem i kod tih beskontaktnih sto mali zna nekad imati hladno celo dok ima temperaturu 😏
    Al ok je nekad za prvu provjeru
    Cak gledam da narucim s ebaya ili negdje one trakice s tekucim kristalima.

• MonaL.
    01. Srpanj 2019. 15:25

PetiteFille

Drage trudnice,
    htjela bih vas pitati jedno bedasto pitanje… Ak beba normalno napreduje, dapace ako je po uzv tjedan naprednija po mjerama i kilazi, znqvi li to da su onda i protoci kroz pupcanu vrpcu i posteljicu ok, iako nisu mjereni?

Ja sam nedavno slucajno naisla na yputubeu na beki video u kojemu je zena pricala o tome kak je njenoj bebi stalo srce u 39. tjednu i sad si to neogu ozbaviti iz glave 😥😥😥😥
    Idiot sam, znam, sto uopce razmisljam o takvim stvarima… Onda sam isla citati da tooze biti zbog insuficijencije posteljice ili iz nekog cak i potpuno nepoznatog razloga…

Zato gledam, rade li se protoci kod nas samo u slucaju da plod zaostaje u razvoju?

Nemam razloga za brigu za sada jer je moj za tjedan dana napredniji, upravo sam dosla sa uzv.. Ali eto u glavi se takve neke glupe misli s vremena na vrijeme pojave.. Kak se boriti s tim?

Mom je srce stalo u 23 tt.,malo prije toga bili na prorocima,i na 4 d uzv sve bilo u redu. Tako da nema pravila. Patološki nalaz također nije pokazivao ni bakterije ni upale. Božja volja,ja sam to tako prihvatila i lakše mi je. Evo me sad u istom tom tjednu trudnoće..umirem polako od stresa ali šta treba bit bit će..ne zamarajte se time nego uživajte u trudnoći 😊

• MonaL.
    01. Srpanj 2019. 15:25

MonaL.

PetiteFille

Drage trudnice,
    htjela bih vas pitati jedno bedasto pitanje… Ak beba normalno napreduje, dapace ako je po uzv tjedan naprednija po mjerama i kilazi, znqvi li to da su onda i protoci kroz pupcanu vrpcu i posteljicu ok, iako nisu mjereni?

Ja sam nedavno slucajno naisla na yputubeu na beki video u kojemu je zena pricala o tome kak je njenoj bebi stalo srce u 39. tjednu i sad si to neogu ozbaviti iz glave 😥😥😥😥
    Idiot sam, znam, sto uopce razmisljam o takvim stvarima… Onda sam isla citati da tooze biti zbog insuficijencije posteljice ili iz nekog cak i potpuno nepoznatog razloga…

Zato gledam, rade li se protoci kod nas samo u slucaju da plod zaostaje u razvoju?

Nemam razloga za brigu za sada jer je moj za tjedan dana napredniji, upravo sam dosla sa uzv.. Ali eto u glavi se takve neke glupe misli s vremena na vrijeme pojave.. Kak se boriti s tim?

Mom je srce stalo u 23 tt.,malo prije toga bili na prorocima,i na 4 d uzv sve bilo u redu. Tako da nema pravila. Patološki nalaz također nije pokazivao ni bakterije ni upale. Božja volja,ja sam to tako prihvatila i lakše mi je. Evo me sad u istom tom tjednu trudnoće..umirem polako od stresa ali šta treba bit bit će..ne zamarajte se time nego uživajte u trudnoći 😊

Protocima*

Leona29
    01. Srpanj 2019. 16:18

irma123

Curke jel nekom curi mlijeko iz sisa? Ja si danas gledam i bilo nekak drugacije boje bradavice i stisla malo sam iz znatizelje eto i ono procurilo haha

Curi meni i to u potocima, vec mjesec dana 🙈🙈😂😂

Leona29
    01. Srpanj 2019. 16:19

Curke pratim vas a nikako se javiti.. 
    Okupali se mi neki dan... More pretoplo, meni bilo malo cudno al ok... Isla sam 3 puta pi 5 min pa van na presvlacenje... 
    U srijedu imam pregled, bas me zanima sta ce mi rec.. 

fritula
    01. Srpanj 2019. 16:22

MonaL bas je tužno pročitati takvo iskustvo. Ne mogu zamisliti koliko ti je teško sada se opustiti u iščekivanju bebice, zvuči skoro pa nemoguće. Drzi se!

• renata.koscec
    01. Srpanj 2019. 16:35

Evo, pronasla sliku skafandera, premeden mi je bio. Jos sam malo pogledala sto smo nosili, uglavnom jednodjelne pidzamice nocu i po danu tipa bodi i gore glace na tregere sa capicama, premedene, plisane i pamucne, joj kad se sjetim 😊.

fritula
    01. Srpanj 2019. 17:16

renata.koscec

Evo, pronasla sliku skafandera, premeden mi je bio. Jos sam malo pogledala sto smo nosili, uglavnom jednodjelne pidzamice nocu i po danu tipa bodi i gore glace na tregere sa capicama, premedene, plisane i pamucne, joj kad se sjetim 😊.

Slatkiš.
    Ja nisam planirala  još kupovati stvari ali kad su sniženja vec u jeku, morat cu razmisliti što mi fali.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.