Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    01. Srpanj 2019. 23:28

Mislim ono od svih grupa doci ovdje i postavljat takva pitanja ko da smo udruga ginekologa jedino se mogu nadat da su trolovi. pogotovo zbog broja poruka.. al dobro ako nekoga veseli citanje o strijama i jel mozes ic na wc ili ne samo neka citaju haha

• Kengurica
    01. Srpanj 2019. 23:35

A na temi potpomognuta kad se jave da ih je strah da su trudne. Ono tipa, tata je masturbirao u kadi, jesmo sad svi u obitelji trudniZ

Julie
    01. Srpanj 2019. 23:43

Deja jesam, bas sam se prepala danas samo jer sam osjetila kako mi srce nabija.
    Ti jos sutra? Ja ne znam kako vama, ali meni vrijeme leti, zaista.....do poroda ce nam proletiti vrijeme

• ReginaP
    01. Srpanj 2019. 23:52

Kengurica

A na temi potpomognuta kad se jave da ih je strah da su trudne. Ono tipa, tata je masturbirao u kadi, jesmo sad svi u obitelji trudniZ

koji bezobzirni šupci! jbt onak koliko ti je dosadan i bijedan zivot da ti je to vid zabave..

02. Srpanj 2019. 05:24

Jutro 🦉

Julie
    02. Srpanj 2019. 05:52

Jutro 🦉

02. Srpanj 2019. 06:03

Vec sam se pitala di je koja 🦉

Julie
    02. Srpanj 2019. 06:15

😅😅😅 skuzila sam da ako odem leci u 1 ili malo iza malo duze spavam tako da sam nocas zeznula 

02. Srpanj 2019. 06:30

Julie

😅😅😅 skuzila sam da ako odem leci u 1 ili malo iza malo duze spavam tako da sam nocas zeznula

I ja al sam bas bila pospana i jos popila normabel 

• renata.koscec
    02. Srpanj 2019. 06:35

Ja sam konacno nocas u komadu spavala, ali mala se zbudila u pola 6 i hoce ustati. Inace je budim za vrtic, danas je ko navijena. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI