Mislim ono od svih grupa doci ovdje i postavljat takva pitanja ko da smo udruga ginekologa jedino se mogu nadat da su trolovi. pogotovo zbog broja poruka.. al dobro ako nekoga veseli citanje o strijama i jel mozes ic na wc ili ne samo neka citaju haha

A na temi potpomognuta kad se jave da ih je strah da su trudne. Ono tipa, tata je masturbirao u kadi, jesmo sad svi u obitelji trudniZ

Deja jesam, bas sam se prepala danas samo jer sam osjetila kako mi srce nabija.
Ti jos sutra? Ja ne znam kako vama, ali meni vrijeme leti, zaista.....do poroda ce nam proletiti vrijeme

A na temi potpomognuta kad se jave da ih je strah da su trudne. Ono tipa, tata je masturbirao u kadi, jesmo sad svi u obitelji trudniZ
koji bezobzirni šupci! jbt onak koliko ti je dosadan i bijedan zivot da ti je to vid zabave..

😅😅😅 skuzila sam da ako odem leci u 1 ili malo iza malo duze spavam tako da sam nocas zeznula

😅😅😅 skuzila sam da ako odem leci u 1 ili malo iza malo duze spavam tako da sam nocas zeznula
I ja al sam bas bila pospana i jos popila normabel
Ja sam konacno nocas u komadu spavala, ali mala se zbudila u pola 6 i hoce ustati. Inace je budim za vrtic, danas je ko navijena.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji