Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Srpanj 2019. 21:06

Angelina

ayla

ReginaP

Meni danas pomaknuli termin na 3.9. i 20.7. mi počinje porodiljni 🥺 nekako mi to baš zvuci prebrzo 😅

Kako meni 26.7 pocinje porodiljni

Tebi ispada 28 dana prije termina, a njoj 45. Meni moja isto otvara 45 dana prije.
    Ti si pocetkom ovog mjeseca mogla poceti s porodiljnim zapravo, cudno da ti nisu tako dali ako si vec na komplikacijama

Ahaa, jos ja gledam kako ce prije mene 😂😂 a nezz da tako otvaraju eventalno ako doktor vidi da cu roditi prije onda se otvara prije tako mi bar rekla sestra

• MonaL.
    01. Srpanj 2019. 21:08

jana35

Drage moje trudnice, povremeno vas čitam i neizmjerno sam sretna za svaku od vas !
    Vjerujem da su busike već ogromne.
    Ima jedna tema na forumu molitva za začeče .Uglavnom svaku večer u 23 h zene se istovremeno pomole za sve zene koje jos uvijek nisu uspjele ostvariti trudnoću.
    Pozivam i vas, pošto je vruće i sigurno ne spavate u to doba 😁
    MonaL zanima me, jesi li možda radila kakve testove nakon prošle trudnoće? Ja imam isto iskustvo, srce je stalo u 24 tt. Nalaz phd bas nije ništa otkrio…

Od toga je prošlo već 3 godine i u te tri godine sam svakakve pretrage uradila,na trombofilija,štitnjaču,autoimune bolesti,raynaud sindrom,svašta nešto i sve je u redu bilo. Patološki nalaz također nije ništa pokazao,beba bila zdrava. Brisevi, pupčana, posteljica,sve ok.  

Angelina
    01. Srpanj 2019. 21:08

ayla

Angelina

ayla

ReginaP

Meni danas pomaknuli termin na 3.9. i 20.7. mi počinje porodiljni 🥺 nekako mi to baš zvuci prebrzo 😅

Tebi ispada 28 dana prije termina, a njoj 45. Meni moja isto otvara 45 dana prije.
    Ti si pocetkom ovog mjeseca mogla poceti s porodiljnim zapravo, cudno da ti nisu tako dali ako si vec na komplikacijama

Ahaa, jos ja gledam kako ce prije mene 😂😂 a nezz da tako otvaraju eventalno ako doktor vidi da cu roditi prije onda se otvara prije tako mi bar rekla sestra

Ma koliko sam cula od drugih cura, obicno otvore 45 dana prije kada netko ide s komplikacija na porodiljni, ali eto uvijek ima iznimki 😬

Julie
    01. Srpanj 2019. 21:09

ayla

ReginaP

Ja sam uzela doznake sad prije par dana i meni pocinje 2.8. pa ne znam jel ti krivo izracunao ili sto. Pa i sama vidis da je to manje od 45 dana, daj si to provjeri rade

01. Srpanj 2019. 21:13

Idem u srijedu na kontrolu i pokupiti doznake pa cu ponovno pitati 

Angelina
    01. Srpanj 2019. 21:34

Ma nije to krivo, samo ovisi o dr kada hoce otvoriti, svatko radi po svom.. neki racunaju sami, nekima racuna komp i tako..

• ReginaP
    01. Srpanj 2019. 21:53

Meni je moja rekla da svima na komplikacijama otvara 45 dana prije,a ostalima ovisno kako su ili 45 dana prije ili 28 dana prije, ali da ona vise preferira 45 dana prije..

• ReginaP
    01. Srpanj 2019. 21:54

Totalno me sad pomutila s tim pomicanjem termina -.-

01. Srpanj 2019. 21:56

ReginaP

Totalno me sad pomutila s tim pomicanjem termina -.-

Ma to oni uvijek pomicu po uzv meni je jednom bilo da mi termim 9.8 i sad je 20.8 a 22.8 po zm

01. Srpanj 2019. 22:22

jana35

Drage moje trudnice, povremeno vas čitam i neizmjerno sam sretna za svaku od vas !
    Vjerujem da su busike već ogromne.
    Ima jedna tema na forumu molitva za začeče .Uglavnom svaku večer u 23 h zene se istovremeno pomole za sve zene koje jos uvijek nisu uspjele ostvariti trudnoću.
    Pozivam i vas, pošto je vruće i sigurno ne spavate u to doba 😁
    MonaL zanima me, jesi li možda radila kakve testove nakon prošle trudnoće? Ja imam isto iskustvo, srce je stalo u 24 tt. Nalaz phd bas nije ništa otkrio…

Oooo nasa Jana se javila... Nadam se da si malo bolje i da si uspjela prihvatiti sve sto te snaslo i da si jaka kao i prije i da cemo te uskoro vidjeti ovdje opet sa plusicem.. Saljem velikiii zagrljaj.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.